Συντονιστής: Moderators
badoulis έγραψε:Έχει ήδη βγει και το training day task?
Είστε μπροστά εσείς
Aeras έγραψε:Window opens in 43 days 2 hrs 14 mins 28 secs
Είναι πολλή σημαντική βοήθεια για την διοργάνωση εάν όλοι όσοι συμμετέχουν στον αγώνα, αγωνιζόμενοι και επισκέπτες, κάνουν έγκαιρα, τώρα δηλαδή, την εγγραφή τους στην σελίδα του αγώνα, για να υπολογίσουμε τα μπλουζάκια, τους χάρτες, τα καρτελάκια, τα οχήματα περισυλλογής το κολατσιό, το δείπνο και ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε έναν αγώνα οργανωμένο σωστά σε όλα.
http://www.livetrack24.com/events/PRO2017/el
για τον ΑΣ ΠΕΛΛΑ
paramick έγραψε:οι εγκαταστασεις για διαμονη με σκηνή,ειναι της προκοπής η να κοιτάξουμε για ξενοδοχείο?
Aeras έγραψε:paramick έγραψε:οι εγκαταστασεις για διαμονη με σκηνή,ειναι της προκοπής η να κοιτάξουμε για ξενοδοχείο?
Μας έχουν παραχωρήσει το γήπεδο για καμπινκ που έχει φυσική σκιά, αποδυτήρια ζεστό νερό κτλ και μετά το γκολ προσγειώνεσαι και εκεί
Aeras έγραψε:Window opens in 10 days 2 hrs 22 mins 7 secs και οι πρώτες προβλέψεις καιρού για τις ημέρες του αγώνα είναι πολύ σούπερ !!!!
Navagosostis έγραψε:Aeras έγραψε:Window opens in 10 days 2 hrs 22 mins 7 secs και οι πρώτες προβλέψεις καιρού για τις ημέρες του αγώνα είναι πολύ σούπερ !!!!
Aeras, πως ψυχανεμίζεσαι 10 μέρες μπροστά τον καιρό; έλα πες μας!!!
badoulis έγραψε:Σχετικά με το τι καλύπτει η APPI, το κείμενο, συγκεκριμένα, αναφέρει ότι καλύπτει:
"Participation in competitions organized by the delegated federations concerned or explicitly approved by the APPI"
https://appifly.org/sites/appifly.org/I ... 062016.pdf
Δηλαδή καλύπτει συμμετοχή σε αγώνες που ΕΙΤΕ τους διοργανώνει αναγνωρισμένη ομοσπονδία ΕΙΤΕ έχει δώσει ειδική άδεια η APPI. Μιλάει για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Άρα, εφόσον είναι επίσημος αγώνας της ΕΛΑΟ, είμαι της γνώμης ότι μας καλύπτει.
paramick έγραψε:Να υποθέσω οτι το σωματείο μου ,δηλώνοντας με,βεβαιώνει ότι είμαι ασφαλισμένος μέσω ΕΛΑΟ....
΄Σωστά ?
Οταν έκοψε πίτα ο ΑΟΚ ,συνδρομή,ασφάλιση και fleece ήταν σε μία απόδειξη.
Επιστροφή στην Αγώνες & Συναντήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης