Αν είχαμε ακόμα μερικές μέρες θα τα πήγαινα πολύ καλά είμαι σίγουρος γι αυτό. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ.
Η σημερινή διαδρομή δεν είναι δυνατό να περιγραφεί. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Όποιος με ρωτήσει αν άξιζαν 8 μέρες βροχής για να έρθει αυτή η μέρα θα του απαντούσα: και άλλες τόσες.................... και άλλες τόσες.................... κι άλλες τόσες.
Μπραβο μπραβο μπραβο Ο Ιωακειμ ειναι σταθερη αξια αλλα ο Ξηρος ειναι η μεγαλη εκπληξη. Μπραβο ξανα , στεναχωρηθηκαμε που δεν πεταγατε λογο καιρου τοσες μερες αλλα και σας ζηλεψαμε για την χθεσινη σας πτησαρα και φυσικα ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ φιλε Μανωλη Ανδρεαδακη. RESPECT σε ολους σας !!!
Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση !
Συγχαρητήρια και από εμένα! Πολλά πολλά μπράβο και στους δυο σας για την συμμετοχή και τις άξιες πτήσεις σας! Ιωακείμ, αν συγκρίνουμε το ποστ με το οποίο άνοιξε αυτή η ΔΣ και την απαισιοδοξία που δικαίως σας/μας προκαλούσαν τα δεδομένα, με το τέλος του αγώνα βλέπουμε πώς πολλές ανατροπές μπορούν να συμβούν!!! Πίστη και υποστήριξη αυτού που κάνετε, αλλάζει την κατάσταση!!!!!Σούπερ!!
Ναί Γιώτα, κάπως έτσι είναι. Αλλά έτσι δεν μπορεί να συνεχίσει.
Τα χρήματα απο τους χορηγούς είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρχουν για το 2011.
Ποιός θα έχει χρήματα για μια αξιοπρεπή εμφάνηση στην Piedrahita (παγκόσμιο Πρωτάθλημα) του χρόνου? Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μπορέσει κανένας να αντέξει το κόστος των 2.500/αθλητή που απαιτείται.
Εγώ δηλώνω εκτός, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.
Δεν μπορεί να μην υπάρχουν 5 - 10 χιλιάδες ευρώ για το πιό εντυπωσιακό άθλημα που έχει εφεύρει ο άνθρωπος ρε παιδιά, τη στιγμή που ξοδεύονται πολύ μεγαλύτερα ποσά, για ανθοστολισμούς ή σημαιοστολισμούς σε εκατοντάδες εκδηλώσεις που γίνονται κάθε μέρα σε τούτη τη ρημάδα τη χώρα.