Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:35 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Συνέχεια σεζόν Αμφίκλεια 19.03 (καληηηη)

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Συνέχεια σεζόν Αμφίκλεια 19.03 (καληηηη)

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μαρ 21, 2005 12:26 pm

Τι έγινε ρε παιδιά....

Μετά από μια συνηθισμένη μέρα cat-ski στις κορφές της Λιάκουρας όπως όλες η άλλες (αλλά τι μπορεί να σας ενδιαφέρει εσάς αυτό... :?:) με πίστες 6 χιλιομέτρων και μαυρες πίστες 1 χιλιομέτρου που δεν έχει ξανακατέβει άνθρωπος πήγαμε στην απογείωση για να δούμε κυκλοφοριακό πρόβλημα

ΑΜΑΝ ΚΟΣΜΟΣ.Εκεί που το πολύ να δεις δυο ανθρώπους στη Δυτική ξαφνικά 10 αυτοκίνητα μαζεύτηκαν,

Απογείωση και θερμικά +3 χωρίς ξύλο (περίεργο αυτό) και 2100 με θέα τον Παρνασσό. Εύκολο θερμικό καμία σχέση με της Καθαράς Δευτέρας

Ευχαριστώ τα παιδιά που μου "επέτρεψαν" να κυκλώσω μαζί τους και να μάθαίνω σιγά σιγά και εγώ και ειδικά Βασιλάκη και Σταυρο. Τελικά δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα για έναν που τώρα μαθαίνει να βλέπει και να ακούει κοντά του ανθρώπους που του δίνουν σιγουριά.

Τώρα πως κατάφερα να κυκλώνω 40 λεπτά στα 30 μέτρα με τον Βασίλι και να μη τον πάρω ούτε μια φότο είναι μια άλλη ιστορία

Ολοι ευτυχισμένοι προσγείωση, κάποιοι στην Τιθορέα άλλοι πήγαν 2600.

Αντε να σας βλέπουμε πιο συχνά οταν πετάει Αμφίκλεια πετάει καλά. Κιθαιρώνα τσ τσ τσ

Προς Agrodoc: Δεν είναι να τους λυπάσαι όλους αυτούς τους έμειρους που δεν μπορούν να νιώσουν την απόλυτη ευτυχία ξανά όπως τη νιωθουμε εμείς :?: Ραντεβού φίλε στο Μεσολλόγγι γιατί οι φίλοι μου μου απαγορέυουν να μιλάω πάνω από δύο ώρες σερί για παραπέντε :P

Κυριακή είχε τσουλήθρα και προσγειώσεις σε ελίες και κορφοβούνια το πρόγραμμα δεν θέλετε να μάθετε

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Μαρ 21, 2005 2:18 pm

Δες που προσγειώθηκα στη φωτό, στο leonardo( PELEKIS CHRISTOS, βΛΑΧΕΡΝΑ, 19/03/05) :roll: , για να συγκρίνουμε τις ελιές !

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μαρ 21, 2005 2:45 pm

Mια χαρά τα πήγα εγώ και όλοι οι άσοι της παρέας.

Τα δυάρια και τα γρήγορα ασόδυα μαζέψανε πουρνάρια και κορφές :lol:

Φιλάρα όπως μου το πανε είναι:"Πρώτη σου σεζόν που μπαίνεις από άνοιξη σιγά-σιγά θα γουστάρεις να δεις τι είναι το άθλημα"

Το περσινό καλοκαίρι το έχασα περιμένωντας...τα θερμικά να φύγουν. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Θα δώσουμε και για δίπλωμα παρέα :?:

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Μαρ 21, 2005 8:28 pm

Ναι, αν δεν συμβει τίποτα έκτακτο 8)

agrodoc
Competition

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Παρ Μαρ 25, 2005 9:11 am

Επιβεβαιώθηκε το έκτακτο. Δεν είμαι ακόμα μέλος της Αερ. Αγρινίου(σύγκλιση Δ.Σ. αρχές Απρίλη) ως εκ΄τούτου χάνω την "εξεταστική" Απριλίου! Οπότε πάει για φέτος, εκτός και κάνει τίποτα η Αρτα. Πάντως μάλλον θα έρθω από Μεσολλόγι για πτήση και "χάζεμα". 8)

agrodoc
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Μαρ 25, 2005 11:26 am

Για να γίνεις μέλος της Αερ. Αγρινίου χρειάζετε Δ.Σ. ? ???

Ακόμα και έτσι να είναι η εξεταστική είναι 16-17 Απριλίου οπότε θα έχει γίνει το ΔΣ. Και κάτι ακούγεται και για εξεταστική μετά τό Μεσολόγγι.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες