Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 9:25 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

τα 100 είναι μια καθημερινοτητα

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

τα 100 είναι μια καθημερινοτητα

Δημοσίευσηαπό badder » Κυρ Αύγ 24, 2008 11:30 am

Φέτος τα 100 χλμ φαίνεται να είναι καθημερινότητα... άλλη μια πτησάρα από Μπουραζάνη http://www.sky.gr/modules.php?name=leon ... ghtID=8087 που λίγο έλειψε να φτάσει και Αντίριο.

Μπράβο παιδιά... ανεβαίνει το επίπεδο.

badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό andread » Κυρ Αύγ 24, 2008 2:29 pm

Δεν ειναι μόνο 'αλλη' μια πτησάρα ειναι (κατα την γνώμη μου) και το νέο ελληνικό ρεκόρ ανοιχτής απόστασης. Μπράβο Δημήτρη, Νίκο

Να σημειώσω ότι φέτος έχουμε φτάσει στο σημείο πτήσεις > 100 χιλ του Κώστα (εχει 6 + μια 97 για φέτος) να μην μετράνε στις 6 καλύτερες του ! τι καιροί !

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Αύγ 24, 2008 8:10 pm

κάποιος να μας πει πως μετριέται το ρεκόρ ανοιχτής απόστασης - επίσημα

norad

Δημοσ.: 2013

Re: τα 100 είναι μια καθημερινοτητα

Δημοσίευσηαπό MIK » Κυρ Αύγ 24, 2008 9:13 pm

Απογείωση 10.45!!! Έρπινγκ μια ώρα και στις δύο ώρες πτήσης πιθανολογώ ότι δεν δεν φαινόντουσαν τόσο καλά τα πράγματα.

Είναι ή δεν είναι ρεκόρ σίγουρα πάντως είναι εκπληκτικό και πολλά μπράβο και στον Νίκο που ουσιαστικά την ίδια πτήση "θα" έκανε. Τουλάχιστον ξέρει τι έχει να διορθώσει :P

Είστε φανταστικοί παιδιά μπράβο

Υ.Σ. 7.30 ώρες πτήσης και δεν είμαστε και κοντά στην μεγαλύτερη μέρα. Ο gus προλάβαινει κοντά 200 αν βρει διαδρομή προς Τρίκαλα σε 7.30 ώρες. 130 σε 4.39!!!!

Προτείνω να μαζέψουμε χρηματικό ποσό δώρο για τα 200 στην Ελλάδα μια και το 2009 χλωμά τα βλέπω να αντέξουν 8)

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Αύγ 25, 2008 10:43 am

Ξέρω ότι έχει ωραία σουβλάκια στο Θέρμο! :shock: Δεν ήξερα όμως ότι είναι τόσο καλά, για να ξεκινήσεις από τα Γιάννενα πετώντας για μπύρες και σουβλάκια στη δροσούλα! :lol:

Πρέπει να καραέλεγε η Heineken!!!

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Αύγ 25, 2008 5:03 pm

Xτες 24.08 μαύρη μέρα για τον αεραθλητισμό στην Ελλάδα. Κανείς δεν έκανε κατοστάρα!!!!

Κοιτάξτε τι έχει γίνει στο xcleague το συνολικό. Οι πρώτοι 5 μέσα σε 160 πόντους!!!!

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό tsikas » Δευτ Αύγ 25, 2008 5:25 pm

thanks όλους παιδιά, ότι μπορούμε κάνουμε, είχαμε βέβαια και τον Ροδίτη μαζί μας με το FR2του μαζί!!!
http://www.sky.gr/modules.php?name=leon ... ghtID=8112
και δεν σας κρύβω ότι είχα άγχος στις αναταράξεις. αυτόν σκεφτόμασταν εγώ και ο Μήτσος, αρκετό κούνημα
όσο για τον Μήτσο, Agrodoc μόνο μπύρα δεν ήθελε να πιεί στην προσγείωση, κάτι ξέρω που το λέω.

tsikas
EN B

Δημοσ.: 37

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Αύγ 25, 2008 7:03 pm

Δεν ξέρω γιατί το λες, αλλά μετά την αφυδάτωση τόσων ωρών πτήσης, κανονικά μόνο για μπύρα δεν είναι... 8)

Την πτήση την μάθαμε στο Lefkada Air Festival από τον Ροδίτη που ήρθε το βράδυ για το πάρτυ (Σάββατο 23/08). Μην τον φοβάσαι είναι σκυλί μαύρο... και ξέρει να τραβάει εφεδρικό...! :wink: :D
Με την ευκαιρεία, να δώσω συγχαρητήρια και στον "δικό" μας Νίκο Ροδίτη, που το έχει προσπαθήσει πολύ και αυτός εκει πάνω με δοκιμαστικές πτήσεις μαζί σας...

Απ'ότι καταλαβαίνω είχε αναταράξεις, και σήμερα το πρωί που είδα την πτήση εδώ, είχα απορία για το πόσο καλή ήταν η μέρα, αφού οι προσδοκίες μου για καλό πτητικά καιρό στη Λευκάδα διαψεύστηκαν. Η πρόγνωση του καιρού στο ίντερνετ, έπεσε τελείως έξω... Ο αέρας ποτέ δεν βγήκε με την ένταση που αναμενόταν, δεν ήταν ΒΔ αλλά ούτε καν Δ- ήταν ΝΔ με πολύ κλίση- και τι χαμηλές πιέσεις? η μέρα είχε κλασσικά χαρακτηριστικά τυπικής υψηλών πιέσεων ημέρας με χαμηλή έντονη αναστροφή, πολύ ζέστη, "σκληρές" φούσκες στο δυναμικό της πλαγιάς...

Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση που βγήκε τέτοια πτήση μια τέτοια μέρα...

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό pichon » Δευτ Αύγ 25, 2008 11:15 pm

Καλησπέρα σε όλους,

σαν (πολύ) νέος πιλότος που είμαι, έχω μία απορία.

Πώς γυρνάτε πίσω ρε παιδιά ;;;;;;;

Εγώ κάθε σ/κ δίνω αγώνα να κουβαλήσω κάποιο φίλο για να οδηγήσει από την απογείωση μέχρι...ακριβώς από κάτω!!!

Εσείς πώς τα καταφέρνετε ;

Ποιο είναι το μυστικό σας;

Ευχαριστώ

pichon
EN B

Δημοσ.: 53

Δημοσίευσηαπό nilo » Τρί Αύγ 26, 2008 9:32 am

pichon έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,

σαν (πολύ) νέος πιλότος που είμαι, έχω μία απορία.

Πώς γυρνάτε πίσω ρε παιδιά ;;;;;;;

Εγώ κάθε σ/κ δίνω αγώνα να κουβαλήσω κάποιο φίλο για να οδηγήσει από την απογείωση μέχρι...ακριβώς από κάτω!!!

Εσείς πώς τα καταφέρνετε ;

Ποιο είναι το μυστικό σας;

Ευχαριστώ
είναι απλό!!!!! την άλλη μέρα πετάνε ανάποδα!! απο την προσγείωση στην απογείωση. οσο για την μπύρα... εμένα δεν μου πολυαρέσει.. αλλά μετά την προσγείωση αν ειναι παγωμένη τραβιεται η ριμάδα.

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Τρί Αύγ 26, 2008 10:22 am

pichon\";p=\"12890 έγραψε:Πώς γυρνάτε πίσω ρε παιδιά ;Eσείς πώς τα καταφέρνετε ;Ποιο είναι το μυστικό σας;

Το μυστικό μου είναι στα πόδια μου! :wink:

do everything with your heart
and your life will not be wasted
8)
wolfgang
Competition

Δημοσ.: 463

Δημοσίευσηαπό tsikas » Τετ Αύγ 27, 2008 1:04 am

η επιστροφή παιδιά είναι ένα ζήτημα σοβαρό και ένας ανασταλτικός παράγοντας για μια πτήση αποστάσεων σε αυτά τα δύσκολα μέρη που ο κεντρικός οδικός άξονας είναι πολύ μακριά . το σάββατο 23-8 με 3 οτοστόπ ως Άρτα- λεωφορείο ως Γιάννενα, ύστερα ένας φίλος (ο Γιώργος) ως το αμάξι και έφτασα στο σπίτι.
ευχαριστούμε τα παιδιά που βοηθάνε στην περισυλλογή μας, είναι σημαντικό!

τώρα η μπύρα για τον Μπούρα θα επιβάρυνε την κατάστασή του γιατί στον αέρα έπαθε κάτι σαν δηλητηρίαση από κάτι καραμέλες που έφαγε νηστικός.
αλλά είναι μαθημένος στα δύσκολα αυτός.

tsikas
EN B

Δημοσ.: 37

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες