από vagos » Δευτ Οκτ 01, 2007 4:56 pm
Κατ' αρχην ευχαριστω και ανταποδιδω για τις ευχες ολων !!!!!
Συνχαρητηρια στους διοργανοτες και τους αξιους νικητες του αγωνα. Για το ποσο πιλοταρες εινα ο Slav, Guru ,Ioakim, Eike , Savelonas ktlp. το ξερα, αλλα οφειλω να πω οτι τη δευτερη μερα με εντυπωσιασε το πεταγμα του Χαρουλη-Γατουλη με το fr3 ! Ο ομορφονιος ηταν πολυ γρηγορος και πολυ σταθερος μαζι ! ( σε αντιθεση με μενα!,,,,,υπομονη ? τι σημαινει αυτη η λεξη ? :) )
Πιστευω οτι ολοι περασαν και πεταξαν καλα και φυγαν με πλατυ χαμογελο απ' ολες τισ αποψεις σ' αυτο το ιπταμενο γλεντι .
Oσο για μενα τωρα,,,,
vega 2 ολοκαινουριο (και γκαζατο προς μεγαλη μου χαρα !),, impress 2 μια βδομαδα πριν (πολυ ωραια και αυτη !) , competino μια βδομαδα πριν ( πολυπλοκο αλλα το μονο που δεν κανει ειναι μασαζ στον πιλοτο οταν κουραζεται :), UP profile 120 δανεικο απτον Μανο του 1996 ( "δεν ντρεπεσε που το γραφεις κιολας! " , μου 'πε ο Σαβελωνας μολις το διαβασε :)
και γω τελειως χυμα οπως παντα, δεν ειχα γραψει καν σε ενα χαρτακι ποιοι ηταν οι πυλωνες του task τη πρωτη μερα ! ,,,,,ετσι οταν πηρα χαμπαρι οτι παω για goal και ξεκινηασα final glide , χρειαζομουν 2.6 glide ενω το σουπερ νεο εργαλειο μου , ελεγε οτι ειχα σταθερο 8.5 με πατημενη επιταχυνση 3/5,,,, αρυθμιστη και αυτη :). Απ 'την αλλη αν τα ειχα υπολογισει σωστα δεν θα ειχα υψος να κανω wing overs :)
PS1 προς Mr Guru teamleader : αυτη τη φορα εχουμε και αλλες δουλειες (και κεφια ενοηται) να κανουμε ταυτοχρονα !
PS2 προς Norad κουκουλι Alex : επισης πολυ ανεβασμενος και συ μου φανηκες !!!
PS3 προς Save και Paraskevopoulo : Ειμαι σιγουρος οτι εσεις οι δυο μαζι , με την υπομονη και επιμονη σας μπορειτε να σκασετε πολλα γαιδουρια μαζι :)))