Συγγνώμη για τον τίτλο, αλλά δεν ξέρω πώς λέγεται το "pin" στα ελληνικά

Η καινούρια μου απορία είναι η εξής. Έχω ένα κάθισμα Sky Wish2 με ένα εφεδρικό Sky System. Όταν το πήρα, ήθελα να τραβήξω το εφεδρικό (στο σπίτι μου!) για να δω πώς είναι. Βάζοντάς το όμως στη θέση του, βρήκα αυτά τα λαστιχάκια στα pins (φωτό) και δεν ήξερα πώς έπρεπε να συνδεθεί το όλο σύστημα. Υπέθεσα ότι η θηλιά του καθίσματος, από την οποία πρέπει να περάσει το pin, πρέπει να περάσει πρώτα από το λαστιχάκι, ίσως για να είναι πιο σταθερό και να μην φύγει κατά λάθος.
Ρώτησα ένα φίλο (εκπαιδεύομενο) εκπαιδευτή (!) και μου είπε ότι δεν τα έχει ξαναδεί και το καλύτερο είναι τα βγάλω, γιατί το μόνο που προσφέρουν είναι περισσότερη αντίσταση...όταν και αν έρθει η στιγμή να το τραβήξω. Ούτως ή άλλως το όλο σύστημα της λαβής είναι αρκετά σταθερό και δύσκολα θα ανοίξει κατά λάθος.
Και η ερώτηση : τα έχετε ξαναδεί; σε τι χρησιμεύουν και όντως προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια ή θα κοστίσουν κάποιο πολύτιμο δευτερόλεπτο την ύστατη στιγμή;;;
Δυστυχώς το κάθισμα δεν έχει οδηγίες. Θα ρωτήσω βέβαια και τον προμηθευτή...αλλά προτιμώ πάντα εσάς πρώτα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άκης