Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:25 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Χαλαρωτικές (όχι ακριβώς) τσουλήθρες μετά τη δουλειά part X

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Χαλαρωτικές (όχι ακριβώς) τσουλήθρες μετά τη δουλειά part X

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Απρ 20, 2005 11:00 am

H Ανάβυσος τελικά είναι το μέρος για τις πιο όμορφες πτήσεις. Κράταγε αλλά και σήκωνε παντού και βάλαμε πανέμορφη πτησάρα. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ :?: Μιάμιση ώρα ο mister x τρια τέταρτα πουρνάρια και τρια τέταρτα πτήση εγώ

Οι γλάροι κυκλώνανε μπροστά μας με τις ώρες όσο περιμέναμε να κόψει και δεν είχαν άδικο :lol:

Απίστευτη πτήση και να με απολύανε σήμερα δε με ένοιαζε. Τελικά καλύτερα μια ώρα ηλιοβασίλεμα + 1 μετά τη δουλειά με χέρια στη φωτογραφική παρά 2500 +5 με βρωμόξύλο Σαββατοκύριακο.

Mister x: Ρε πέρι τι λες να πάω προς τον βράχο ή για τις κεραίεες
Πέρι: Μπα σπασμένα θερμικά έχει καλύτερα μείνεις στο βουνό
[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

Υ.Σ. Αγαπητέ Πέρι: όταν απογειώνετε το αφεντικό δεν φεύγουμε να πάμε για γκόμενες αλλά καθόμαστε να βοηθήσουμε και τους άλλους πιλότους που προσπαθούν να ξεμπλέξουν τα καινούργια τους αλεξίπτωτα από τα αγκάθια και τα πουρνάρια.

Και ένα μάθημα που πήρα πολύ σημαντικό νομίζω: όταν όλα πάνε σκατά και έχετε τρελαθεί βλέποντας τον Mr X να πετάει 200 μέτρα πάνω από την απογείωση και το αλεξίπτωτό σας έχει εμπλοκές, πουρνάρια και αρνείτε να απογειωθεί η μοναδική λύση είναι...Λυνόμαστε, ανάβουμε τσιγάρο, πίνουμε νερό, ξανακοιτάμε τον καιρό και πάμε από την αρχή pre-flight check. Αν τραβάς τραβας τραβάς δεμένος είναι συνταγή για πατάτα και πουρνάρι

Ειδικά αν δεν έχετε κανένα να σας βοηθήσει και βλέπετε το καινούργιο σας πανί να μη θέλει να ξεκολήσει από το πουρνάρι ενώ το μοναδικό σκυλί που θα μπορούσε να σας βοηθήσει κοιτάει απαθέστατα :evil: :evil: :evil:

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Απρ 20, 2005 11:38 am

Κοίτα να δεις που η Ανάβυσσος αναβαθμίζεται στην υπόληψη μου. Και απέχει και μισή ωρίτσα από το σπίτι μου... Για να το σκεφτούμε καλύτερα την επόμενη φορά.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό antouan » Τετ Απρ 20, 2005 11:45 am

Ο Mister X Φαντάζομαι θα είναι πολύ ευχαριστημένος με τις φώτο που τον τράβηξες.Good work Μιχαλάκη.

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Απρ 20, 2005 11:55 am

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Απρ 20, 2005 12:04 pm

antouan έγραψε:Ο Mister X Φαντάζομαι θα είναι πολύ ευχαριστημένος με τις φώτο που τον τράβηξες.Good work Μιχαλάκη.

Κοίτα όμως πως απάντησε αμέσως η εμπειρία στον άερα.

Γιώργο απίστευτες μπράβο ευχαριστώ που συμβάλεις στη διακόσμηση του σπιτιού μου :lol:

Προς Badder: Ενα δρομάκι μέχρι την απογείωση και είναι πράγματι μισή ώρα από την πόρτα του γραφείου.Αλλιώς κάντα 45. Και με αυτά τα πουρνάρια κάτι πρέπει να γίνει :oops:

EXOYME KAI EMEIS BIDEO

http://www.snowfun.gr/nickel/MVI_3491.AVI

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες