από KITSMAN » Τετ Νοέμ 02, 2011 9:57 am
η στολη της μηχανης, οπως πολυ σωστα ειπε και ο Μικ ειναι φτιαγμενη για προστασια απο πεσηματα και οχι τοσο πολυ για προστασια απο αερα. Μετα απο καποια ωρα λογικα θα κουρασει τα χερια αρκετα, γιατι περιεχει πλαστικες ενισχυσεις που δινουν στη στολη συγκεκριμενο σχημα. Ειμαι κατοχος πολλων και διαφορετικων.
Αυτο που σιγουρα δουλευει ειναι φορμες του Σκι, βλεπε Λαππας, εμενα. Βρηκα στα Μακρο ζεστη, χοντρη, αδιαβροχη και με εσωτερικη επιπλεον ενισχυση με λαστοχα στο τελειωμα για να μην εισερχεται νερο και αερας στα ποδια η στα χερια και αξια μονο 60 ευρω. Εχουν δε τοση ανοχη που καλυπτω τις μποτες. μονο με τα γαντια ειχα θεμα γιατι ηταν μηχανης με μεμβρανη εσωτερικα πραγμα που κανει τα χερια μου να ιδρωνουν και μετα να παγωνουν.
Επειδη ομως ολες οι φορμες αυτες ειναι στην ουσια πλαστικες και δεν αναπνεουν θεωρω πως η χρηση ισοθερμικων ειναι απαραιτητη αλλιως ιδρωνεις πολυ ευκολα και ολα ειναι πολυ ευκολα μετα. Οπωσδηποτε χρηση μπαλακλαβας, βεβαια εγω λογω ιγμοριτιδας χρησιμοποιω full face κρανος με μπαλακλαβα αλλα κανω χρηση και του προστατευτικου τζαμιου πραγμα που αποδεικνυεται σωτηριο στο κρυο. Κατα την απογειωση και προσγειωση ειναι ανοιχτο, οχι για να καταλαβαινω τον αερα, αλλα για να ακουω καθαρα.Ο αερας γινεται αντιληπτος απο τον λαιμο, πραγμα που εμενα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.
Να κανετε μια εγγραφη στο lidl.gr, εχουν φτηνα πραγματα και αξιοπιστα και πολλες φορες μας αφορουν. Ισοθερμικα πανω και κατω 17 ευρω, μποτακια 22 παπουτσια trekking 19, καλτσες ισοθερμικες η του σκι ψηλες 4-5 κλπ.
αντε καλημερα και καλο κρυοοοοοο.
καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...