Συντονιστής: Moderators
MIK έγραψε:http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.htmlCape lifted index κοιτάχτε οτιδήποτε σε πράσινο σημαίει ότι ο αέρας θέλει να ανέβει προς τα πάνω πολύ.
MIK έγραψε:Δε πειράζει για pre-frontal συνθήκες καλά ήταν άντε να είμαστε σε καμιά καλή απογείωση και στα post frontal
MIK έγραψε:Ναι αλλά έχω δει τιμές από 180 (όπου κάθομαι και βλέπω τους άλλους να πηγαίνουν 3000 με θερμικάρες) μέχρι 2 όπου κάνεις μια αξιοπρεπέστατη τσουλιθρα χωρίς κούνημα.
Επίσης και χωρίς μέτωπο βγάζει 80άρια με απλή διαφορά πίεσης που δεν θα την δείξει καν στις ειδήσεις.
Τέλος υπάρχουν και τα μπαλονάκια που φέυγουν κάθε πρωί...αλλά θα πληρώσετε πολλά να σας λέω τι δείχνουν
MIK έγραψε:όπου κάθομαι και βλέπω τους άλλους να πηγαίνουν 3000 με θερμικάρες
MIK έγραψε:Τελικά κυκλοφορούν πολύ (κουάκ) στο Ιντερνετ
guru έγραψε:Νομίζω ότι ο ΜΙΚ αρχίζει και παίρνει κάποιο μάθημα… Το πακέτο του παραπέντε (όπως και της ορειβασίας) όσο προχωράς τόσο αντικαθιστάς την ευαισθησία με κυνισμό και σκληρότητα. Φυσική αντίδραση από τα όσα παθαίνεις και βλέπεις ότι παθαίνουν οι γύρω σου. Έτσι είναι η φύση του βουνού…
Απλώς αν εμφανιστείς πιο προχωρημένος από ότι είσαι τα λούζεσαι απότομα.
(ΕΕΕΕΕΕ!!! Δεν ακυρώνει το ότι ενδιαφερόμαστε για το άρθρο!!! Μην συνεχίσουμε τις ευαισθησίες…)
MIK έγραψε:μάλλον τα ψαράκια πρέπει να μείνουν έτσι. Γιατί όμως να είναι έτσι ρε φίλε σε όλα πράματα που αγαπάμε
MIK έγραψε:Προς ποντίκι: Ξέρεις πόσο σε εκτιμάω και δεν πήγαινε για σένα
guru έγραψε: Όσο για την παρατήρησή σου προς το ποντίκι… Σκίουρος είναι. Σας παρακαλώ να είμαστε ακριβείς. Είναι σοβαρό forum εδώ!!!???
guru έγραψε:Όμως… τότε… μήπως… μη-μήπως εννοούσες ότι σε πλήγωσα ε-εγώ???
MIK έγραψε:Θα το ερευνήσω όπως και το άλλο με τα κολάν. Επιμένω ότι είναι πρόγονος ποντικίου από το οποίο προήλθαν και οι σκίουροι και είμαι σταθερός στις απόψεις μου
TsoukasVaggelis έγραψε:Βαγγέλης
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 9 επισκέπτες