Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 11:24 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Kιθαιρώνας 10-11.06.2008

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Kιθαιρώνας 10-11.06.2008

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιουν 11, 2008 10:24 pm

Με κεντραρισμένο το +4 (και 6,7 εγραψε) στα 2200 μια σκέψη υπήρχε μόνο στο μυαλό μου. Να έχει καλή παρέα ο Γιάννης στο φαγητό του.

Μετά το ψυχρό μέτωπο τις Δευτέρας οι δυο επόμενες μέρες σήκωναν άδεια(ή λούφα) και άξιζαν. Να πω την αλήθεια μου είχε λείψει πάρα πολύ ο Κιθαιρώνας, η παρέα και το γέλιο που βγάζει μετά τη δουλειά, 1 ωρίτσα από την Αθήνα. Απλά πετάμε απλά, καλά ή καλύτερα. Στο προηγούμενο euro ήμουν σχεδόν κάθε μέρα Κιθαιρώνα και πέρσι στενοχωρέθηκα πάρα πολύ που δεν πέταξα ούτε μια μέρα. Όπως είπαμε και με τον slav “την υγειά μας να χουμε να πετάμε και θα γίνουν όλα»

10.06.2008

Νωρίς έκανα κοντρόλ στα αρχαία και...μαθημένος από την τελευταία μου προσγείωση, έκανα προπόνηση πως να πηγαίνεις προς τα πίσω (35+χλμ) όταν βάζει αέρα, ενώ είχε ακόμα και άπνοια στις παύσεις. Πολύ αστάθεια μεγάλε μάζευτα μη πάθεις κάτι θα έχει μέρες για κοντρόλ.

Ο vagos πέταξε κατά τις 3 με δυνατά θερμικά και χωρίς πολύ κόντρα και έκανε τις βόλτες του. Ενώ ετοιμαζόμασταν να πετάξουμε μας είπε ότι έβαλε αέρα και πράγματι μετά από λίγο Ανατολικός δυνατός μας καθυστέρησε. Κατά τις 5 φύγαμε και ήταν μούρλια μέχρι αργά με κομπλέ +2,5 θερμικά μέχρι κορφή, ηλιοβασίλεμμα και όποιος αντέξει. Σούπερ. Ερυθρές και πίσω άνετο και γρήγορο.

Με το top landing έκανα κοντρόλ στον δρόμο για να συνεχίσω το μάθημα «προσγειώνομαι πηγαίνοντας όπισθεν» με αποτέλεσμα γερό έγκαυμα κάτω από το γόνατο.

11.06.2008

Σωτηρης Φάνης κατά τις 3 (αφού στις 2 μετράγαμε ακόμα και 40χλμ στο θερμικό) φεύγουν και μετά το εκκλησάκι αφού αγχωθήκανε(με) το κεντράρουν και εξαφανίστηκαν για Δάφνη και πίσω. Φέυγουμε με τον Ed κατά τις 4.15 και με ένα σπασμένο πάνω από το εκκλησάκι ξεκολλάω ενώ ο Ed αν και πήρε ύψος με αφήνει μόνο μιας και το έχασε.

Βάση άνετη και για πρώτη φορά είμαι 2400 σχεδόν από πάνω από το Πόρτο Γερμανό μια και ξέσερναν σιγά σιγά προς τα πίσω.

Φέυγω για μπροστά και βλέπω slav και ed σε turbo θερμικό να ανεβάινουν. Πάω στο δικό τους και αφού κάνουμε 3 στροφές όλοι μαζί, κάνω μια ανοιχτή στροφή (να βγάλω και τη φωτογραφική) κοιτάω να τους τραβήξω και βλέπω ed και slav 200 μέτρα από πάνω μου. Θα με περιμένουν λέω. Βάση και φεύγουν για Δάφνη. Θα με περιμένουν λέω. Σφήνα στην επιτάχυνση και φυσικά απόλαυσα το φεγγάρι τον ed και τον slav να κυκλώνουν και να εξαφαίζονται προς Δάφνη πολύ πιο γρήγορα από μένα. Ed respect πραγματικά πέταξες γρήγορα δυνατά και με μυαλό. Slav αφού το ξέρεις ότι ρεκόρ δεν θα κάνεις κάτσε να μάθουμε και εμείς κάτι.

Αθήνα πιάτο, Κορινθιακός κουκλί και υπέροχα τοπία. Στον κάμπο για πρώτη φορά πέταξα με δυο γλάρους που αφού έσβησα το βάριο δεν ενοχλήθηκαν καθόλου και φυσικά σε αντίθεση με το slav και τον ed πέταξαν μαζί μου για ώρα.

Τριγωνάκι κομπλέ βάση βάση βάση στο κάμπο για μένα. Αφού μάζεψα κύκλωναν και ανέβαζε ακόμα. Αρχάριοι με τον Διονύση σε πολύ όμορφες συνθήκες και χαμόγελα παντού.

Παιδιά πετάμε. Μη το ξεχνάμε και είναι πανέμορφο. Μόνο εμείς όταν μας ρωτήσουν μπορούμε να πούμε «να εκεί ήμουνα» δείχνοντας το συννεφάκι Δυτικά της Αθήνας.

Και μόνο εμείς με ένα τραγούδι που μας αρέσει μπορούμε να ξαναπετάξουμε νοερά ακόμα και οδηγώντας στον γυρισμό. Μόνο μη κάτσει η νταλίκα.

Super το magic bag...thanks για τον Κινέζο(το link Βασίλι))

Υ.Γ. Ένα καλώδιο competino πέφτω στα γόνατα ικετεύοντας.(άντε γιατί στα FAI τρίγωνα κάποιοι νομίζουν ότι έχουν τις θέσεις σίγουρες)

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Τετ Ιουν 11, 2008 11:46 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Re: Kιθαιρώνας 10-11.06.2008

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιουν 11, 2008 10:37 pm

Φωτος

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Πέμ Ιουν 12, 2008 12:31 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιουν 11, 2008 11:06 pm

Σωτήρης Φάνης ξεκόλλημα(σόρυ για τη μουσική)

ΣTO 0.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Πέμ Νοέμ 27, 2008 2:24 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Ιουν 11, 2008 11:32 pm

τι sorry ρε... όλα τα λεφτά ήταν...

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 11, 2008 11:55 pm

Ααααχ... χόρτασα.....

Μπράβο Μικ...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Πέμ Ιουν 12, 2008 10:15 am

Δώσε ένταση!...

<object width="280" height="235">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_hnYKTys8rU&hl=en" />
<embed src="http://www.youtube.com/v/_hnYKTys8rU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="280" height="235"></embed></object>

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες