Συνάδελφοι αρχάριοι ενωθείτε
Εμεις που σπάμε τα προσωπικά μας ρεκορ κάθε βδομάδα και τα διπλασιάζουμε για τη πλάκα μας ας χαρούμε κάθε στιγμή τώρα που είμαστε άσχετοι γιατί μετά όπως είπε και ο μεγάλος Σπηλαιο:"Τώρα κάθε βδομάδα θα κάνεις κάτι καινούργιο, και τη χαρά που πάιρνεις τώρα από τις πτήσεις σου, δεν θα τη ξανανιώσεις τόσο έντονη"
Πετάω από τέλος Απριλίου
Μετά τις κλασσικές τρελές στιγμές του πρώτου λόφου, της πρώτης ψηλής και της πρώτης Αμφίκλειας (και μετά από τις καταραμένες 30 τσουλήθρες που μάζεψα όσο πιο γρήγορα γινόταν) μέσα σε ένα μήνα έβαλα:
1. Μιαμιση ώρα πέρα δώθε Κιθαιρώνα(κάθοδος λόγο φυσικής ανάγκης και κρύου
2. Eφύγα back που για αρχάριο είναι κάτι το φοβερό
3. Πρώτο σωστό θερμικό ανευ βαρίου καμιά πεντακοσάρα μέτρα πάνω
4. Πρώτη μεγάλη πτήση 1.30 ώρα +5.5 μέγιστη άνοδο μέχρι τα 2.300 στα Καλάβρυτα. Μαζί με τα σύννεφα και με κλείσιμο που ζήτημα να ταν 20% και άνοιξε με ένα χρατσ μέχρι να πω παναγιά μου(AIRWAVE WAVE 1 έχω). Επιτέλους χέστη.α και πάνω μου που δε κατέβαινα αλλά και αυτό μου άρεσε
5. Πτήση σε 6 διαφορετικές περιοχές πτήσης από βουνά μέχρι παραλία και επιτέλους πετούσα πάνω από θάλασσα που το χα δει όνειρο μικρός
6. Το αλεξίπτωτο σε τριανταφυλλιά 8O Εγώ στο δρόμο
7. Έχω πρήξει όλους τους φίλους και γνωστούς για το παραπέντε και με αποφεύγουν σιγά-σιγά
Άντε και ο Σεπτέμβρης μου φαίνετε θα ναι μούρλια με κατάριψη καμιά πενηνταριά προσωπικών ρεκορ
Φίλε Agrodoc καλό είναι αυτό το σπορ τελικά.....και η ουρίτσα να δείχνει ότι είμαστε χαρούμενοι. Όλα είναι σχετικά και η ευτυχία δικιά σου
Τhanks δάσκαλε(οι)