Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Επειδή υπάρχουν ερωτήσεις, θα παρακαλούσα πολύ όσους θέλουν, να επικοινωνήσουν με το Γ.Γραμ. του ΑΕΦΠ, Σαββίδη Λάζαρο στο 6930-466569. ...
DrFlight\";p=\"11730 έγραψε:Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Επειδή υπάρχουν ερωτήσεις, θα παρακαλούσα πολύ όσους θέλουν, να επικοινωνήσουν με το Γ.Γραμ. του ΑΕΦΠ, Σαββίδη Λάζαρο στο 6930-466569. ...
Μερικά πράγματα που μου τριβελίζουν το μυαλό:
1ον) Μου τελείωσαν οι μονάδες στο ..κινητό.
2ον) Ακριβοθώρητος ..ξέρετε ποιος, κι εμείς μικροί.
3ον) Εμπαιγμός ναι, δικός μας όμως.
4ον) Ο γνωρίζων κανονισμούς και φορείς. Για ποίον όφελος? Συλλογικό ή ίδιον?
5ον) Και γαμώ τις φιλοξενίες! Άντε ποιόν να ρωτήσω εγώ τώρα που ήρθε η σειρά μου για ύπνο και ντουζιέρες..
Επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου, της βενζίνης μου και της ψυχικής οδύνης συμπεριλαμβανομένης
loxagos\";p=\"11715 έγραψε:Μπάμπης Κ.\";p=\"11700 έγραψε:Για αρχή να πώ ότι... ναι, η ανακοίνωση είναι επίσημη του σωματείου. Ισως σας μπέρδεψε ο τρόπος γραφής, δεν ξέρω.
Οκ Μπάμπη,
παρόλο που εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιος κάνει πλάκα θα απαντήσω στην ανακοίνωση σας με την αρμόζουσα παρά των συνθηκών σοβαρότητα και
θα επισημάνω ότι, με το να γνωστοποιείται και μόνον η επιφύλαξη σας επί του άρθρου 128ΙΒ παράγραφος 1 και 3 περί "Ιατρικών εξετάσεων αθλητών και προστασίας της υγείας των", με καμία περαιτέρω διευκρίνηση, ουδόλως διευκολύνει την εύρυθμο διεξαγωγή του αγώνος, αντιθέτως δημιουργείται σύγχυση μεταξύ των αθλητών, οι οποίοι ευρίσκονται εις δεινή θέση, μη έχοντας υπό το κράτος της πίεσης του χρόνου εναλλακτικάς λύσης παρά μόνο την δική σας ανέχεια επί της παρανομίας τους.
Δράττομαι δε της ευκαιρίας να αναφέρω ότι παρόμοιες ενέργειες δεν ευνοούν την ανάπτυξη του αεραθλήματος και της συνεργασίας μεταξύ αθλητών, σωματείων, ΕΑΠ και ΕΛΑΟ.
Οποιαδήποτε διαφωνία ή επισήμανση επί της διεξαγωγής οφείλει να ευρίσκει αντιμέτωπους τους αρμόδιους φορείς εν τόπο και χρόνο(συγκεντρώσεις σωματείων ΕΑΠ κλπ) και ουχί τους αθλητάς την παραμονή του ευ αγωνίζεστε, προκειμένου να επιτευχθούν περιστασιακές εντυπώσεις.
Ανταυτου η ΕΛΑΟ ουδεμία επίσημη πληροφόρηση έχει επί της επισήμανση σας και οι μονοί κοινωνοί της ανακοίνωσης σας είναι οι αναρμόδιοι αθλητές στους οποίους μεταβιβάζετε όλο το βάρος της πιθανής δυσλειτουργίας του συστήματος, δίνοντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα σωματεία είναι ικανά μόνο να επισημαίνουν και να «επιφυλάσσονται»
Και για να καταλήξω κάπου, αφού δεν είναι πλάκα.
Γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση όταν ο συντάκτης της ξέρει καλά ότι καμία ισχύ δεν έχει ?
(επισήμανση : ο Μπάμπης και ο Άγγελος είναι φίλοι μου και έχουμε φάει μαζί περισυλλογή και στρίμωγμα)
loxagos\";p=\"11742 έγραψε:Άσε που το ακριβείας είναι η εκδίκηση του ασσόδιου για ότι του έχει συμβεί σε όλους τους άλλους αγώνες
agrodoc\";p=\"11765 έγραψε:Επειδή ακριβώς είμαι ο μέσος χαβαλεδιάρης παραπεντίστας, αποφεύγω σαν τοννα κάνω post σε τέτοια θέματα... Μόνο αν διαβλέπω ότι κάποιος "πάει" να μου απαγορεύσει να απογειώνομαι, έχει νόημα για 'μένα να αντιδράσω (έχει συμβεί : Μύρτος, κάποια στιγμή στο Κάθισμα..).
Κατά βάση κάνω test την νέα μου υπογραφή ("Σαν την πατρίδα σου, δεν είναι άλλος τόπος") και να πω αυτό που με "καίει", ότι δηλαδή δείνει ΝΔ με ένταση για Σάββατο στον Κιθαιρώνα... Αν βγεί υπήνεμος πραγματικά ο Κιθαιρώνας, πάλι καμμιά Κερατέα ή Ανάβυσσο με βλέπω...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες