Θέλω πανί. Τι να πάρω? Έλεγα να πάρω Advance. Αλλά για γιατί να πάρω Advance και να μην πάρω Gin, αφού o Graham έφυγε από την Advance και κάνει παρέα τον κορεάτη? Αλλά και ο Nef έφυγε από την Advance και πήγε στη Niviuk. Πήγε για ταυρομαχίες στην Ισπανία. Μήπως πρέπει να πάρω Niviuk?

Είχα υπόψιν και την Axis. Αλλά γιατί να πάρω Axis, αφού ο Pavlousek έφυγε και πήγε στη Up? Μάλλον θα πάρω Up. Άσε που το πετάει και ο Ηλίας και θα είμαστε συνεταιριοπιλότοι.

Ωπ! Ο Stieglair έφυγε από την Up και πήγε στην Airwave. Να πάρω Airwave? Το ίδιο δεν θα είναι? Αλλά γιατί να πάρω Airwave και να μην πάρω Advance αφού ο Bruce έφυγε από την Airwave και πήγε στην Advance? Φτου και πάλι από την αρχή!!!

Μάλλον θα πάρω Pro Design. Αλλά γιατί να πάρω Pro Design και να μην πάρω Sky, αφού ο Paux δουλεύει και για τις δυο εταιρείες? Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου. Αυτές οι αλλαξοκωλιές μεταξύ των εταιριών με έχουν προβληματίσει αρκετά.

Πηγαίνοντας ο ένας σχεδιαστής από την μια εταιρεία στην άλλη, δεν μεταφέρει και τις γνώσεις της μιας εταιρείας στην άλλη? Πάνω κάτω δεν θα είναι τα πανιά ίδια μεταξύ τους?
Δεν ξέρω τι να πάρω!!!!!!!!!!

Είμαι μπερδεμένος. Τυχαίο?
Δεν νομίζω.
Άρα δεν παίρνω τίποτα και πετάω με αυτό που έχω!!!!!