Συντονιστής: Moderators
yannis έγραψε:Και τα cumulus χημικα ειναι....να τα προσεχεις....και ποτε απο κατω τους.Κανουν χημικη αντιδραση με τα αλεξιπτωτα και σε τραβαμε προς το μερος τους.![]()
Ρε ονειροποιε,θα μας τρελανεις?Γιατι δηλαδη η υγρασια απο τα συνεφα κραταει πανω απο μιση ωρα μεχρι να δυαλυθει και του αεροπλανου πρεπει να εξατμιστει σε 30 δευτερολεπτα?Που το ειδες γραμενο?(ο λιακοπουλος δεν πιανετε).
Μασα κανα τουρκο,και ασε την μετεορολογια......με το συμπαθειο κιολας.
ONEIROPOIOS έγραψε:Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όλα τα video είναι ψεύτικα? Και αυτό??
http://www.youtube.com/watch?v=qieP9Ewv ... re=related
Με το συμπάθειο κιόλας...
GeorgeK έγραψε:Προβληματίζομαι όταν ακούω από πιλότους για τα περίφημα chemtrails.
Υποτίθεται ότι ξέρουμε κάτι ψιλά από μετεωρολογία.
andread έγραψε:ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ? ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ (ΘΑΝΑΣΙΜΑ) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ CHEMTRAILS ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ?
Μάθε λοιπόν για το Η.A.A.R.P.
Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του. Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης.
badder έγραψε:Ήρθε το τέλος... μετανοείτε
Υ.Γ.
Έχω και εγώ δικαίωμα να λέω ότι θέλω. Άλλωστε δεν το ξεκίνησα εγώ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες