Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:50 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Συμμετοχή αεραθλητών-7ο Πρωτάθλημα Ακριβείας -Πλαταιές

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

Re: Συμμετοχή αεραθλητών-7ο Πρωτάθλημα Ακριβείας -Πλαταιές

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Μάιος 29, 2008 2:06 pm

Van Tsouk ,συγχαρητηρια για ολα αυτα που εγραψες,,,,,,,,,,,, τα βρισκω απο ορθα εως αξιεπαινα,,,,,,,,,,

"Ας γίνουμε όλοι μαζί μια ομάδα που θα κάνει αυτό που αγαπάμε...άθλημα. " διχως εγωκεντρισμους κτλπ. κτλπ. ........

..........ειδικα η παραπανω φραση ειναι απλα τελεια,,,,,,αλλα με το bardon κιολας ( επιδη θελω να διατηρω την ελευθερια της γνωμης και αποψης μου),,,,,,,,,στην προκειμενη περιπτωση ,και ετσι οπως εχουν τα πραγματα ,μου προκαλεσε γελιο,,,,,τον λογο ας τον βρει ο καθενας μονος του ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Σάβ Μάιος 31, 2008 10:46 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μάιος 29, 2008 3:55 pm

Τώρα μου ήρθε ένα λογοπαίγνιο με τον Μπάμπη (και δικός μου φίλος και ας μην έχουμε στριμωχτεί όπως ο Λοχαγός) και τον Μπαμπινιώτη... :P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Μάιος 29, 2008 3:59 pm

Γεια σου Μπάμπη μες' την νιότη,
είσαι σαν τον Μπαμπινιώτη

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Πέμ Μάιος 29, 2008 7:51 pm

Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Επειδή υπάρχουν ερωτήσεις, θα παρακαλούσα πολύ όσους θέλουν, να επικοινωνήσουν με το Γ.Γραμ. του ΑΕΦΠ, Σαββίδη Λάζαρο στο 6930-466569. ...

Μερικά πράγματα που μου τριβελίζουν το μυαλό:
1ον) Μου τελείωσαν οι μονάδες στο ..κινητό.
2ον) Ακριβοθώρητος ..ξέρετε ποιος, κι εμείς μικροί.
3ον) Εμπαιγμός ναι, δικός μας όμως.
4ον) Ο γνωρίζων κανονισμούς και φορείς. Για ποίον όφελος? Συλλογικό ή ίδιον?
5ον) Και γαμώ τις φιλοξενίες! Άντε ποιόν να ρωτήσω εγώ τώρα που ήρθε η σειρά μου για ύπνο και ντουζιέρες..

Επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου, της βενζίνης μου και της ψυχικής οδύνης συμπεριλαμβανομένης :oops:

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Μάιος 29, 2008 10:38 pm

μην πεσουμε στην παγιδα να γραφουμε διαφορα για τον Γ.Γραματεα του ΑΕΦΙΠ επειδη ειπε ο Αποστολης την αποψη του για ανθρωπους που εχουν γνωση και ορεξη για τα οργανωτικα
ο ιδιος δεν ειπε τιποτα οποτε νομιζω οτι δεν πρεπει να σχολιασουμε τιποτε αλλο

DrFlight\";p=\"11730 έγραψε:
Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Επειδή υπάρχουν ερωτήσεις, θα παρακαλούσα πολύ όσους θέλουν, να επικοινωνήσουν με το Γ.Γραμ. του ΑΕΦΠ, Σαββίδη Λάζαρο στο 6930-466569. ...

Μερικά πράγματα που μου τριβελίζουν το μυαλό:
1ον) Μου τελείωσαν οι μονάδες στο ..κινητό.
2ον) Ακριβοθώρητος ..ξέρετε ποιος, κι εμείς μικροί.
3ον) Εμπαιγμός ναι, δικός μας όμως.
4ον) Ο γνωρίζων κανονισμούς και φορείς. Για ποίον όφελος? Συλλογικό ή ίδιον?
5ον) Και γαμώ τις φιλοξενίες! Άντε ποιόν να ρωτήσω εγώ τώρα που ήρθε η σειρά μου για ύπνο και ντουζιέρες..

Επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου, της βενζίνης μου και της ψυχικής οδύνης συμπεριλαμβανομένης :oops:

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Πέμ Μάιος 29, 2008 10:54 pm

loxagos\";p=\"11715 έγραψε:
Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Για αρχή να πώ ότι... ναι, η ανακοίνωση είναι επίσημη του σωματείου. Ισως σας μπέρδεψε ο τρόπος γραφής, δεν ξέρω.

Οκ Μπάμπη,
παρόλο που εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιος κάνει πλάκα θα απαντήσω στην ανακοίνωση σας με την αρμόζουσα παρά των συνθηκών σοβαρότητα και
θα επισημάνω ότι, με το να γνωστοποιείται και μόνον η επιφύλαξη σας επί του άρθρου 128ΙΒ παράγραφος 1 και 3 περί "Ιατρικών εξετάσεων αθλητών και προστασίας της υγείας των", με καμία περαιτέρω διευκρίνηση, ουδόλως διευκολύνει την εύρυθμο διεξαγωγή του αγώνος, αντιθέτως δημιουργείται σύγχυση μεταξύ των αθλητών, οι οποίοι ευρίσκονται εις δεινή θέση, μη έχοντας υπό το κράτος της πίεσης του χρόνου εναλλακτικάς λύσης παρά μόνο την δική σας ανέχεια επί της παρανομίας τους.

Δράττομαι δε της ευκαιρίας να αναφέρω ότι παρόμοιες ενέργειες δεν ευνοούν την ανάπτυξη του αεραθλήματος και της συνεργασίας μεταξύ αθλητών, σωματείων, ΕΑΠ και ΕΛΑΟ.

Οποιαδήποτε διαφωνία ή επισήμανση επί της διεξαγωγής οφείλει να ευρίσκει αντιμέτωπους τους αρμόδιους φορείς εν τόπο και χρόνο(συγκεντρώσεις σωματείων ΕΑΠ κλπ) και ουχί τους αθλητάς την παραμονή του ευ αγωνίζεστε, προκειμένου να επιτευχθούν περιστασιακές εντυπώσεις.

Ανταυτου η ΕΛΑΟ ουδεμία επίσημη πληροφόρηση έχει επί της επισήμανση σας και οι μονοί κοινωνοί της ανακοίνωσης σας είναι οι αναρμόδιοι αθλητές στους οποίους μεταβιβάζετε όλο το βάρος της πιθανής δυσλειτουργίας του συστήματος, δίνοντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα σωματεία είναι ικανά μόνο να επισημαίνουν και να «επιφυλάσσονται»

Και για να καταλήξω κάπου, αφού δεν είναι πλάκα.
Γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση όταν ο συντάκτης της ξέρει καλά ότι καμία ισχύ δεν έχει ?
(επισήμανση : ο Μπάμπης και ο Άγγελος είναι φίλοι μου και έχουμε φάει μαζί περισυλλογή και στρίμωγμα :D )

loxage.... πολύ ωραία, ολόπλευρη και επι της ουσίας, η παρουσίαση του θέματος. Με κάλυψες, 100%.

ΥΓ. Ακόμα... με την πρέπουσα γλωσσική εμφάνιση... :roll:
:roll: Βρε, και επι της ευκαιρίας...δεν πιστέυω να σου κολλήσει κανα κουσούρι και να μας τα "λές"... αλλιώς, απο δω και πέρα;;; :wink: Πώς θα πετάμε μαζί στους αγώνες;;; :shock:

GiotaR

Τελευταία επεξεργασία απο GiotaR την Παρ Μάιος 30, 2008 10:15 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Μάιος 30, 2008 9:58 am

Ωραία, τώρα που άρχισε ο σχολιασμός επί της ουσίας:

1. Γιατί το μηδενικό κόστος συμμετοχής για τους αθλητές? Μήπως πρόκειται για υποβάθμιση των αγώνων αφού ως γνωστό εκτιμάς αυτό που πληρώνεις?
2. Με πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα από τις συμμετοχές λεσχών συμπίπτουν με το να κεράσεις το ΔΣ της ΑΕΦΙΠ από μία μπύρα. Είναι τυχαίο ή πάλι πρόκειται για πρόκληση αφού αθλητισμός και αλκοόλ δεν συμβαδίζουν?
3. Γιατί κανένα από τα ποστ δεν ασχολήθηκε με τα παραπάνω φλέγοντα ζητήματα που αποτελούν και το κύριο μέρος της ανακοίνωσης? Μήπως σκόπιμα εμφανίζονται αρνητικά αλλά στην πραγματικότητα συγκαλύπτουν τα γεγονότα?

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό loxagos » Παρ Μάιος 30, 2008 10:13 am

Έλα Γιώτα θα περάσουμε πολύ ωραία ! :D
Όπως ξέρεις και έχεις αποδείξει πρόσφατα η καλή παρέα κάνει τον καλό αγώνα
Άσε που το ακριβείας είναι η εκδίκηση του ασσόδιου για ότι του έχει συμβεί σε όλους τους άλλους αγώνες :oops:

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Παρ Μάιος 30, 2008 10:20 am

Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι λέει η ανακοίνωση. Δεν νομίζω να λυπήθηκε κανείς τα 2 ευρώ. Το αντίθετο! Αύριο όμως είναι ο αγώνας ακριβείας και οι εγγραφές. Εξηγήστε μας τι λέει η ανακοίνωση..

@ Παναγιώτη κάποιος (δεν τον ξέρω) έγραψε μια ανακοίνωση.
Εσύ μόλις τη διάβασες ρώτησες ''Τι έγινε ρε παιδιά ήρθε η χούντα πάλι? ''
Δεν λέω άλλα,έχουν μιλήσει τόσοι, επιμένω επαυξάνοντας στις απόψεις μου.

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Μάιος 30, 2008 10:31 am

Αποστόλη η "ανακοίνωση" πέραν του ότι δεν είναι ανακοίνωση αλλά ποστάρισμα για κουβεντούλα, δεν έχει σταλεί εκεί που πρέπει για να πάρει απάντηση. Αν ήθελε να πάρει απάντηση και να υπολογίζετε ως ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα, να έχει ισχύ και νομιμότητα, τότε πρωτίστως θα είχε πάει στην ΕΛΑΟ. Απο εκεί θα είχε πάρει απάντηση και αν υπήρχε κάτι από όσα γράφει που να μπορεί να ισχύσει τότε θα το μάθαινε και επίσημα ο υπόλοιπος κόσμος.

Ειλικρινά όμως και χωρίς να θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες για ενα ανεπίσημο ποστάρισμα, τίποτα από όσα γράφει δεν μπορεί να ισχύσει, για λόγους και τυπικούς και ουσιαστικούς. Λεπτόμέρειες δεν αναφέρω γιατί δεν θέλω να κάνω πράγματα που κοροιδεύω μέχρι τώρα. Θα κάνω σχετική συζήτηση με αυτούς που πρέπει πρώτα.

Αλλά επαναλαμβάνω, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί μόνος του να ψαξει νόμους και κανονισμούς και να δει τι πραγματικά ισχύει με βάση το γράμμα του νόμου και τη κοινή λογική. Και για hint σας λέω το έξης. Οι νόμοι δεν ερμηνεύονται, είναι συγκεκριμένοι και απλά εφαρμόζονται. Όπως όλοι ξέρουμε επειδή γράφεται κάτι στο φόρουμ δεν παει να πεί ότι είναι και σωστό.

Αφού ενδιαφέρεσαι για τα γεγονότα και την πραγματικότητα είμαι στη διάθεση σου να σου εξηγήσω λέξη λέξη, γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει βάση. Αλλά δεν θα το κάνω δημόσια απλά για να γίνει φασαριά. Σέβομαι κάποιους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία, ίσως και άθελα τους.

Γιώτα σου υπόσχομαι αξέχαστο σ/κ. Φοβερές πτήσεις. Φεύγω για Κιθαιρώνα σε λίγο.

badder

Δημοσίευσηαπό ian » Παρ Μάιος 30, 2008 10:44 am

Στη γειτονια μου καποτε ηρθε ενας παπας που δεν επαιρνε λεφτα για να παντρεψει, βαφτισει, κηδεψει, κλπ κλπ κλπ αλλα μετα απο ενα χρονο εξαφανιστηκε απο την ενορια μας ...
οι κακες γλωσες ειπαν οτι χαλαγε την πιατσα :roll:

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Παρ Μάιος 30, 2008 11:24 am

...Πως απο την γλώσσα και τους κανονισμούς και τα αναντίστοιχα, φτάσαμε στο οικονομικό.... :shock:
(Κάποιοι θέλουν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας) :evil:

Μπράβο σε όποιο σωματείο καταφέρνει να κάνει αγώνες χωρίς να πάρει συμμετοχή απο τους αθλητές. Βρήκε πολλόυς υποστηρικτές ή βγήκαν νέες επιχορηγήσεις που έχουμε απο το 2005 να δούμε.Όπως και να χει μπράβο. Γιατί όποιος έχει και την παραμικρή εμπειρία απο τους ελληνικούς αγώνες ξέρει οτι την πιάτσα στα οικονομικά του παραπέντε, ο τελευταίος που την διαμορφώνει, είναι τα σωματεία.

ΥΓ. Βέβαια υπάρχει και το " η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα..."

GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Μάιος 30, 2008 11:30 am

Βρε παιδιά έλεος, είναι αυτονόητο ότι εαν κάποιο σωματείο δεν θέλει να πάρει χρήματα για τους αγώνες από τους αθλητές μπορεί να το κάνει και μακάρι να είναι σε θέση να λειτουργήσει έτσι.

Το θέμα είναι ότι αυτό δεν επιβάλλεται ούτε προβλέπεται από κάποιο νόμο ή κανονισμό και είναι στην ευχέρεια του κάθε σωματείου. Κανείς δεν είπε κάτι ενάντιον στην επίλογή.

Αν πάλι κάποιο σωματείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να ζητήσει, και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, χρήματα από τους αθλητές και όχι από τα σωματεία.

Και για σένα Γιάννη (ξέρεις ότι σε εκτιμώ) όπως και για όποιον άλλο θέλει είμαι στη διάθεση σου για εξηγήσεις. Αν θες εξηγήσεις για να έχεις εικόνα μπορείς να τις έχεις, αλλά αυτό που έγραψες αφήνει υπονοούμενα που ποτέ δεν αναφέρθηκαν, δεν υπαινίχθησαν, δεν ισχύουν και δεν κάνει να μένουν εντυπώσεις. Θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι λέω εαν δεν έχω πλήρη εικόνα. (και αυτή τη φράση την έχω ξανακούσει, όχι από εσένα).

Αξίζει σεβασμός σε όλα τα σωματεία που έκαναν και θα κάνουν αγώνες και ζητάνε μια ελάχιστη χρηματική συμβολή από τους αθλητές για να καλύψουν τα έξοδα. Μακάρι να είχαν χρήματα να καλύψουν τα έξοδα μόνοι τους. Αλλά αν δεν τα έχουν πληρώνουμε κάτι και συμμετέχουμε με κέφι σε αγώνες όπως στο Καλέντζι, στη Δράμα και στον Εμπεσό, στο Χανόπουλο. Έτσι είναί, έτσι ισχύει και δεν είναι πιάτσα. Όταν υπήρχαν χρήματα δεν ζήταγε κάνείς τίποτα και ήταν όλοι χαρούμενοι. Τώρα που υπάρχει ανάγκη να τα διαλύσουμε όλα?

Αν χρειαστεί να εξηγήσω γιατί και πως θα το κάνω. Ελπίζω να χρειαστεί να το κάνω μόνο σε όσους χρειάζεται.

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Παρ Μάιος 30, 2008 11:57 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
badder

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Μάιος 30, 2008 11:32 am

loxagos\";p=\"11742 έγραψε:Άσε που το ακριβείας είναι η εκδίκηση του ασσόδιου για ότι του έχει συμβεί σε όλους τους άλλους αγώνες :oops:

Επιτέλους νάτη η ουσία.

+5 για τον λοχαγό :lol: , να περάσετε καλά παιδιά.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό ian » Παρ Μάιος 30, 2008 2:04 pm

Γιαννη το παραδειγμα που εγραψα για τον παπα της ενοριας μου ειλικρινα δεν ειχε να κανει με τον τροπο που χειριζεται η Ελλαο τα σωματεια η τους αγωνες,ουτε εχω εμπειρια επ αυτου ουτε ειμαι καταληλος για να κρινω, το υπονουμενο δεν ηταν για αυτο, απλα πιστευω οτι οταν ενας αθλητης για να συμετασχει σε εναν αγωνα του ζητειται ενα αντιτιμο χρηματικο καλα κανει και το δινει, ομως οταν βγαινει καποιο σωμστειο και τον προσκαλει να κανει αγωνες ελληνικου πρωταθληματος και του λεει δεν θελω χρηματα απο εσενα αλλα μονο ενα ευτελη ποσο απο το σωματειο που ανηκεις και δεν λεγεται μια καλη κουβεντα για αυτο παρα μονο απο τον guru μετα απο 40 ψιλοκοροιδευτικες απαντησεις, με εξαιρεση εισενα και τον Αλεξανδρο που συνεχως προσπαθουσατε να κατευνασεται την κοροιδια των υπολοιπων, τοτε τι να πεις μαλλον σε καποιους δεν τους αρεσει καποιο σωματειο να μην ζηταει χρηματικη συμετοχη απο τους αθλητες. Το συμπερασμα αυτο το βγαζω και ειναι η προσωπικη μου γνωμη σκεπτομενος οτι:
εγω σαν αθλητης αυριο οταν προσκληθω απο το σωματειο της ταδε περιοχης και μου ζητησουν χρηματα για την συμετοχη μου ευκολως θα αναρωτηθω γιατι το ενα σωματειο δεν μου ζητησε λεφτα ενω το αλλο μου ζηταει!!
Εκει στοχευε αυτο που εγραψα με τον παπα
Και κατι ακομα, με τα λιγα ελληνικα που ξερω εγω αυτο που καταλαβα απο την ανακοινωση της ΑΕΦΙΠ ειναι οτι δεν θα υπαρξει χρηματικο αντιτιμο για την συμετοχη του αθλητη απο τον ιδιο αλλα απο το σωματειο οπου ανηκει ο αθλητης και αυτο το ποσο δεν αυξανει με το πληθος των αθλητων του ιδιου σωματειου
Το ποσο αυτο μπορει να το καταβαλει και εκπροσωπος του σωματειου ας ειναι και αυτος αθλητης αρκει να εχει συμπληρωσει τα 35 του και κατεχει τη σχετικη εξουσιοδοτηση εγγραφου του σωματειου του , λεει επισης οτι κανεις αθλητης δεν θα γινει δεκτος αν το σωματειο του δεν εχει καταβαλει το προηγουμενο εγγραφο που αποδεικνειει την αντικαταβολη των 2 ευρω
και αυτα που γραφει για τα περι ιατρικων κλπ αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ο αεραθλητης οφειλει να εχει κανει τις ιατρικες του εξετασεις και να εχει και ασφαλεια ιατρικης περιθαλψης, αν δεν εχει φροντισει ο ιδιος για τα παραπανω δεν θα εχει ευθηνη το σωματειο που διοργανωνει τους αγωνες
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μπερδεμα

ΥΓ Ανηκω σαν μελος στο σωματειο ΑΕΦΙΠ αλλα δεν εχω καμια σχεση με το διοικητικο συμβουλιο ουτε ειχα καοια διευκρινηση απο καποιο μελος τους οποτε ας σημειωθει οτι αυτα που εγραψα παραπανω ειδικα για τις επεξηγησεις ειναι οτι καταλαβα εγω προσωπικα και δεν εκφραζω την αποψη του σωματειου μου

Φιλικα Γιαννης Παναγοπουλος

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Μάιος 30, 2008 3:01 pm

Τα 20 ευρώ top που θα μαζέψει το σωματείο από τις συμμετοχές, προφανώς και δεν είναι πρωτοβουλία κανενός άλλου πέρα των ατόμων της λέσχης τα οποία θα έχουν και τις αντίστοιχες επιπτώσεις.
Αλλά τώρα που είδαμε την ενθουσιώδη υποδοχή που έχουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από τους αθλητές και μη, φυσικά θα τρέξουν και οι υπόλοιπες λέσχες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΕΦΙΠ.
Αρκεί να μη μας την «σπάσουν» και «ξενερώσει» ο μέσος χαβαλεδιάρης παραπεντίστας, με σοβαροφανείς ανακοινώσεις-όχιΕΑΠ-ναιsky. Ποιο χαλαρό ύφος 8) 8) 8) ρε παιδιά, βάλτε κανένα :roll: :wink: emoticon :shock: :lol: στις ανακοινώσεις σας, πέστε και κανένα ανέκδοτο :lol: :lol: :lol: .

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό orck » Παρ Μάιος 30, 2008 3:46 pm

βαρεθηκα
τουλαχιστον θα πεταει ο Κιθαιρωνας το ΣΚ;
Γιαννη μηπως εχεις το σχεδιο με τα θερμικα για αυριο;

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Παρ Μάιος 30, 2008 3:51 pm

Επειδή ακριβώς είμαι ο μέσος χαβαλεδιάρης παραπεντίστας, αποφεύγω σαν τον :twisted: να κάνω post σε τέτοια θέματα... Μόνο αν διαβλέπω ότι κάποιος "πάει" να μου απαγορεύσει να απογειώνομαι, έχει νόημα για 'μένα να αντιδράσω (έχει συμβεί : Μύρτος, κάποια στιγμή στο Κάθισμα..).

Κατά βάση κάνω test την νέα μου υπογραφή ("Σαν την πατρίδα σου, δεν είναι άλλος τόπος") και να πω αυτό που με "καίει", ότι δηλαδή δείνει ΝΔ με ένταση για Σάββατο στον Κιθαιρώνα... Αν βγεί υπήνεμος πραγματικά ο Κιθαιρώνας, πάλι καμμιά Κερατέα ή Ανάβυσσο με βλέπω... :roll:

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Μάιος 30, 2008 3:57 pm

Χωρις καμμια διαθεση για χαζα και ειρωνιες,το ποσο των 2 (δυο) ευρω με ποιον τροπο οριστηκε?
Ας πουμε γιατι δεν ειναι 5 η 10 η δωρεαν ?
Και γιατι δεν πολαπλασιαζεται συμφωνα με τον αριθμο των αθλητων?(Λογικα, θα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα,που τα ανα την χωρα συμμετεχοντα σωματεια θα αποκτησουν ταυτοχρονα απο μια αποδειξη του σωματειου σας στα λογιστικα τους!!!!!!)
Ενα καλοστημενο και αυστηρων αρχων (αν κρινω απ το υφος) δελτιο τυπου,που κατατοπιζει τους ενδιαφερομενους με λεπτομερεια ,φανταζομαι θα εχει εξηγηση και για κατι τετοιο.

φιλικα

Μιχαλης Φυρογενης

ΥΓ . Θα ηθελα να μου απαντησει ο Λαζαρος ει δυνατον.
ΥΓ.. Τι φτερο πετας?

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Παρ Μάιος 30, 2008 8:21 pm

test

Τελευταία επεξεργασία απο agrodoc την Σάβ Μάιος 31, 2008 7:51 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό badder » Σάβ Μάιος 31, 2008 1:16 am

Γιάννη η σκέψη σου έχει λογική αλλά όπως εξήγησα και σε άλλους, είναι άλλο πράγμα να κάνουμε κουβέντα γενικά για το τι μπορεί να γίνει και άλλο να ανακοινώνιυμε πράγματα για έναν αγώνα και μέσα να βάζουμε γενικότερες σκέψεις και επιθυμίες σαν αποφάσεις. Υπάρχει τόπος και χρόνος για όλα τα πράγματα.

Ειδικά εάν δεν ειναι εφαρμόσιμα. Και για να σας λύσω την απορία είναι ξεκάθαρο βάση κανονισμού ότι το δικαίωμα συμμετοχής είναι ανά αθλητή και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για πληρωμή από σωματεία. Αν κάποιο σωματείο θέλει να πληρώσει για το σύνολο των αθλητών του μπορεί,αλλά δεν είναι υποχρεωμένο ούτε μπορεί να το επιβάλλει κάποιος.

Επίσης αυτό που αναφέρεις για τις ασφάλειες δεν ισχύει έτσι. Μόνο για ευθύνη προς τρίτους υπάρχει υποχρέωση ασφάλειας, και αν δεν έχει κάποιος σε καλύπτει η ΕΛΑΟ.

Συμφωνώ ότι μπορεί άλλοι τρόποι να είναι καλύτεροι ή χειρότεροι αλλά τώρα αυτά ισχύουν και δεν μπορούμε με μια δημοσίευση σε ενα φόρουμ να τα άλλαξουμε παραμονές ενός αγώνα δημιουργώντας συγχηση.

Ευχαρίστως να γίνει μια τέτοια κουβέντα άσχετα με τον αγώνα. Αλλά όταν προσπαθούμε να περάσουμε σκέψεις ή επιθυμίες που είναι μη εφαρμόσιμες, ως ήδη αποφασίσμένα με ανεπίσημο τρόπο και γλώσσα που τουλάχιστον δυσκολευει είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα.

Παναγιώτη το βγάζω σε λίγο σε δημοπρασία.

badder

Δημοσίευσηαπό orck » Σάβ Μάιος 31, 2008 9:06 am

Αλεξ τι εγινε, δεν εχει πρωινη φωτογραφια απο το δωματιο σου;
γιατι;

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Ιουν 02, 2008 12:45 am

παναγιώτη πολύ γράφεις και λίγο πετάς :)

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό max » Τετ Ιουν 04, 2008 11:05 am

agrodoc\";p=\"11765 έγραψε:Επειδή ακριβώς είμαι ο μέσος χαβαλεδιάρης παραπεντίστας, αποφεύγω σαν τον :twisted: να κάνω post σε τέτοια θέματα... Μόνο αν διαβλέπω ότι κάποιος "πάει" να μου απαγορεύσει να απογειώνομαι, έχει νόημα για 'μένα να αντιδράσω (έχει συμβεί : Μύρτος, κάποια στιγμή στο Κάθισμα..).

Κατά βάση κάνω test την νέα μου υπογραφή ("Σαν την πατρίδα σου, δεν είναι άλλος τόπος") και να πω αυτό που με "καίει", ότι δηλαδή δείνει ΝΔ με ένταση για Σάββατο στον Κιθαιρώνα... Αν βγεί υπήνεμος πραγματικά ο Κιθαιρώνας, πάλι καμμιά Κερατέα ή Ανάβυσσο με βλέπω... :roll:

sto kathisma tha eixe simvi an den eixe kapios plirosi gia na .. petate freeee......

max
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 04, 2008 11:30 am

Ελληνικά λέμε....

Ειλικρινά πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που μιλάει και γράφει Ελληνικά, να πληκτρολογήσει Ελληνικά? Εδώ τα καταφέρνουν άνθρωποι που ήρθαν από το εξωτερικό.

Γιώργο... σε παρακαλώ πάτα το κουμπάκι "edit" στο ποστ σου και ξαναγράψτο.

badder

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες