Τι απίστευτη εμπειρία...

Συντονιστής: Moderators
badoulis έγραψε:Όταν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο χέζεσαι, ουρλιάζεις και γελάς ταυτόχρονα, αυτό δεν είναι ο ορισμός του μαζοχισμού;![]()
![]()
![]()
badoulis έγραψε:(πίσω στη δουλειά τώρα...)
Sprayman έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ.!!!!!!!!!!!
alkis έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,,,
Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ,,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,,ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΚ...
ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΛΕΦΤΑ!
alkis έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,,,
Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ,,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,,ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΚ...
Sprayman έγραψε:αυτοί που ανέβηκαν μέχρι την Άνω Βέργα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις απογειώσεις των έμπειρων πιλότων που βρέθηκαν και φέτος στην πόλης μας ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
badoulis έγραψε:alkis έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,,,
Οκ, η απογείωση είναι πράγματι δύσκολη, αλλά δεν είναι όλες οι απογειώσεις κυρτές προοδευτικές πλαγιές με γκαζόν και φάτσα στον αέρα, τι να κάνουμε; Άλλωστε, σε απογειώνει εκπαιδευτής.
Ο καιρός είναι απλά απρόβλεπτος, πώς θες να ξέρει τι καιρό θα κάνει όταν το οργανώνει 2 μήνες πριν;
Όμως, Άλκη, αν δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτά που σου έκανε ο εκπαιδευτής και βγαίνεις σε δημόσιο μέσο να το πεις, πες το πιο συγκεκριμένα και όχι αόριστα, δεν είναι σωστό αυτό. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για δύο από τους πιο έμπειρους του χώρου στην Ελλάδα, αν έκριναν ότι πρέπει να κάνεις το Α και όχι το Β, κάποιο λόγο θα έχουν.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες