tsouloufis έγραψε:Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ¨ΩΕΡΟΗ¨ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9/2010 & ΩΡΑ 09:00-13:30μ.μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ο σύλλογος αυτός μας έχει βοηθήσει αρκετές φορές σε διάφορα πράγματα και καλό θα είναι λοιπόν να κάνουμε και εμείς το ίδιο δίνοντας μια μπουκάλα αίμα .
αχρείαστο να είναι αλλά χτύπα ξύλο αν κάποιος από εμάς χρειαστεί αίμα ο σύλλογος πάλι θα μας βοηθήσει έχοντας όμως δώσει αρκετοί από εμάς αίμα .
άρα παρακαλείσθε όσοι πετανε Πλαταιές να περάσουν μια βόλτα από το δημαρχείο ,
ενοητε μετά θα έχει μπουφέ με φριγανιτσα και πορτοκαλαδιτσα

πριν κατι μερες ζητησε δυο-τρεις φυαλες ο Βλασσο για τον Πετραν και αδιαφορησαν

,,,,,ενω και παλιοτερα ειχαν δωσει παραπενταδες αιμα στο ιδιο vimpire party

,,,,,,
λογικα και εγω θα δωσω παλι ,,,,, αλλα Μητσο αν εξαιρεσεις την Γρηγορια, Λευτερη, Θαναση, Ντινα και 4-5 ατομα ακομα ,,,,δεν ξερω ποσο μας εκτιμουν και μας θεωρουν εστω και ενα μικρουλι κοματι των Πλαταιων

!
κακος δεν ειμαι και το ξερεις ,,,,,αλλα καλο ειναι να ακουγεται και κανα παραπονακι που και που ,,, δε γ&^%ται ας φανω γραφικος παλι
ΥΓ : ημουν για αρκετα χρονια εθελοντης ,,,και εξακολουθω να δινω αιμα με κεφι οταν μου ζητηθει για καποιον αλλα το "εθελοντικο" το εκοψα ,,,γιατι παλιοτερα ενω ηθελα να δωσω σε φιλο στην εντατικη φυαλες απο την υποτιθεμενη καβαντζα ,,,,, μου απαντησαν : "ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ 1ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ" ,,,,,,,,, ενω εγω τοτε ειχα δωσει μολις ενα μηνα πριν ,,με αποτελεσμα να ειμαι ανυμπορος τοτε στο καλεσμα αυτο...