Ο σύγχρονος εργαζόμενος κινδυνέυει από το άγχος δεν λένε οι γιατροί?
Δουλεύετε μέχρι τις 5 κάθε κάθε μέρα? Στο γραφείο τρέχετε σαν τον Βέγγο? Ο προιστάμενος σας βρίζει? Ακόμα χειρότερα είστε ο προιστάμενος και βρίζεστε με όλους?
Είστε ο άνθρωπός μας
Το στρες του γραφείου δε σκοτώνει?
Η καπιταλιστική κοινωνιά με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής που βάζει τις προσωπικές σχέσεις στο περιθώριο και οδηγεί σε αποξένωση και αλλοτρίωση των προσωπικοτήτων κλπ κλπ
Έτσι κι εμείς έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πτήσεων που ενώ τα Σαββατοκύριακα ψάχνει να φάει ξύλο και να γλύφει βράχια και να πάει ψηλά και και και τις καθημερινές ο στόχος είναι άλλος:
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Σαρωνίδα, Ανάβυσος, Κερατέα, Κακιά Θάλασσα έχουν εντοπιστεί σε απόσταση μισής ώρας από τα γραφεία μας
Πριν ρωτήσετε ναι ρε εννοίται ότι ψαχνώμαστε να τη κοπανίσουμε νωρίτερα να φάμε και λίγο ξύλο και να πάμε ψηλά απλά τέτοια εποχή δεν παίζει(κάθε μέρα τουλάχιστον...)
Χτες στην Ανάβυσο αφού μόλις μπήκε η επιτάχυνση τα σύννεφα υγρασίας αποφάσισαν να μας κλεισουν εντελώς και να μη βλέπουμε ούτε το φτερό περιμέναμε μέχρι τις 6.30 να απογειωθούμε και φυσικά τον Mister Ξ.
Μόλις ήρθε ο Mister Ξ τα σύννεφα εννοείτε πως διαλλύθηκαν και ένας ένας απογειωθήκαμε για λίγο δυναμικό και μετά κράτημα μακριά από το βουνό με κάθοδο 0 έως -0.2. Κάνα δεκαλαπτάκι απόλαυσης. ΣΟΥΠΕΡ
Μαγική πτήση με τα χέρια εκτός φρένων και απόλαυση ηλιοβασιλέμματος
Bonus προσγείωση υπό τα χειροκροτήματα 200 θεατών που είχαν μαζευτεί σαν κομπάρσοι στο γύρισμα διαφημιστικού του ULTREX (Θα το δείτε σε ένα μήνα ο τραγουδιστής έχει πυτιρίδα και λούζετε με ULTREX και είδε).
ΟΧΙ ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΜΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΣΑΣ?
Νομίζω έπεισα καμιά δεκαριά να αρχίσουν το παραπέντε δίνοντας τηλέφωνα κλπ κλπ.
Επίσης ξαφνικά ένας τύπος μου λέει:" Να κάνω λίγο κοντρόλ έχω καιρό να πιάσω?" και ξαφνικά ενώ πήγα να του πω δεν έχει αέρα βλέπω το πανί μου για μισή ώρα ακίνητο πάνω από το κεφάλι του ενώ του έκανε πενηνταρια κλεισίματα.
Και τότε αρχίζουμε να ψάχνουμε που είναι ο Mister Ξ. Μα πέταξε τον είδα λέει ο ένας. Μα είχε πάει προς τα δυτικά λέει ο άλλος. Τότε ένας φωνάζει: "Αυτό εκεί στο βάθος παραπέντε δεν είναι?"
Ο Mister Ξ κύκλωνε κανονικότατα με τον ήλιο στις 90 μοίρες και έβαλε την απογευματινή πτησάρα της ζωής του. Περιμένουμε φότο Ξ.
Πληροφορίες που τον θέλουν να ιδρεύει αθλητικό σωματείο για να διεξαχθεί αγώνας κυπέλλου στην Ανάβυσο με σκοπό να το σηκώσει είναι αληθινές. Task 15 χιλιομέτρων μόνο αυτός στο goal και ώρα εκκίνησης αγώνα δέκα λεπτά πριν την δύση του ήλιου
Ηθικό δίδαγμα: Απογειωνόμαστε μετά τον Mister Ξ και τραβάμε ευθεία προς τη Σαρωνίδα αν θέλουμε να πάμε ψηλά μετά τη δύση του ηλίου
Αναβυσος ολε μισή ώρα από το γραφείο.