Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:01 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Θέματα Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Εφεδρικό στα Καραμπινέρ κανείς?

Τεχνικά και πρακτικά θέματα - Ανακοινώσεις

Συντονιστής: Moderators

Εφεδρικό στα Καραμπινέρ κανείς?

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μαρ 05, 2009 1:15 pm

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει pliz

Λέω να φοράω σε κάποιες πτήσεις με το speed εφεδρικό για λόγους κυρίως ψυχολογίας και πιθανής εντελώς λανθασμένης απόφασης. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποια εφεδρικά που πιάνουν απευθείας στα καραμπινέρ και τα έχεις μπροστά σου.

Ουσιαστικά δυο μέρες θα το χρειαστώ και αν (φτου φτου) το ανοίξω θα το πληρώσω φυσικά.

Υπάρχει κάποιος που να θέλει να πουλήσει/δανείσει/νοικιάσει τέτοιο εφεδρικό ή κάποιος αντιπρόσωπος που να μπορεί να μου πει τιμή.

Μιας και το έφερε η κουβέντα ψάχνουμε και για χορηγούς για κάποιες συμμετοχές σε αγώνες και κάποιες μεγάλες πτήσεις στην Ελλάδα. Όποιος μπορεί να προσφέρει 10-14 τετραγωνικά αλεξίπτωτο θα χαρώ 8) Διονύσι, Γιάννη, Σταύρο, Κέλυ, Ιωακείμ ?

Thanks

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Re: Εφεδρικό στα Καραμπινέρ κανείς?

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Μαρ 06, 2009 1:55 am

Αν επιμένεις έχω κάπου (μεγάλη κουβέντα το που) ένα μπροστινό container. Το παίρνεις, βάζεις μέσα το εφεδρικό σου και πας στην ευχή του θεού. Προσωπικά το βρίσκω εξωφρενικά σπασαρχίδικο και γι αυτό και δεν το χρησιμοποιώ αλλά αν νομίζεις ότι μια γκουμούτσα ανάμεσα στα καραμπίνερ σου θα σου φτιάξει την ψυχολογία πάρτο και πηγαίνετε να παίξετε.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Μαρ 06, 2009 9:27 am

εχει πολλα .!!!!!!!!!!!!!!!....... :

αυτα θυμομουν ετσι ευκολα

http://www.up-paragliders.com/index.php?id=54

http://www.up-paragliders.com/showpic.p ... ef471b23bf

Το UP light το ειδα προσφατα απο κοντα ,,εμενα δεν μου κανει λογο κιλων ....αλλα πιστεψε με μολις το δεις θα σου κανει εντυπωση το ποσο μικρο πακετακι ειναι ,,μαζι με το front container

--------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.finsterwalder-charly.de/html ... ung_gs.php

λεφτα να χεις για ξοδεμα και ολα παιζουν ΜΙΚ :mrgreen:

Καλημερα!

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μαρ 06, 2009 10:38 am

Eυχαριστώ παιδιά. Θα προτιμούσα χωρίς το ξόδεμα μια λύση. Για μια πτήση το θέλω.

Αντρέα για ψάξε.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Μαρ 06, 2009 12:14 pm

Θα το ψάξω. Για πότε το θες?

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό coppertone » Παρ Μαρ 06, 2009 12:38 pm

Mik , έχω ένα εφεδρικό Supair 110kg , συσκευασμένο σε εξωτερικό container , έτοιμο προς χρήση (μακριά από 'μας) , που μπαίνει στα κεντρικά carabiner και με δύο μικρά ιμαντάκια δένει στον κεντρικό ιμάντα (κάθεται μπροστά σαν κόκπιτ ... έχει και Velcro για gps … να βλέπεις πόσο τελικιάζεις !!!) ...
Το είχα πάρει τον Αύγουστο του 2006 ... έκτοτε ανοίχτηκε μια φορά για αερισμό και έλεγχο κάπου στις αρχές του 2008 ... με € 250 δικό σου ...
... δες αν σε ενδιαφέρει ...
... Νεκτάριος 6936-500.368 ...

coppertone
EN A

Δημοσ.: 25

Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες