Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 9:28 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Λευκάδα cross country χι..χι

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Λευκάδα cross country χι..χι

Δημοσίευσηαπό achim » Τετ Ιουν 15, 2005 8:16 am

Το σαββατοκύριακο που ανά την Ελλάδα καταπίνονταν χιλιόμετρα από δω και από κει έχοντας κάνει κι εμείς το λάθος να υποσχεθούμε μπανάκι στα νερά του Ιονίου πελάγους 8) , καθ’ οδόν προς Λευκάδα πήρα τον Τσουγκράνη τηλέφωνο και του είπα «Γιάννη θα ακούσουμε νέα για καλά cross country σήμερα» , μου λέει «για να δούμε» , και το βράδυ με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε τα γεγονότα. 8O

Χχχχχμμμμμ…..στο Κάθισμα όμως το μεσημέρι του Σαββάτου κάποια συννεφάκια έκαναν την εμφάνισή τους και είπα «ας ταξιδέψουμε νησιωτικά» και έριξα το σύνθημα για απογείωση, όπου σε 2 λεπτα είμαστε εκεί και σε χρόνο d/t είμαστε στον αέρα και με άνετη άνοδο πάμε προς Καλαμίτσι. Με επιπλέον άνοδο εκεί πορευόμαστε προς Αθάνι - Πόρτο Κατσίκι και αφήνοντας ξεκούραστα χιλιόμετρα παραλίας από κάτω μας φτάσαμε ως τις κεραίες, βλέποντας το Κατσίκι μπροστά μας , όμως είδαμε και τη γνωστή επιτάχυνση του ανέμου στη περιοχή κι έτσι αποφασίσαμε να μη μείνουμε εκεί για προσγείωση αλλά να γυρίσουμε πάλι πίσω (ουάου out and return). :lol:
Γυρίσαμε λοιπόν και πιάνοντας βάση επήγαμε από βουνό προς πόλη Λευκάδα. Στα πευκούλια είχαμε την γνωστή ενίσχυση της έντασης και με λίγη δυσκολία ξαναγυρίσαμε Κάθισμα (όπα της και τρίγωνο στο νησί. Του χρόνου το πρωτάθλημα στη Λευκάδα μάγκες).

Φυσικά ο απαραίτητος εξοπλισμός ήταν κοντομάνικο, πέδιλο και φωτογραφική μηχανή. (τι είπατε vario,gps !!! τι είναι αυτά)

Μερικές φωτο για την όρεξη

[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Re: Λευκάδα cross country χι..χι

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιουν 15, 2005 9:36 am

achim έγραψε:
Μερικές φωτο για την όρεξη

ΠΟΥΝΤΕΣ :?: :?: ΠΕΙΝΑΜΕ

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 15, 2005 10:01 am

Τι μου θύμισες τώρα?

Και ναι η Λευκάδα βγάζει αποστάσεις... Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία... όλο και κάποιος θα κάνει τα χιλιόμετράκια του. Μακάρι να μας κάτσει να τα κάνουμε ομαδικά. Φυσικά, σαν γνήσιοι ΠΠ θα είμαστε εκεί.:)

[ img ]
Πτήση 15 Αυγούστου 2004. Κάθισμα - Βασιλική - Γυαλός παρέα με τον loxago.
http://www.sky.gr/modules.php?name=copp ... &album=104

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Εμ, βέβαια !

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τετ Ιουν 15, 2005 1:30 pm

Εμ, βέβαια...! Όταν πετάει ο καλόκαιρος, εγώ έχω δουλειά. :evil: Παρεπιπτόντως, πως ανεβάζετε φωτογραφίες στο post ?

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 15, 2005 1:38 pm

Λοιπόν έτσι για να δροσιζόμαστε λίγο δείτε teaser video για ΠΠ. Το τελικό προιόν μετά τα Φαλάσαρνα. http://skyparagliding.net/photos/pp.wmv

Χρήστο φωτογραφίες βάζεις πρώτα στο gallery (δημιουργείς πρώτα άλμπουμ) και μετά στην απάντηση (όχι στην "άμεση απάντηση") βάζεις το url της φωτο με [img]...[/img] tags.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 6 επισκέπτες