Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:41 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Βαγγέλης Σταμέλος on AXIS board

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

Βαγγέλης Σταμέλος on AXIS board

Δημοσίευσηαπό stavros » Σάβ Σεπ 22, 2007 2:11 pm

Με χαρά καλωσορίζουμε στην αγωνιστική ομάδα της AXIS τον Βαγγέλη Σταμέλο.
http://www.axispara.gr/

stavros
Competition

Δημοσ.: 266

Δημοσίευσηαπό tsikas » Σάβ Σεπ 22, 2007 9:56 pm

:o Καλώς ήρθες Βαγγέλη στην ομάδα.πολύ καλή επιλογή έκανες συγχαρητήρια. πάντα καλοπέταχτο με νέες διακρίσεις και πάντα με ασφάλεια :)

tsikas
EN B

Δημοσ.: 37

Re: Βαγγέλης Σταμέλος on AXIS board

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Σεπ 27, 2007 5:47 pm

Καλλως ηρθες στην AXIS Βαγγελη...οι προλεταριοι με τα PLUTO σε χαιρετουν. :!:

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Οκτ 01, 2007 12:56 pm

Καλώς τον Βαγγέλη, που κατά τα άλλα θα πετά χαλαρά (σιγά μη το πιστέψουμε).
Η πρώτη εμφάνιση της Παρασκευής στον Εμπεσσό ήταν από εντυπωσιακή έως ψαρωτική.
Καλή διασκέδαση με το καινούργιο σου παραπέντε.

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Οκτ 01, 2007 2:50 pm

Για όσους δεν ήταν εκεί, να πούμε ότι ο Βάγγος θα μπορούσε να ήταν πρώτος στο γκολ την Παρασκευή αν δεν καθόταν να πάρει πολύ περισσότερο ύψος για τελευταίο glide από όσο χρειαζόταν για γκολ...

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Οκτ 01, 2007 2:56 pm

Το ηθικό δίδαγμα μετά από κουβέντα με τον Βαγγέλη: "Πριν πετάξουμε σε αγώνα μαθαίνουμε καλά πως λειτουργεί το Competino μας..." :)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό vagos » Δευτ Οκτ 01, 2007 4:56 pm

Κατ' αρχην ευχαριστω και ανταποδιδω για τις ευχες ολων !!!!!

Συνχαρητηρια στους διοργανοτες και τους αξιους νικητες του αγωνα. Για το ποσο πιλοταρες εινα ο Slav, Guru ,Ioakim, Eike , Savelonas ktlp. το ξερα, αλλα οφειλω να πω οτι τη δευτερη μερα με εντυπωσιασε το πεταγμα του Χαρουλη-Γατουλη με το fr3 ! Ο ομορφονιος ηταν πολυ γρηγορος και πολυ σταθερος μαζι ! ( σε αντιθεση με μενα!,,,,,υπομονη ? τι σημαινει αυτη η λεξη ? :) )

Πιστευω οτι ολοι περασαν και πεταξαν καλα και φυγαν με πλατυ χαμογελο απ' ολες τισ αποψεις σ' αυτο το ιπταμενο γλεντι .

Oσο για μενα τωρα,,,,

vega 2 ολοκαινουριο (και γκαζατο προς μεγαλη μου χαρα !),, impress 2 μια βδομαδα πριν (πολυ ωραια και αυτη !) , competino μια βδομαδα πριν ( πολυπλοκο αλλα το μονο που δεν κανει ειναι μασαζ στον πιλοτο οταν κουραζεται :), UP profile 120 δανεικο απτον Μανο του 1996 ( "δεν ντρεπεσε που το γραφεις κιολας! " , μου 'πε ο Σαβελωνας μολις το διαβασε :)
και γω τελειως χυμα οπως παντα, δεν ειχα γραψει καν σε ενα χαρτακι ποιοι ηταν οι πυλωνες του task τη πρωτη μερα ! ,,,,,ετσι οταν πηρα χαμπαρι οτι παω για goal και ξεκινηασα final glide , χρειαζομουν 2.6 glide ενω το σουπερ νεο εργαλειο μου , ελεγε οτι ειχα σταθερο 8.5 με πατημενη επιταχυνση 3/5,,,, αρυθμιστη και αυτη :). Απ 'την αλλη αν τα ειχα υπολογισει σωστα δεν θα ειχα υψος να κανω wing overs :)

PS1 προς Mr Guru teamleader : αυτη τη φορα εχουμε και αλλες δουλειες (και κεφια ενοηται) να κανουμε ταυτοχρονα !

PS2 προς Norad κουκουλι Alex : επισης πολυ ανεβασμενος και συ μου φανηκες !!!

PS3 προς Save και Paraskevopoulo : Ειμαι σιγουρος οτι εσεις οι δυο μαζι , με την υπομονη και επιμονη σας μπορειτε να σκασετε πολλα γαιδουρια μαζι :)))

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Τετ Οκτ 03, 2007 8:09 pm

Γεια σε όλους σας

Βαγγέλη μου πολύ το χάρηκα που μετά από τόσο καιρό πετάξαμε ξανά μαζί και το χάρηκα ακόμη περισσότερο που κράτησες γερά με αεράμυνα μπροστά.

Καλορίζικο το καινούργιο αλεξίπτωτο και πάντα ψηλά.

Παναγιώτης
FREEDOM TEAM

panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες