Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 11:13 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

ΣΚ 8-9 Κιθαιρώνας και λίγο Αμφίκλεια

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

ΣΚ 8-9 Κιθαιρώνας και λίγο Αμφίκλεια

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Ιούλ 10, 2006 1:38 pm

Άντε ρε παιδιά ακόμα να γράψει κανείς 146 άτομα πρέπει να πετάξατε στο Κιθαιρώνα. Βλέπω πτήσεις...

Εγώ ο μικρός γιωτάς για τον εορτασμό της άδειας απολύσεως πήγα Αμφίκλεια σίγουρος για μεγάλες πτησεις πολλών χιλιομέτρων με περισυλλογή και την βέβαιη υποστήριξη της Αερολέσχης πολλών εκπαιδευτών και έμπειρων πιλότων.

ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...μόνο η περισυλλογή μου(χρήσιμοι αυτοί οι παιδικοί φίλοι που φοβούνται να πετάξουν)

Το βουνό είχε απίστευτες πτήσεις εγώ απλά δεν τις έκανα. Ανάμεσα σε μεγάλα κομμάτια μαυρίλας και κάτι ψιλόβροχα και τις δυο μέρες έκανα εξάσκηση στα σπιραλ όταν μαύριζε ο ουρανός. Απογευματινά +3 για βάση και πάλι μαυρίλα πάμε πάλι κάτω.

Την Κυριακή ο Λουκάς ανέφερε άπνοια στα 2000 μέτρα και ο φιλος μου έκανε τη φοβερη παρατήρηση στη προσγείωση. "Εδώ πετάνε και κυκλώνουν τα σταχυα εσύ δε θα πετάξεις(DEVILAROS)". Από τις πιο δυνατές μέρες που έχω δει. Απογείωση ριπές 10 έως 50 χλμ το μεσημέρι(+10 είναι αυτό γιατρέ?)

Πάντως 5αρια θερμικά για βάση είχε νεφόδρομους είχε και εμένα να τα κοιτάω ή να τα αφήνω νωρίς λόγο μαυρίλας.

Χασαμε πενηντάρες δάσκαλε...

Υ.Σ. Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ μα ποτέ μα ποτέ μην κάνετε κοντρολ όταν έχετε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Δεν πονάει στο κοντρολ θα πονέσει μετά. Και καλά στην απογείωση υπάρχουν και φίλοι να σπρώξουν στην προσγείωση δεν είναι και σίγουρο ότι θα έχει 30 χιλιόμετρα αύρα....Δεκτά μαθήματα για κουτσό προσγειώσεις με άπνοια

Παναγιώτη σαφές?

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Ιούλ 10, 2006 5:16 pm

το παλευω Μιχαλη :) μπραβο κατανοητο κειμενο
εγω εκανα το Σαββατο μια τσουληθρα και την πρωτη προσγειωση με την οπισθεν (με τουμπα μεσα στα αγκαθια)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Re: ΣΚ 8-9 Κιθαιρώνας και λίγο Αμφίκλεια

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Δευτ Ιούλ 10, 2006 7:20 pm

κυριε μενεγατε, γιατι δεν ηρθατε a la montagne την κυριακή;;;;; ε;;;;;; γιατι;;;;;;;; μετα της συζύγου μου μαρίκας σας δίνουμε κόκκινη κάρτα

karmaniola
EN B

Δημοσ.: 35

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες