Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 1:06 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

ΠΣΚΔ Κιθαιρώνας

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

ΠΣΚΔ Κιθαιρώνας

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Ιουν 21, 2005 10:03 am

Τη προηγούμενη βδομάδα Τρίτη- Τετάρτη-Πέμπτη τέλειες μέρες τα ξέρετε

Παρασκευή: Θερμικά ύψος και ωραία μέρα για αρχάριους...δεν πήγα

Σάββατο: Δυνατή μέρα αλλά cirrus εμπόδιζαν τον κάμπο να λιαστεί οπότε περιμέναμε. Μόλις άνοιξε Alex-sotos-antouan επιβραβεύτηκαν με ύψος (βλέπε τρίγωνο alex) και ο antouan με κρυο οπότε κατέβηκε μετά από το γνωστό αν βάλω φόρμα θα πάω κάτω.

Εγκώ τσουληθροειδή μάχη με φούσκες για να ακούσω μετά τον Aντώνι να μου εξηγεί τι ωραίο πεντάρι πυρήνα βρήκε και πόσο ωραίο είναι να το καρφώνεις στον πυρήνα. Τρεις στους 30 πήραν ύψος

Στη Δράμα κάνανε καμιά 80αρια χιλιόμετρα

Κυριακή: Φάτσα ριπές το πρωί κάτσε να δυναμώσει πάρε δυτικό να έχεις λόγο να βρίζεις που δεν πήγες για μπάνιο.

Στα Καλάβρυτα κάνανε 117 χιλιόμετρα

Δευτέρα : ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ PART 2. Στοιχήματα αν θα σκάσει από μπροστά η καταιγίδα ή από πίσω. Τελικά έσκασε από πίσω.

Guru kswift και κάνας δυο ακόμα ειδανε τι ωραία είναι να κυκλώνεις και να ανεβαίνεις, να ανεβαίνεις γενικά, να κάνεις spiral και να ανεβαίνεις και μετά να ανεβαίνεις λίγο ακόμα.

Ο guru απογειώθηκε (αφού μου έδωσε συμβουλή να περιμένω λίγο και να πω στον alex ότι είναι καλά να έρθει) και αφού πήρε λίιιιιγο ύψος κατευθύνθηκε ταχύτατα προς το παρακάτω σύννεφο για να δει εάν μπορεί να ξεφύγει ΚΑΙ στο πλαί από τέτοια σύννεφα. Φυσικά τον μαζέψαμε μετά από λίγο

[ img ]

Τα χάπια μου και έναν αγιασμό επειγόντως...

Το σ.κ. εκτός από πολύ καλά μαθήματα πότε να μη πετάξεις είχε και ένα καλό

Η Soula ΖΕΙ

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες