Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:13 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Εκδρομή στο Oludeniz

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Εκδρομή στο Oludeniz

Δημοσίευσηαπό lazaros » Τετ Σεπ 12, 2007 12:31 pm

Καλημέρα σε όλους!

Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδρομή στο Oludeniz της Τουρκίας (17-21 Οκτώβρη) ας το δηλώσουν στο μαγαζί του Διονύση στις Πλαταιές (είτε πηγαίνοντας αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά στο 6944431709) μέχρι το Σαββατοκύριακο το αργότερο.

Στη συνέχεια θα κάνουμε τη καταμέτρηση και κλείνουμε εισητήρια, ξενοδοχεία, κλπ.

Thanks!

Λάζαρος

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Re: Εκδρομή στο Oludeniz

Δημοσίευσηαπό nzenios » Πέμ Σεπ 13, 2007 11:49 pm

Δεν ξερω ρε παιδια ποσο καλα τα πατε με το τουρκικο κρατος, δεν ξερω ποσο ροματικος ειμαι , αλλα οταν ακουω εκδρομες στην τουρκια απο Ελλαδιτες Η Κυπριους με πιανει αλλεργια.Εδω ακομα ψαχνουμε αγνοουμενους και μαλιστα ελλαδιτες, και τους βρισκουμε μετα απο 33 χρονια με σφαιρα στο κεφαλι. Δεν μας κανει καρδια σαν ελληνες να ξοδευουμε λεφτα στην τουρκια.ουτε ενα ευρω.Δεν θεωρω κανεναν λιγωτερο πατριωτη ,αλλα λιγη εθνικη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει, και αν εχετε τοση ορεξη για το oloudeniz, καλα κανετε να περασετε απο την Κυπρο πρωτα , να δοκιμασετε το τουρκικό εκμέκ καντειφ στην κατεχομεη Κερυνεια διπλα η μαζι με τους τουρκους στρατιωτες.Απολογουμαι για το υφος μου για αυτους που δεν καταλαβαινουν, αλλα εχω χασει το σπιτι μου απο την τουρκικη "φιλια" στα 13 μου χρονια και αλλοι πολλοι ψαχνουν ακομα τους δικους τους .
Φιλικα παντα.
Νικος Ζενιος

Υ.Γ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

nzenios
EN A

Δημοσ.: 5

Δημοσίευσηαπό lazaros » Παρ Σεπ 14, 2007 8:49 am

Από οικονομικής πλευράς φίλε Νίκο νομίζω ότι έχεις άδικο:
Ως γνωστόν πριν λίγους μήνες η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εξαγόρασε την Τούρκικη Finansbank. Η συνεισφορά της Finansbank στην κερδοφορία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας για το α' εξάμηνο του 2007 ανήλθε σε 244 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 31% της κερδοφορίας του Ομίλου. Eπομένως τα λίγα ευρώ που ξοδεύονται από Έλληνες τουρίστες εκεί είναι αμελητέα σε σχέση με τα ιλιγγιώδη ποσά που έρχονται πίσω...

Από ηθικής πλευράς έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Ο απλός κόσμος πάντως - και Έλληνες και Τούρκοι - δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα... Σε ένα βουνό πάμε να πετάξουμε, δεν πάμε να καταθέσουμε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τους...

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Δημοσίευσηαπό nzenios » Παρ Σεπ 14, 2007 3:47 pm

Αντε λοιπον , να κανουμε και μια κοινοπραξια στα κατεχομενα αφου δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα.Ετσι για να γνωριζουν αυτοι που δεν ειναι πληροφορημενοι, οτι για οτιδηποτε ξοδευεται στην Τουρκια η στα κατεχομενα, εχει μεριδιο ποσοστων ο τουρκικοσ στρατοσ , μεσα απο τις επενδυσεις που εχει το "ταμειο ευημεριας" του τουρκικου στρατου.Δεν θα ξαναεπιστρεψω στο θεμα, σας παραπεμπω στο αρθρο που εγραψα στον γυρισμο απο την πρωτη και μοναδικη πτηση που εκανα στα κατεχομενα .ο λογος που δεν ξαναπηγα και ουτε θα ξαναπαω ειναι γιατι με απηλησε ο τουρκικος στρατος, γιατι απαγορευεται να πετας αν ειναι ελληνας η Κυπριος.

http://www.paragliding-cyprus.com/kyrenia.htm

Πρεπει να τους ζητησεις αδεια, να τους φιλησεις τα ποδια, να τους δωσεις την ικανοποιηση οτι ειναι αυτοι οι αφεντες στα κατεχομενα.
Παιδια ο καθενας εχει συνειδηση και οτι θελει κανει.Μην ξεχνατε ποτε οτι ακομη εδω κοιμομαστε με το οπλο κατω απο το κρεββατι.Μολις την περασμενη βδομαδα γυρισα απο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ασκηση και ειμαι 46 χρονων και πανε ακομη 50ρηδες .Γιορτη δικη μας , παραμονη δικια σας.
Παντα φιλικα
Νικος Ζενιος

nzenios
EN A

Δημοσ.: 5

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Σάβ Σεπ 15, 2007 9:25 am

Τόπος: Κατεχόμενη Κύπρος.
Θέμα : Εκκλησία που την έκαναν ξενοδοχείο..

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Σεπ 17, 2007 12:39 pm

χμμμμμ, συμφωνώ με το Νίκο. Αν ο γείτονας μου καταπατήσει το οικόπεδο και με απειλεί, χτυπάει και κοροιδεύει, δεν θα πάω στο μαγαζί του να ψωνίσω, ακόμα και αν έχει τις καλύτερες τιμές, διότι πολύ απλά θα νιώθω μα...κας αν το κάνω. Αν το επεκτείνουμε, σε περίπτωση που ψωνίσω από το μαγαζί του θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα μου για να χτίσει στο καταπατημένο οικόπεδο και ίσως για να καταπατήσει και άλλα. Ίσως έχω υπερβολική αξιοπρέπεια αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ.

Όσο για το ποσά που πηγαινοέρχονται μέσω τραπεζών. Τα λεφτά των τουριστών είναι χρήματα των Ελλήνων. Τα κεφάλαια των τραπεζών σε καμία περίπτωση δεν είναι χρήματα του κόσμου ή χρήματα του Ελληνίκού κράτους απλά επηρεάζουν τη ζωή μας λόγω δανείων και επενδύσεων. Τα χρήματα που "έρχονται πίσω", δεν έχουν καμμία σχέση με εμάς. Ανήκουν στις τράπεζες μέσα σε ένα απίστευτα πολύπλοκο σύστημα που εν τέλει πιο πιθανόν είναι να ανήκουν σε Ελβετούς, Αμερικάνους και Εβραίούς παρά σε Ελληνες επιχειρηματίες.

Μπορεί με τους πιλότους που πετάμε να μην έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και συμφωνώ. Αλλά δεν συναλλάσσεσαι με αυτούς. Με το κράτος τους άμεσα ή έμεσσα συναλλάσσεσαι και με αυτό υπάρχουν προβλήματα.

Αλλά και πάλι είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα το ζήτημα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό freedom » Δευτ Σεπ 17, 2007 2:14 pm

Οι εκλογές τελείωσαν ο σοφός λαός για μια ακόμη φορά μίλησε , καιρός για εργασία.
Για την επίσκεψη στην γείτονα χωρά οι πιλότοι θα λάβουν μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού έως την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης