Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:27 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κιθαιρώνας 23-24 Απριλίου 2005

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Κιθαιρώνας 23-24 Απριλίου 2005

Δημοσίευσηαπό badder » Κυρ Απρ 24, 2005 11:36 pm

Έλα να παίρνουν φωτιά τα gps. Συνοπτικά τώρα (περιγραφή αύριο). Η πρώτη καθαρά θερμική μέρα για φέτος στο Κιθαιρώνα. Ξαμολήθηκαν όλοι στο κάμπο. Μερικά χαρακτηριστικά... Δημήτρης Μπουραζάνης τα πήρε όλα και έφυγε... Κιθαιρώνας - Γραβιά (ελπίζω να είχε gps). Ο Guru στη Δάφνη νομίζω, ο Τσιμπούν τετράγωνο Μελισσοχώρι, Θήβα πίσω, ο Μάνος Μελισοχώρι και πίσω, η Έφη Λεύκτρα, Φυσ και badder Ελωπία. Τη ώρα που φεύγαμε πέταγε ακόμα ο Antouan (δεν ξέρω που ήταν). Και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δεν ξέρω τι κάνανε.
Μου την έκανε και ο norad απο το θερμικό... νωρίς και με άφησε μόνο :(

Ας μάθουμε λοιπόν. Σαν διαφήμιση της Colgate είμασταν...:P

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Δευτ Απρ 25, 2005 4:46 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Απρ 25, 2005 12:39 am

Και συμπληρωματικά να αναφέρω και το Σάββατο όπου σε μια ώρα μέσα, όσοι απογειώθηκαν (πριν μπει ο δυτικός) πέταξαν καλά. Μεταξύ άλλων (που μπορώ να θυμηθώ, Norad Λουτουφί ενώ ο Antouan πέρναγε από πάνω του για Μελισοχώρι. Και ο georgex που εγκαινίασε ολοκαίνουριο sigma 6 και πέταγε για ώώώώώρες.

badder

Δημοσίευσηαπό antouan » Δευτ Απρ 25, 2005 12:44 am

Φώτο από Σάββατο

[ img ]

[ img ]

[ img ]

Φώτο από Κυριακή

[ img ]

[ img ]

Σάββατο πιο πριν Άποστόλης Θήβα,Αλεξ Λουτουφί,εγώ Λουτουφί και στην επιστροφή πάτωσα μετά το κοτρόνι.

Κυριακή δυστυχώς ανέβηκα αργα απογείωση.Ολοι είχαν εξαφανιστεί!
Πρώτη απόπειρα,τσουλίθρα.
Αμέσως πάνω και απογείωση γύρω στις 4, παρεϊτσα με ΜΙΚ(είχα και εκπαιδευτικό έργο,τι να κάνω.Λέω 'γω τώρα..).Low save στα 50 μέτρα πίσω από ξενοδοχείο.'Επειτα απο αρκετή ώρα και υπομονή σκαρφαλώσαμε με Πέτρο από Πάτρα πάνω από κορυφή Κιθαιρώνα.2200 maximum ύψος και με το που μπαίνω σύννεφο,αυτάκια και επιτάχυνση και φουλ για κάμπο.Ο Μιχαλάκης ο ψάρακας από κάτω να ακολουθεί ο σκύλος.Στη συνέχεια αρκετο παιχνίδι με τα κουμουλάκια με σταθμούς Λουτουφί-Θήβα-μπροστά από Βάγια-Μελισσοχώρι-επιστροφή και προσγείωση ξενοδοχείο Αβράμογλου.Πτήση με πολύ ομορφιά και αρκετο χαβαλέ στο κύκλωμα παρέα με Μιχάλη.+6,δυόμιση ωρίτσες και μέση ταχύτητα 32χλμ.
Την έκφραση του Μιχάλη να βλέπατε μετά...
Αν όντως ο Δημήτρης πήγε Γραβιά,μιλάμε για πολύ καλή πτήση!

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Απρ 25, 2005 11:02 am

Το Σ/Κ προσπάθησα να ακολουθήσω κάποια διαδρομή που κατά τον Van-Tsouk έχει καλύτερες πιθανότητες από τον πολύ δύσκολο Ελικώνα: Υλίκη – Κωπαϊδα – Καλίδρομο. Δεν έκατσε αλλά νομίζω ότι αξίζει να συνεχιστούν οι προσπάθειες.

Κυριακή είπα για τρίγωνο μέσω Δάφνης, αλλά το βουνό ήταν υπήνεμο και δεν δούλεψε καθόλου πέρα από ένα μεγαλοπρεπέστατο glide από Νεοχωράκι.

Badder. Στο σημείο που έφτασες έχω σωθεί αρκετές φορές με glide πάνω από ένα μικρό φαράγγι και θερμικό από το αμέσως επόμενο χωριό Δυτικά.

Περιμένω με αγωνία το igc του Ever-rest που μας έβαλε τα γυαλιά…

Το χαμόγελο του MIK μου φάνηκε ελαφρώς παγωμένο, αφού νομίζω ότι έκανε το κλασικό λάθος μετά από super πτησάρα να χαλαρώσει την προσοχή του στο ποιο σημαντικό σημείο, τα τελευταία μέτρα πριν την προσγείωση. Φρόντισε να γεμίσεις τον σάκο με την εμπειρία προτού αδειάσει ο σάκος με την τύχη…

Παιδιά έχω ενθουσιαστεί με το Leonardo αφού βλέπεις ακριβώς το τι έκαναν οι άλλοι πιλότοι την ίδια ώρα και στην ίδια περιοχή που πετούσες. Συγχαρητήρια στους admin, και μεγαλύτερη συμμετοχή από τους πιλότους!!!

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό ever-rest » Δευτ Απρ 25, 2005 11:31 am

Μια απο τις πιο ωραιες πτησεις που εχω κάνει. Οχι τοσο για την διαδρομη την οποια εχω ξαναδει, οσο για το στυλ της. Μεσο υψος σε ολη την διαδρομη δεν πρεπει να ηταν πανω απο 1400-1500 μ. Μεγιστο υψος ηταν στον Κιθαιρώνα γυρω στα 1900 μ. Τελικα προσγειωθηκα στον εκπαιδευτικο λοφο της Δρυμαίας (Καλλιδρομο) Ισως να ειχα φτασει μεχρι το τελος της κοιλαδας εαν απο την αρχη του Παρνασσου δεν υπεφερα απο τρομερή αναγκη για κατουρημα. Ειχα χασει την συγκεντρωση μου σε μεγαλο βαθμο.Η αποσταση ειναι γυρω στα 81 χλμ.Εαν καποιος εχει βυσμα για mlr να την κατεβασουμε. Πιστευω οτι με 600-700 μ μεγαλυτερη βαση και ιδιες συνθηκες χθες γινοταν Μεγαλη αποσταση. Τελικα τα κολαν βοηθουν. :wink:

ever-rest
EN B

Δημοσ.: 109

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Απρ 25, 2005 11:45 am

Κάποιος να βοηθήσει τον Ever-rest πριν σβηστεί από την μνήμη του MLR (εγώ θα λείπω).

Προσπάθησε να κρατήσεις την πτήση σου γιατί έχει αρκετές πιθανότητες για να κερδίσει το OLC. Αν δεν καταφέρεις τίποτε θα τα πούμε Παπαδάτες.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Απρ 25, 2005 4:16 pm

Άντε ρε MIK και περίμενα το ποστ σου για να κάτσω να φάω. Με πέθανες στη πείνα :P

Για τους νέους πιλότους οι εμπειρίες σαν τη δική σου είναι σχολείο από όλες τις πλευρές. Μπράβο και στον Αντώνη που είχε τη διάθεση.

Δική μου περιγραφή τώρα...

Αφού λέγαμε απο το Σάββατο ότι πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς μήπως και χαλάσει αργότερα, ανεβήκαμε στην απογείωση στις 12. Αφού παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες κάποιων πιλότων που είχαν αμφίβλα αποτελέσματα λόγω μη οργανωμένων θερμικών αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο. Ο ουρανός γεμάτος κουμουλάκια στο κάμπο και κύκλος θερμικών 5λεπτος με 2λεπτη δειάρκια.

Κατά τις 12:30 απογειώνονται Eike, Γρηγόρης, Ever-rest και Guru και αρχίζουν κύκλωμα ομαδικό. Αμέσως ετοιμαζόμαστε με σκοπό να κάνουμε κάτι ομαδικό (πολυ αισιόδοξοι είμασταν).

Πρώτη φεύγει η Έφη η οποία πατώνει συνέχεια και κινείτε δυτικά. Λίγο πριν πάει για προσγείωση κάνει φοβερό Low save και πιάνει ένα θερμικό και δεν το αφήνει με τίποτα ( αν προσγειωνόταν εκεί είχε πολυ περπάτημα). Μόλις παίρνει ύψος απογειωνετε και ο Φυς να πάει να την βρει (ένας σωστός άντρας δεν αφήνει τη σύζηγο μόνη της). Κυκλώνουν μαζί προς το μοναστήρι και πάιρνουν ύψος.

Εντωμεταξύ έχουμε απογειωθεί με Αλέξανδρο ταυτόχρονα και πηγαίνουμε καρφί στο εκκλησάκι. Δεν έχει τίποτα παρά αστείες φούσκες. Το κόβουμε βορειοανατολικά και η τύχη μας χαμογελάει θερμικό και συγχρονισμένο κύκλωμα μέχρι τα 900. Και εκεί με αφήνει ο Άλεξ και φεύγει προς το μοναστήρι να βρει τους άλλους. Εγώ συνεχίζω μέχρι τα 1100 και μένω απο καύσιμα. Ο Άλεξ δεν βρίσκει τίποτα τελικά και πάει για προσγείωση. Φέυγω προς το κάμπο και στους πρόποδες του Κοτρωνίου βρίσκω το επόμενο βενζινάδικο. Πάλι 1100 με αρκετό κούνημα, κάτι κλεισίματα και τέρμα. Πάλι έξω και βρίσκω τον παράδεισο μπροστά από το Κοτρώνι. +3 με +4 σταθερό. Κλειδώνω φρένο σώμα και ανεβαίνω. Στα 1300 περίπου συναντιέμαι με τον ever-rest που ερχόταν από τον κάμπο και συνεχίζουμε μέχρι τα 1900. Απο κάτω κύκλωνε ο Τσιμπούν.

Από το Κοτρώνι μέχρι τα Λεύκτρα ένα glide χωρίς ίχνος ανόδου. Αλλά από τα Λέυκτρα και μετά άρχισε το πανηγύρι. Μέχρι την Ελωπία είχε πολύ ξύλο με συχνές ανόδους μη εκμεταλεύσιμες (απο μένα τουλάχιστον). 4-5 κλεισίματα και χάσιμο ύψους. Και ενώ έχω χάσει πολύ βρισκω +4 απο -1 χωρίς ενδιάμεσο σταθμό. Κύκλωμα και σώσιμο μέχρι την Ελωπία αλλά προσωρινό.

Στο βάθος (1χλμ περίπου βορειοδυτικά) βλέπω τον Φυς να κατεβαίνει απο τα 1300 συνέχεια μέχρι που προσγειώθηκε. Οπότε αποφασίζω να επιστρέψω για το θερμικό που άφησα πίσω και ότι άλλο (ξύλο βρω). Τελικά είχα μόνιμη κάθοδο μέχρι τη προσγείωση, δίπλα στο δρόμο.

Η Έφη είχε προσγειωθεί στα Λεύκτρα. Τα παιδιά πήγαν προς την ίδια κατευθυνση αλλά από άλλο δρόμο. Εγώ προτίμησα το κάμπο.

Ευχαριστούμαι τον guru για την αναμετάδοση πληροφοριών και το Μάνο για τη περισυλλογή.

badder

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Απρ 25, 2005 11:48 pm

MIK έγραψε:... από τα Κύθηρα χαμογελάει αλλά δεν γραφει...

Καλά ας γράψω κάτι :D

Ενθουσιάστηκα με την πτήση μου το Σάββατο, όχι γιατί ήταν καμμιά πτησάρα, αλλά για 1η πτήση με καινούργιο αλεξίπτωτο έλεγε πολλά.

Απ'όλα είχε το μενού, θερμικά ήσυχα στην αρχή, βάση, βόλτα στον κάμπο μέχρι πέρα από το Μελισοχώρι, ξύλο περνώντας δίπλα από το Καπαρέλι, μπήκα σε σύνεφο, αυτιά σε πραγματικές συνθήκες για να βγώ από το σύνεφο μια και ήταν και ένας αετός κοντά, κάνα-δυό ακροπτέρυγα, 2 ώρες και 40 λεπτά στον αέρα.

Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να συνέχιζα προς Αλίαρτο αλλά 4:00 ή ώρα και είχα κάνει μόνο 10χλμ οπότε λέω ας γυρίσω πίσω (άργησα να φύγω από το βουνό και δεν πήγαινα ιδιαίτερα γρήγορα). Σχετικά χαμηλή η βάση (1900 πήγα) αλλά τελικά πήγαινες παντού. Τρομερή μέρα αυτό που μου άρεσε είναι οτι παντού έβλεπες σύνεφα χωρίς υπεραναπτύξεις.

Κρίμα που έχασα την Κυριακή αλλά έχω απίστευτη γκρίνια :?

Κύθηρα τώρα και ελπίζω να γίνει τίποτα αξιόλογο, μόνο που είμαι μόνος μου... κανείς προς τα εδώ?

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Απρ 26, 2005 9:56 am

Georgex καλορίζικο…

Για το θέμα της γκρίνιας είσαι σε περίοδο handicap λόγω ορμονικών κλπ.

Προτείνω ανταλλαγή υπηρεσιών τις καθημερινές (ωραία δείπνα, βοήθεια στο σπίτι, μασάζ, μάθε και Φιλιπινέζικα…) για ελεύθερα Σ/Κ.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Απρ 26, 2005 10:13 am

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Τρί Απρ 26, 2005 11:14 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Απρ 26, 2005 10:25 am

ΜΙΚ, ωραία φωτό, μπορείς να βάλεις το βιντεάκι σε zip γιατί μου το μπλοκάρει το firewall…

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Απρ 26, 2005 11:08 am

Περισσότερες φωτογραφίες (1024χ768) από την Κυριακή.
http://www.sky.gr/modules.php?name=copp ... &album=140 . Έρχετε και βιντεάκι.

badder

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Απρ 26, 2005 11:09 am

guru έγραψε:ΜΙΚ, ωραία φωτό, μπορείς να βάλεις το βιντεάκι σε zip γιατί μου το μπλοκάρει το firewall…

Χμμμ. ΝΤΕ ΞΕΡΕΙ ΖΙΠ....ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ HACKER :?:

Προς administrators του sky και όποιον άλλο ξέρει από τεχνολογία

Ψάχνω με το movie maker να μη βάζω ήχο για να μπορώ να τα ανεβάσω σε πιο μεγάλη ανάλυση πιο μικρά. HELP ME έχω όλη τη πτήση προς Θήβα (θερμικό-θερμικό). Μουσική έχετε βάλτε μόνοι σας

Πέρα από τη πλάκα Αποστόλη κάθε τι που γράφεις βοηθάει. Χτες σκέφτηκα πολύ αυτό που έγραψες και το συζήτησα ξανά είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις δίκιο και να υποδιόρθωσα(αρχάριος είπαμε) και μετά να υπερδιόρθωσα (χεσμένος είπαμε....αν και επιμένω είχα στο μυαλό μου χέρια ψηλά και απαλές κινήσεις). Πάντως δε μου βγάινει από το μυαλό ότι κάτι έχετε χάσει όλοι που το είδατε στην αρχή.

Σε ευχαριστώ

Άλλη ιδέα που έπεσε στο τραπέζι ήταν μήπως είμασταν και υπήνεμοι από το εκκλησάκι επειδή είχε βάλει 15-20 χλμ ΝΝΔ...ή μήπως συνδυασμός των δύο

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Απρ 26, 2005 3:39 pm

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Απρ 26, 2005 3:55 pm

guru έγραψε:
norad έγραψε:όταν πλησιάζεις στην προσγείωση σε θερμική μέρα με αναταράξεις και νιώσεις άνοδο, ΦΥΓΕ.

Έχω αντίθετη άποψη…
Αν δεις κάτι από μακριά, τότε ναι φύγε.
Αν νιώσεις την άνοδο, τότε είσαι ήδη μέσα οπότε αν φύγεις θα βρεθείς στο ωραίο σύνορο μεταξύ ανοδικού και καθοδικού και μάλιστα υπό όχι ευνοϊκή γωνία.

Όταν λέω ΦΥΓΕ εννοώ ΚΥΚΛΩΣΤΟ και ΦΥΓΕ ΨΗΛΑ! :D :D

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Απρ 27, 2005 11:27 am

Τα βιντεάκια που λέγαμε...προετείνω τα μεγάλα γιατί τα μικρά δεν βλέπονται

Tης Αναβύσου(μη ψαρώσετε δεν κολάει φωτογραφία έχω βάλει)

http://www.snowfun.gr/nickel/VIDEOS1/anabysos.wmv(σε 10ΜΒ)

http://www.snowfun.gr/nickel/VIDEOS1/anabysos_0001.wmv(σε 3ΜΒ)

Του hit and return "Ψαρακας goes to thiva and nearly dies landing" (που τώρα θα ήταν σε καλή θέση leonardo εάν ο άχρηστος ο antouan δεν το έσβηνε). Καλά ρε θα δεις....όταν σου κάτσει η Ζυγούλη θα σβήσω όλες τις φωτογραφίες

http://www.snowfun.gr/nickel/VIDEOS1/THIVAANDBACK_0001.wmv( σε 16ΜΒ)

http://www.snowfun.gr/nickel/VIDEOS1/THIVAANDBACK_0003.wmv(σε 6ΜΒ)

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία...georgex θα έρθω πετώντας Κάρπαθο κανόνισε παρτάκι

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Απρ 27, 2005 11:48 am

MIK έγραψε: Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία...georgex θα έρθω πετώντας Κάρπαθο κανόνισε παρτάκι

βρε δεν είμαι Κάρπαθο, Κύθηρα είμαι!!!

Καλό Πάσχα

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Απρ 27, 2005 12:11 pm

http://users.altecnet.gr/mik400/to_rename_1114592962003.jpg

Σόρυ μπερδέυτηκα γιατί δεν ξέρω πως θα βγει το glide Δουνούσα-Κάρπαθος και τα μπέρδεψα

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό andread » Πέμ Απρ 28, 2005 1:52 pm

Ever-rest έγραψε:Μια απο τις πιο ωραιες πτησεις που εχω κάνει. Οχι τοσο για την διαδρομη την οποια εχω ξαναδει, οσο για το στυλ της. Μεσο υψος σε ολη την διαδρομη δεν πρεπει να ηταν πανω απο 1400-1500 μ. Μεγιστο υψος ηταν στον Κιθαιρώνα γυρω στα 1900 μ. Τελικα προσγειωθηκα στον εκπαιδευτικο λοφο της Δρυμαίας (Καλλιδρομο) Ισως να ειχα φτασει μεχρι το τελος της κοιλαδας εαν απο την αρχη του Παρνασσου δεν υπεφερα απο τρομερή αναγκη για κατουρημα. Ειχα χασει την συγκεντρωση μου σε μεγαλο βαθμο.Η αποσταση ειναι γυρω στα 81 χλμ.Εαν καποιος εχει βυσμα για mlr να την κατεβασουμε. Πιστευω οτι με 600-700 μ μεγαλυτερη βαση και ιδιες συνθηκες χθες γινοταν Μεγαλη αποσταση. Τελικα τα κολαν βοηθουν. :wink:

Αγαπητέ σκίουρε περιμένουμε ακόμα εναγωνίως την πτήση . ΣΤΟΠ
Ελπίζω να μην την έσβησες ΣΤΟΠ.
Εαν θεαθεί σκίουρος με κολάν στην απογειώση, να του απαγορευτεί η χρήση GPS για μην σβηστεί η παλιά ΣΤΟΠ.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό guru » Πέμ Απρ 28, 2005 1:57 pm

Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να περάσει και η OLC προθεσμία υποβολής. Σκίουρε κάνε κάτι γρήγορα γιατί αυτή την στιγμή η πτήση σου είναι νο 1 στην Ελλάδα και δύσκολα θα πέσει πίσω…

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Απρ 28, 2005 2:12 pm

Προς κάθε ενδιαφερόμενο ΣΤΟΠ
Η πτήση του σκίουρου θα σωθεί ΣΤΟΠ
Αναμένεται πιλότος ψηλός από Βουλγαρία για να συνδράμει καλωδιακά ΣΤΟΠ
Άφιξη του στην Αμφίκλεια αναμένεται το Σάββατο ΣΤΟΠ
Γιούπιιιι!!! ΣΤΟΠ

badder

Η πτήση του Σκίουρου online...

Δημοσίευσηαπό Marina » Τρί Μάιος 03, 2005 1:29 am

Η πτήση του "Σκίουρου", Πλαταιές-Αμφίκλεια, έχει σωθεί και είναι online, eat your heart out.
(Μιλάει η υπεύθυνη πληροφοριακών θεμάτων του "Σκίουρου" μια και αυτός είναι πιο απασχολημένος με το να πετάει από το να ασχολείται με τα κομπιουτεροειδή... :roll: )
Α, και κάτι άλλο...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΟΥΡΟΣ!!! OYTE ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ! :evil:
Είναι Scrat : squirell-rat, δηλ σκιουροποντίκι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

:D Μαρίνα

ΥΓ: Ποιός μπορεί να μου κάνει ιδιαίτερο για την υποβολή πτήσης στο OLC μια και ο Scrat δε θα ασχοληθεί ποτέ, και εμένα μου φάνηκε μπελαλίδικο το σύστημα τη μια φορά που το είδα;

Marina
EN A

Δημοσ.: 7

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Μάιος 03, 2005 10:44 am

Επειδή ο Scrat είναι απασχολημένος να σπρώχνει το βελανίδι του... για 102 χλμ...

1. έχουμε κατεβάσει την πτήση στο pc ως .igc αρχείο (από Compegps, seeyou, g7towin κ.α.)
2. Είμαστε συνδεδεμένοι στο sky σαν scrat (και όχι σαν Μαρίνα)
3. Επιλέγουμε XCleague από το σχετικό πινακάκι του Leonardo πάνω αριστερά
4. Επιλέγoυμε "Υποβολή πτήσης"
5. Στη φόρμα που βλέπουμε δίνουμε το που είναι σωσμένο το igc αρχείο στο pc και τα υπόλοιπα στοιχεία (εαν θέλουμε).
6. Υποβάλλουμε τη πτήση

Ε, όχι και μπελαλίδικο...:P

badder

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Μάιος 03, 2005 11:39 am

Για το OLC μιλάει το κορίτσι... που είναι ΟΝΤΩΣ μπελαλιδικο :)

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Μάιος 03, 2005 11:46 am

ουπς... sorry :)

badder

Επόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση