Μου την έκανε και ο norad απο το θερμικό... νωρίς και με άφησε μόνο

Ας μάθουμε λοιπόν. Σαν διαφήμιση της Colgate είμασταν...

Συντονιστής: Moderators
MIK έγραψε:... από τα Κύθηρα χαμογελάει αλλά δεν γραφει...
guru έγραψε:ΜΙΚ, ωραία φωτό, μπορείς να βάλεις το βιντεάκι σε zip γιατί μου το μπλοκάρει το firewall…
guru έγραψε:norad έγραψε:όταν πλησιάζεις στην προσγείωση σε θερμική μέρα με αναταράξεις και νιώσεις άνοδο, ΦΥΓΕ.
Έχω αντίθετη άποψη…
Αν δεις κάτι από μακριά, τότε ναι φύγε.
Αν νιώσεις την άνοδο, τότε είσαι ήδη μέσα οπότε αν φύγεις θα βρεθείς στο ωραίο σύνορο μεταξύ ανοδικού και καθοδικού και μάλιστα υπό όχι ευνοϊκή γωνία.
MIK έγραψε: Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία...georgex θα έρθω πετώντας Κάρπαθο κανόνισε παρτάκι
Ever-rest έγραψε:Μια απο τις πιο ωραιες πτησεις που εχω κάνει. Οχι τοσο για την διαδρομη την οποια εχω ξαναδει, οσο για το στυλ της. Μεσο υψος σε ολη την διαδρομη δεν πρεπει να ηταν πανω απο 1400-1500 μ. Μεγιστο υψος ηταν στον Κιθαιρώνα γυρω στα 1900 μ. Τελικα προσγειωθηκα στον εκπαιδευτικο λοφο της Δρυμαίας (Καλλιδρομο) Ισως να ειχα φτασει μεχρι το τελος της κοιλαδας εαν απο την αρχη του Παρνασσου δεν υπεφερα απο τρομερή αναγκη για κατουρημα. Ειχα χασει την συγκεντρωση μου σε μεγαλο βαθμο.Η αποσταση ειναι γυρω στα 81 χλμ.Εαν καποιος εχει βυσμα για mlr να την κατεβασουμε. Πιστευω οτι με 600-700 μ μεγαλυτερη βαση και ιδιες συνθηκες χθες γινοταν Μεγαλη αποσταση. Τελικα τα κολαν βοηθουν.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 8 επισκέπτες