" Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του Σταμέλου. Για ακόμη μία φορά όμως παρουσιάζεται ως μεμπτό κάτι που προβλέπεται ρητά από τους κανονισμούς του αγώνα. Η επαναπογείωση λόγω συνθηκών δεν είναι κάποιο «παραθυράκι» που ανακάλυψα εγώ· αποτελεί μέρος των κανονισμών και εφαρμόζεται διεθνώς, ακόμη και σε παγκόσμια πρωταθλήματα όπου έχουν γίνει αμέτρητες επαναπογειώσεις.
Όσο για τη «δίψα για το τρόπαιο», θεωρώ αυτονόητο ότι όποιος συμμετέχει σε έναν αγώνα θέλει να αγωνιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους μέσα στα πλαίσια των κανόνων. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό αλλά η ουσία του αθλητικού ανταγωνισμού. "
Ηλία,,,οι συναθλητές σου (κάμποσοι νεότεροι μαθητές μου) αλλά και κριτές στον αγώνα αυτό μπορεί να έχουν άλλη άποψη , αν δεν σου καίγεται καρφί ούτε για τις απόψεις των άλλων ούτε για το ηθικότερο "ΕΥ-ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", από πλευράς μου πάω πάσο. Συγχαρητήρια και πάντα παρόμοιες επιτυχίες σου εύχομαι!
Όταν με ρώτησαν οι μαθητές μου , ο Τσομπανακης, ο Ιωαννίδης με Κ.Χ. από Δράμα, αλλά και εσύ προσωπικά αν πιστεύω οτι θα γίνει , σας είπα ξεκάθαρα ελάτε και πάρτε μέρος γιατί ΘΑ ΓΙΝΕΙ σίγουρα ! Αν δεν γινόταν , θα ήταν επιβεβαίωση των όσων είπα στον Εμπεσσό για το ότι πήγαμε εκεί ενώ δεν πέταγε από σεβασμό για το πρόσωπο και το έργο του συγχωρεμένου Ιωακείμ Σκόδρα και δεν θα έπρεπε να καμαρώνει η ομοσπονδία τις 63 συμμέτοχες όπως καμάρωνε υπεροπτικά τότε εκεί.
(όχι , τόσο μεγάλες ελλείψεις από διοργανωτή την Ομοσπονδία , με Διευθυντή αγώνα μέλος της και συνδιοργανωτή την μεγαλύτερη λέσχη της Ελλάδος δεν τις περίμενα είναι η αλήθεια)
Ειλικρινά χαίρομαι που πέτυχες τους "στόχους σου" και μακάρι να μετρήσει το πρωτάθλημα αυτό γιατί σίγουρα είναι απολυτά αντιπροσωπευτικό με το επίπεδο του ελληνικού Π5 σήμερα για το 2025-2026
---------------------------------------------------------------------------------------------------
‘Συγνώμη Βαγγέλη για τα λόγια μου που τόλμησα να σου πω: βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και άσε τον Τσούκα να κάνει μία προσπάθεια μπας και πάμε μπροστά.
Τόλμησα βλέπεις να αρνηθώ να επιλέξω στρατόπεδο και από τότε άρχισε η ‘προσεκτική’ λασπολογία με κάθε τρόπο και μέσο από εσένα και τα παπαγαλάκια σου (βλέπε Ανάγνο)’
Καλή η τρελίτσα και το me , myself and I ,,,, αλλά τα περί στρατοπέδων και πράσινά άλογα πες τα αλλού Ηλία. Την αδικία την βλέπεις και το έχεις κοινοποιήσει κάμποσες φορές στο viber, απλά τώρα βλέπεις βόλευε γιατί ήθελες να κυλήσουν ωραία τα απαράδεκτα που έγιναν ,,,,, τόσοοο πολύυυυυυ
Κάποια ανασφαλή άτομα προκειμένου να καλύψουν το εγώ και το υπερεγώ τους δεν τους ενδιαφέρει τι ζημιά κάνουν τριγύρω τους και σε τι μη αναστρέψιμη κατάσταση μπορούν να βάλουν όλο τον χώρο μας πια.
Όπως σου εξήγησα και στο τηλέφωνο δίχως αποτέλεσμα, με τον Β.Τ. μιλάμε πολύ συχνά τον τελευταίο μήνα και μάλιστα οι τηλεφωνικές συνομιλίες μας έχουν μεγάληηηη διάρκεια. Συμφωνούμε σε διάφορα ακόμα και στο ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια που δύσκολα προσπερνάς εκεί που ΦΤΑΣΑΜΕ την κατάσταση, , , ,
Σε αντίθεση με σένα και ουκ ολίγους τριγύρω μου ρίχνω ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ και με βάζω μέσα στον ¨νταρβά¨ γιατί ανεξαρτήτως του τι έχω προσφέρει σαν δάσκαλος, πνευματικά και υλικά στον χώρο, ως επαγγελματίας δεν μπόρεσα να είμαι σε κανένα ΔΣ του χώρου για να προσφέρω και εκεί όπως μπορώ.
Κατά τα άλλα και πριν κάμποσα χρόνια όταν είδα τεράστια αδικία με απόλυτη κατάχρηση εξουσίας στην περίπτωση του Δ.Κ. ,,,, πάλι εγώ ήμουν ο γραφικός που τώρα ίσως να είχε και δίκιο τότε κατά πολλούς πια
ΠΕΤΑΩ 28 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛ. ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΔΟΙΗΚΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Ο Β.Τ. ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να προσεγγίσει , με τι προτεραιότητες, ποιους πρωτοστάτες, και διάφορα οργανωτικά και μανατζαρέικα. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ εδώ, ότι το έργο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτόν, γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει ούτε να ξεφορτωθεί τα διάφορα φιλόδοξα άτομα που αργότερα γίναν βακτήρια και στο τέλος βδέλλες μέχρι να καταφέρουν σε κάνα δυο χρονιά να γίνουν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες, , , ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ που θα μείνει πίσω.
Στην θέληση, γνώση, προσέγγιση και άποψη του Β.Τ. είμαι σύμφωνος περισσότερο από τους περισσότερους μεσοβέζους, διπρόσωπους, ιδιοτελείς και δήθεν χαλαρούς που μας περιβάλουν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό. Το γιατί θέλω να κάνω το φόντο πιο ξεκάθαρο και πιο διαυγές για όλους (με τίμημα το συμφέρον μου είτε αθλητικό , είτε επαγγελματικό ) είναι μια άλλη τεράστια συζήτηση που σίγουρα εσύ δεν μπορείς καν να προσεγγίσεις όταν μου απαντάς "και πλέον ναι, κοιτάω την πάρτη μου και θα βοηθήσω μόνο εκεί που με βολεύει γιατί έχω βαρεθεί όλες αυτές τις μαλακίες ΣΑΣ, που ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ τόσα χρόνια. Οπότε ναι θα κοιτάω την πάρτη μου και θα βοηθάω μόνο εκεί που γουστάρω εγώ"
Μιας και λες για τις “μαλακίες μας” μόνο, θα σε συμβούλευα ότι αν κάτι φέρει την υπογραφή σου, πάση θυσία, καλό είναι τουλάχιστον να το έχεις διαβάσει πρώτα για να ξέρεις αν συμφωνείς ή όχι με αυτό και αν η θέση σου είναι όντως αυτή προς τους υπόλοιπους συνάδελφους σου επαγγελματίες ,, είτε σε διθέσια όσα και αν κάνεις , είτε σε S.I.V. επίσης. Πλέον έχεις καταλάβει καλά ότι έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ και τα δυο αυτά! . . . μπορούν να συμβούν τα πάντα στους πάντες!
(, , ,λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει ποτέ και κανέναν, αυτό πάρτο σαν φιλική συμβουλή ενός γνωστού σου πολύ μέτριου συναθλητή και ακόμα πιο μέτριου εκπαιδευτή του χώρου. )
Όταν ένα μήνα πριν, οι αρχές κουνάνε το δάχτυλο στους πάντες και τυλίγουν σε αναφορές και καταγγελίες τα 2/10 αθλητών, πρωταθλητών και εκπαιδευτών, τότε σίγουρα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον το παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.
Όπως όταν ακυρώνουν το LEONARDO LEAUGE γιατί δεν μπορεί να υπάρχει standby μια ομπρέλα στην προσγείωση, ένα ασθενοφόρο και ένας γιατρός για κάθε αθλητή που κάνει την πτήση του
( ,,, για 11-14 αθλητές μέσα σε ένα ΣΚ, με συγκεκριμένη προσγείωση είναι πολύ εύκολο βέβαια, το έχω οργανώσει και φέρει εις πέρας κάμποσες φορές στο παρελθόν και σαν Ο2 και σαν συν διοργανωτής με τον ΑΟΚ στις δόξες του)
Για κάποιο λόγο λοιπόν, που κάποιοι μονοκύτταροι οργανισμοί που είναι αδιάφοροι με το παρελθόν και το ίδιο για το μέλλον του ελληνικού αλ. πλαγίας δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν…
….προσπαθούσα ή αν θέλεις ακόμα προσπαθώ με γεγονότα και στάσεις να φωτίσω ότι ο τελευταίος τσομπάνης είναι μεγαλύτερο κακό από τον λύκο για τα πρόβατα σήμερα, ακόμα και αν τα ταΐζει και τα χαϊδεύει
Κλείνοντας μιας και ανέφερες τον Θ.Α. οφείλω να σου πω ότι έχω "ψυχραθει" μαζί του ουκ ολίγες φορές! Είμαι σίγουρος ότι, τους λόγους τους φαντάζονται εύκολα οι περισσότεροι αναγνώστες εδώ. Έχεις δίκιο όμως. Οι απόψεις μας συμφωνούν σε πολλά για να φαίνεται τυχαίο, αλλά είναι.
Εχω να σου πω τα παρακάτω μιας και αναφέρθηκες σε αυτόν:
1.Παπαγαλάκι δεν είναι με τίποτα,,, βρες κάτι σε πιο ανεξέλεγκτο πτηνό και πιο επιθετικό!
2.Για οποιοδήποτε σφαλμα του ή οχι, σημασία εχει οτι αδικήθηκε σφοδρά με μεγάλη κατάχρηση εξουσίας, παράνομα τελικά , , , και θέλει ακόμα να δικαιωθεί! Πιστεύω ότι μελλοντικά μπορεί να ευγνωμονούμε αρκετοί την δικαίωση του αυτή. (Θα είναι ο πρώτος που θα κοψει το κανω οτι θέλω, όπως θέλω εγω της τελευταίας δεκαετίας!)
3.Αυτή την στιγμή όπως τον είδα στην Ισπανία από κοντά είναι ο καλύτερος αθλητής μας με διαφορά και ξεκάθαρα. Δεν είναι καθόλου τυχαία πρωταθλητής 2025 ( είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον Χ.Λ. και άλλον ένα καλό, η Εθνική θα είχε επιτέλους ξανά καλά αποτελέσματα , πραγματικά κρίμα που δεν θα γίνει ούτε φέτος αυτό)
4.Αν σου κακοφαίνεται έστω και λίγο για όσα λέω για το πρωτάθλημα ακριβείας των 10-14 σχετικά νέων και χαλαρών αθλητών με πολλές τεχνικές επαναπογειώσεις, τότε σκέψου τι θα έγγραφες εσύ προσωπικά αν σου ακύρωναν το πρώτο σου πρωτάθλημα XC σε Pre-PWC με 5 task και 115 αθλητές καλού επιπέδου???
ΥΓ1: Nα πω στα δυο φωνακλάδικα και μικρόσωμα "τσιουάουα" της συζήτησης του Εμπεσσού, ότι αν κάποιος θέλει να κάνει κακό πραγματικά, δεν φωτογραφίζει ούτε προειδοποίει τηλεφωνικά

Απλά το κάνει

Αυτόνομα, δίχως ΔΣ και απόψεις άλλων στον χώρο μας. Με άμεσες και ύπουλες καταγγελίες και μηνύσεις. . . . με οτι συνεπειες και αν εχει για το μελλον του ΑΠ αυτο
(ξέρει αυτή ,, ο πρώην και ο νυν πρόεδρος δεν ήξερε ότι την είχε υπογράψει μόνο...ή έκανε ότι δεν ήξερε)
ΥΓ2: Για τον local πρόεδρο δεν θα πω τίποτα σεβόμενος αυτό που μου λέτε αρκετοί τριγύρω στην απογείωση. " Τι να πεις και πως να τον αλλάξεις ρε μλκ,,, άστον είναι 70 πια ο Κυρ Στ."