Συντονιστής: Moderators
pavlos dimitriadis έγραψε:κατά λάθος πιάστηκα στο δόλωμα
pavlos dimitriadis έγραψε:έφαγα το δόλωμα και το αγκίστρι μου έχει διαπεράσει τα βράγχια!
pavlos dimitriadis έγραψε:Σπαρταράω σας λέω και χτυπιέμαι
pavlos dimitriadis έγραψε:Ψηφίστε τις φωτογραφίες μου αλλιώς θα αντέξω αγκιστρωμένος
pavlos dimitriadis έγραψε:Σώστε την ψαρέτα-ψαρέτα
JollyRoger έγραψε:pavlos dimitriadis έγραψε:κατά λάθος πιάστηκα στο δόλωμαpavlos dimitriadis έγραψε:έφαγα το δόλωμα και το αγκίστρι μου έχει διαπεράσει τα βράγχια!pavlos dimitriadis έγραψε:Σπαρταράω σας λέω και χτυπιέμαιpavlos dimitriadis έγραψε:Ψηφίστε τις φωτογραφίες μου αλλιώς θα αντέξω αγκιστρωμένοςpavlos dimitriadis έγραψε:Σώστε την ψαρέτα-ψαρέτα
πώς ξέρεις οτι ο καλύτερος τρόπος να σωθείς απο αυτό που αντιλαμβάνομαι ως άγχος που δεν σου αρέσει, είναι να ψηφίσουμε;
και γιατί να το κάνουμε, εφόσον εσύ ο ίδιος, δεν αναγνωρίζεις καν ως αξιόλογο αυτό για το οποίο μας προτείνεις να ψηφίσουμε;
πως διαφέρει η λογική αυτή, απο τη λογική του "θα ψηφίσω πασοκ/νδ επειδή ξέρω τον τάδε"?
badder έγραψε:Δεν κατάλαβα ακριβώς τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε.
JollyRoger έγραψε:χχαχα μάλιστα... το "καταψηφίζω" λίγο βαρύ το βρίσκω βέβαια... θετική τη βρίσκω προσωπικά τη διευκρίνιση, και δεν θα υπήρχε χωρίς την "καταψήφιση"
pavlos dimitriadis έγραψε:Μπαίνεις, βλέπειςτις φωτογραφίες και αν τις γουστάρεις τις ψηφίζεις!Αν όχι, πάλι τις ψηφίζεις χα!χα!χα! Όλο και καμιά περισυλλογή θα σου κάνω...
badder έγραψε:pavlos dimitriadis έγραψε:Μπαίνεις, βλέπειςτις φωτογραφίες και αν τις γουστάρεις τις ψηφίζεις!Αν όχι, πάλι τις ψηφίζεις χα!χα!χα! Όλο και καμιά περισυλλογή θα σου κάνω...
Αν είναι έτσι να ψηφίσω. Είναι προφανής η ανάγκη...
badder έγραψε:Αποστολή εξετελέσθη...
pavlos dimitriadis έγραψε:badder έγραψε:Αποστολή εξετελέσθη...
Άλλος κανείς!!!![]()
Όχι για μένα, για το φουκαριάρη το γιο μου που είναι και στη φωτογραφία...
tre έγραψε:pavlos dimitriadis έγραψε:badder έγραψε:Αποστολή εξετελέσθη...
Άλλος κανείς!!!![]()
Όχι για μένα, για το φουκαριάρη το γιο μου που είναι και στη φωτογραφία...
θέλω και εγώ περισυλλογή![]()
![]()
JollyRoger έγραψε::lol:τελικά θα μας πείς τι έχει αποδώσει ως τώρα η προσπάθεια; ή μας το φυλας για εκπληξη στο τέλος;
xaxxa άστο τώρα είδα οτι έχει μετρητιρι δίπλα στη φωτο..... συνεχίζουμε ε;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης