Κυριακή λοιπόν, Αγία Τριάδα (που ακούω ότι τη βρίζετε τρομάρα σας) και βλέπουμε τουλάχιστον 2 αναστρουφές από κάτω μας και άλλη μια μάλλον απο πάνω μας. Αεράκι λιγοστό έως ανύπαρκτο. Λέμε λοιπόν, για την τιμή των όπλων να πάμε για τσουλήθρα.
Λάιτ απογείωση λοιπόν χωρίς φόρμα και βουρ στα θερμικά (που βρεθήκανε τα γαμημένα? Πάλι φταίει ο Τσούκας). Να μην τα πολυλογώ (θα πολυλογίσουν οι φωτό από κάτω), δύο ωρίτσες πτησούλα με θερμικά μέχρι +3.5 (ο Μιττελμπάχουλος φάσκει ότι βρήκε +6 και επειδή σε κάποια φάση τον είχα για προσγείωση και σε 2 λεπτά τον είδα 200 μέτρα πάνω απο το κεφάλι μου τον πιστεύω). Σε όλη την πτήση παλέυαμε να τρυπήσουμε την ψηλή αναστρουφή αλλά δε μας βγήκε, χωνόμασταν στα πιο υποσχόμενα θερμικά αλλά με το που τη χτυπάγαμε γεια χαρά. Παρ' όλα αυτά πετάξαμε με ένα κάρο γεράκια (πολύ πράμα, κάνανε πουλοπάρτυ, δείτε τη σχετική φωτό), κάναμε σλάλομ στα έλατα κυνηγώντας θερμικά, έβγαλα πολλές φωτό και αναρωτήθηκα γιατί στο διάολο δε μπορείτε να έρθετε από δω τρομάρα σας να πετάξουμε αυτή τη γαμάτη απογείωση. Μπαίνει η άνοιξη, καιρός είναι

Υ.Γ. admins, κάθησα με πολύ υπομονή και έβαλα της φωτό με ανάποδη σειρά για να βγούνε σωστά αλλά απ' ότι βλέπω το έχετε ήδη κάνει να τουμπάρει τη σειρά (οπότε μου βγήκανε άλλα αντ' άλλων). Με μπέρδεψε το ότι στην προεπισκόπηση τα δείχνει με την παλιά σειρά (το τελευταίο πάνω πάνω). Προτείνω αλλάξτε και την προεπισκόπηση να μη μπερδεύονται οι χρήστες κι άμα βαριόσαστε και δεν έχετε τι να κάνετε αλλάξτε και τη σειρά στο παρόν post, eγώ είμαι πλέον εκτός μάχης.