Συντονιστής: Moderators

)
 )  ) και κανεις τον ψηλοτερο γυαλοκαθαριστηρα  σε πολυ μεγαλυτερο μπαρμπριζ και χωρις τοσο εντονα τα αλατια
 ) και κανεις τον ψηλοτερο γυαλοκαθαριστηρα  σε πολυ μεγαλυτερο μπαρμπριζ και χωρις τοσο εντονα τα αλατια   

...   ένταση έλεγε χθες by the way... σήμερα μέχρι 4 δίνει σαρωνικό....  (στα χοντρά κατα ποσειδών)
 ...   ένταση έλεγε χθες by the way... σήμερα μέχρι 4 δίνει σαρωνικό....  (στα χοντρά κατα ποσειδών) και τίγκα σύννεφο έτοιμο για βροχή
 και τίγκα σύννεφο έτοιμο για βροχή  …. Πετάξαμε
  …. Πετάξαμε   ένα 45λεπτο που άνετα ήταν πάνω από ώρα αργά το απόγευμα!
 ένα 45λεπτο που άνετα ήταν πάνω από ώρα αργά το απόγευμα!

JollyRoger έγραψε:καντιλι by night

vagos έγραψε:
 πως καταφερε να το κανει καρδια
  πως καταφερε να το κανει καρδια 

,,,σε μια απο τις πολυπληθεστερες προσγειωσεις της Ελλαδος  αν ειναι να τοποθετηθει σωστα & ψηλουτσικα   (να μην μας το "παρουν" παλι
 ,,,σε μια απο τις πολυπληθεστερες προσγειωσεις της Ελλαδος  αν ειναι να τοποθετηθει σωστα & ψηλουτσικα   (να μην μας το "παρουν" παλι   )
  ) 
  ), οπότε ελπίζω να βάλω μερικές πτησούλες.
 ), οπότε ελπίζω να βάλω μερικές πτησούλες.Χρήστος Λάππας έγραψε:Άλλωστε, έτσι που μας έχει γ@#$%^ φέτος με τους νοτιάδες, πιο πολύ πετάει το Κανδήλι παρά ο Κιθαιρώνας...
Από τις 26 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου εγώ έχω διακοπές (), οπότε ελπίζω να βάλω μερικές πτησούλες.
 γεια σου Χρηστο,,,,,,,, κουκια σπερνω  !
  γεια σου Χρηστο,,,,,,,, κουκια σπερνω  !    
  Βαγγελη πηραν τον ιστο που ειχε φτιαχτει περυσι;Αν θες μπορουμε να φτιαξουμε ενα! οπως της απογειωσης;Εννοεις το σιδερενιο η τον πλαστικο ιστο;Με λιγη  συνεργασια θα φτιαξουμε ενα ανετα εγω παντως ειμαι μεσα!
 Βαγγελη πηραν τον ιστο που ειχε φτιαχτει περυσι;Αν θες μπορουμε να φτιαξουμε ενα! οπως της απογειωσης;Εννοεις το σιδερενιο η τον πλαστικο ιστο;Με λιγη  συνεργασια θα φτιαξουμε ενα ανετα εγω παντως ειμαι μεσα! 
  )
  )Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες