Συντονιστής: Moderators
agrodoc\";p=\"13023 έγραψε:Πολύ καλές οι φωτογραφίες Αλέξανδρε καθώς και το βίντεο του ΜΙΚ. Θα ανεβάσω κι'εγώ βίντεο αύριο...
Ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο από όλες τις απόψεις και πιστεύω πως το ευχαριστήθηκαν όλοι! Προσωπικά έκανα ατομικό ρεκόρ απόστασης, φτάνοντας μέχρι τη Χελώνα και επιστροφή την Παρασκευή, καθώς και ατομικό ρεκόρ ύψους - 2.769 μέτρα μετά την ολοκλήρωση του τασκ της Β την Κυριακή. Εγκατέλειψα το +4 στο ύψος εκείνο γιατί σκέφτηκα ότι μετά αρχίζει το διάστημα..! Καμμιά 200αριά μέτρα παραπάνω, κύκλωναν περίπου 10 γεράκια (όπως δείχνει το βίντεο του ΜΙΚ) και στην ευθεία πιο πάνω ο ήλιος σε βαθυγάλανο καθαρό ουρανό. Απόκοσμη εμπειρία!!! Πολύ "δροσιά" εκεί πάνω και έπαιρνα βαθιές ανάσες να νοιώθω τη δροσιά μέσα στα πνευμόνια μου!
Στον Εμπεσό (για να τιμήσουμε και λίγο το σπίτι μας...) έγιναν και 2 ρεκόρ αγώνων. Τα 2/3+ των πιλότων ολοκλήρωσαν τασκ 74 χιλιομέτρων και για πρώτη φορά 100 χιλιόμετρα τασκ και με πιλότο στο γκολ.
Ήταν εξαιρετικά!
Έχει περαστεί με άλλο ID σε Εμπεσσό και με άλλο σε Καλέτζι - θα διορθωθεί σήμερα. Πατάτα είναι το κεφάλι σου.MIK\";p=\"13032 έγραψε:Κάποια πατάτα έχει γίνει στα αποτελέσματα
Αλέξη να πεις το πρώτο σου παιδί - εγώ είμαι Αλέξανδρος - οουκέι ; Για δοκίμασε πάλι με το avi πρέπει να είναι ΟΚ τώρα.MIK\";p=\"13032 έγραψε:Επίσης Αλέξη προσπαθώ να ανεβάσω το βίντεο με τα γεράκια σε υψηλή ανάλυση (ψιλοφαίνονται)αλλά μου βγάζει ότι δεν επιτρέπονται αρχεία τύπου avi
Επιστροφή στην Αγώνες & Συναντήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες