Λοιπον... ας γραψω κατι και εγω εστω και καθυστερημενα (λογο απουσιας-διακοπων με το ετερο ημιση, καπως επρεπε να την ευχαριστησω που αντι να την πηγαινω για κανα μπανακι, την αφηνα σπιτι για να μην χανω οσο το δυνατον ουτε μερα απο την εκπαιδευση!!)Θα αναφερθω για τις εντυπωσεις μου στις πρωτες μερες του αγωνα..οχι ομως για τον ιδιο τον αγωνα, ηδη εχουν γραφει παρα πολλα απο αλλους, αλλα για τις πτησεις που εκανα αργα το απογευμα οταν η ενταση επεφτε και στις περισοτερες φορες κραταγε για δυναμικο καμια ωριτσα!!Καταρχην ειδα το πιο απιστευτο ηλιοβασιλεμα!! Που;Στον Κιθαιρωνα!!Αχχ τι ωραιο ηλιοβασιλεμα εινα αυτο εδω στην Οια μου λεει το κοριτσι στις διακοπες πριν απο λιγες μερες..κατσε να γυρισουμε στην Αθηνα και θα σε παω εγω στον Κιθαιρωνα να δεις τι παει να πει ηλιοβασιλεμα τις λεω εγω.. μου υποσχεθηκες να μην μιλας για παραπεντε και αλεξιπτωτα στις διακοπες μας

-ατιμη καταπιεση

Γιατρε μηπως κολησα απο αυτην την αρωστια που οταν περπατας στον δρομο κοιτας συνεχεια ψηλα..και οι περισοτερες φωτογραφιες στο αλμπουμ δειχνουν τα παπουτσια...και μιλας στους φιλους σου για το πως σκαρφαλωσες χαρι στο αγαπημενο σου θερμικο και αυτοι αρχιζουν να μιλανε οπως η μαμα σου οταν σε επιασε με τσιγαρο στα δεκατρια σου:τι το αρχισες αυτο το πραγμα; μια μερα θα σε σκοτωσει! εγω για το καλο σου φωναζω!! Λοιπον τι ελεγα;α!! απιστευτο ηλιοβασιλεμα και ειδικα οταν το απολαμβανεις πετωντας...Μικ εχεις δικιο!! σου βγαζω το καπελο φιλε

Λοιπον καποιες μερες που κραταγανε εκανα τις πρωτες πτησεις με δυναμικο στην πλαγια, ξερω οτι για τους περισοτερους απο εσας που θα διαβασετε αυτο το ποστ το δυναμικο ειναι οπως το να κρατατε ισοροπια στο ποδηλατο αλλα για μενα ηταν κατι απιστευτο, κατι μοναδικο.Αφου ειχα κανει καποιες μερες πριν δυναμικο με τον Διονυση εκεινη την μερα με βοηθησε να απογειωθω ο Μανος ο Κυριακακης, ημουν περιπου 45 λεπτα στον αερα!! τρελαθηκα σας λεω,πραγματικα ενιωσα σαν πουλι..σαν τον γλαρο του Ιωναθαν!! ενιωθα οτι το πανι μου δεν ηταν ενα κοματι υφασμα αλλα ενα ζωντανο ον που εγω του κραταγα τα χαλιναρια. Αντιδρουσε στο καθε τι, ανεβαινε κατεβαινε προσαμοζοταν στο καθε σκαμπανεβασμα του αερα λες και ηξερε που να παει, αφου μερικες φορες αναρωτιομουν αν το οδηγαω εγω η αυτο με παει απο εκει που πρεπει!!Φυσικα δεν ειχα βαριο, ο δασκαλος μου λεει μαθε πρωτα να αισθανεσαι που σε ανεβαζει, που σε παταει και σιγα σιγα θα ερθει και το βαριο, οντως ειναι εκπληκτικο αν εχεις λιγο την προσοχη σου για το τι μυνηματα σου δινει αυτη η πτερυγα... τερμα οτι και να λετε εγω θεωρω οτι ειναι ζωντανη!! Μετα το περας των αγωνων που οι μερες στρωσαν λιγο απο τους δυνατους ανεμους ξαναεκανα δυναμικο με τον Διονυση και τωρα απο την αλλη βδομαδα θα ξεκινησουμε και το β' επιπεδο...ανυπομονω!! Α μην ξεχασω, θελω να ευχαριστησω τον Μικ που με ΄'εσπρωχνε''να κανω αλλη μια πτηση στο ηλιοβασιλεμα:αντε κανε αλλη μια θα ερθω να σε μαζεψω εγω, και στον Λαζαρο που πεταξαμε πολλες φορες μαζι και μοιραζομασταν την περισυλογη καθως και τους συμαθητες μου οι οποιοι ειναι ολοι αριστοι χαρακτηρες και περναμε super στην εκπαιδευση. Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δασκαλο μου που μας προσεχει σαν παιδια του οταν ειμαστε στον αερα και οχι μονο, και που μας διδασκει πρωτ΄απ ολλα το ηθος!! Τα ξαναλεμε συντομως