Καφέ στην πλατεία, συγκέντρωση στο γήπεδο και διαδρομή για την απογείωση.
Το σκηνικό του καιρού δυσοίωνο, όπως είχε προβλεφθεί κι απ την ΕΜΥ
Σύννεφα απειλητικά και υπεραναπτύξεις πίσω απ το βουνό αλλά και αριστερά δεξιά της απογείωσης
Τελικά μετά από μερικές αναβολές το παράθυρο άνοιξε, αρκετοί πιλότοι πήραν ύψος και στο air start, στις 16.00, ξεχύθηκαν προς τον πρώτο πυλώνα, όταν το οι πρώτοι έφταναν στον δεύτερο πυλώνα η βροχή πλησίαζε τον πρώτο…

Μετά από παραινέσεις του παρατηρητή αγώνα κι αφού συμβουλεύτηκε αρκετές φορές την επιτροπή ασφαλείας τασκ (έμπειροι πιλότοι που εκείνη την στιγμή πετούσαν και είχαν άμεση άποψη των συνθηκών- ευτυχώς ο guru δεν μιλάει στον ασύρματο όπως γράφει

Τότε περίπου ακούστηκε και η πρώτη αστραπή ενώ είχαμε κι έναν εντυπωσιακό αριθμό σπιράλ
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο διευθυντής αγώνα ενήργησε πολύ σωστά σε όλες τις φάσεις, σύμφωνα με τα δεδομένα που είχε και επιπλέον αποδείχτηκε μαιτρ στην ποδηλασία που τελικά ήταν και η δημοφιλέστερη, παράπλευρη, δραστηριότητα του τριήμερου (καφές, παϊδάκια και τσίπουρα είναι εκτός συναγωνισμού πάντα

[ img ]
Οι επόμενες δυο μέρες ήταν σχεδόν καρμπόν της πρώτης (ειδικά στους πυλώνες) και ακυρώθηκαν επίσης, χωρίς καν να απογειωθούν οι διαγωνιζόμενοι
Το Σάββατο το βράδυ, στο καθιερωμένο γλέντι, ο χορός απορρόφησε όλη την συγκεντρωμένη ενέργεια των παραπεντηστών. Μεγάλη συμβολή στο κέφι οι ντόπιοι πρωτοχορευτές και ο ιταλός DJ

[ img ]
[ img ]
Πλην καιρού λοιπόν κανένα άλλο παράπονο απ την διοργάνωση που μέχρι στιγμής προσέφερε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σάντουιτς (κανείς δεν το έφαγε με την μια, παρότι υπήρχαν στοιχήματα) και είχε και ένα απ τα πιο εμπνευσμένα μπλουζάκια (μπορωωωω επειδή έχω πορτοκαλί αλεξίιιιιπτωτο να έχω κι ένα πορτοκαλί L μπλουζάαακι ?)

ΥΓ1
Περαστικά στον m@no που θέλει να κάνει ποδήλατο να πετάει και να φωτογραφίζει συγχρόνως

[ img ]
ΥΓ2
Φωτογραφικό υλικό έχει συγκεντρωθεί και θα εκτεθεί σύντομα σε κοινή θέα απ τον badder 8O