badder έγραψε:Αν και δεν είμαι υποστηρικτής των κουκουλιών (γούστα είναι αυτά)... τώρα με βάλατε σε σκέψεις.
Κύριε Σταύρο μας ως ειδικός επί των GIN γίνεται καμιά μετατροπή στο footrest σε Genie κάθισμα???
Η Gin έχει βγάλει ήδη από αρχές Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου, ιμάντα ποδιών με σύστημα ταχείας απελευθέρωσης, οπότε μπορείς να τον αλλάξεις και είσαι οκ.
Με τον νέο ιμάντα αλλάζεις και τη λαβή του εφεδρικού,(αυτά τα δύο πάνε σετ).
Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς και δεν υπάρχει λόγος να πας σε κουκούλι, βέβαια μπορεί και να μην χρειάζεται να κάνεις την προσθήκη, δυστυχώς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είμαι κάτω με την μέση και δεν μπορώ να τσεκάρω αν το genieIII χρειάζεται την νέα προσθήκη.
Κάνε έναν έλεγχο να δεις αν ο ιμάντας ποδιών όταν είναι ελεύθερος υπάρχει περίπτωση να πάει προς το χώρο απελευθέρωσης του εφεδρικού.
Εάν φθάνει τότε το μόνο που έχεις να κάνεις μέχρι να αλλάξεις τον ιμάντα, είναι να έχεις πάντα τα πόδια σου πάνω στον ιμάντα, οπότε αν ποτέ χρειαστεί να τραβήξεις εφεδρικό να μην υπάρχει περίπτωση μπλεξίματος

, η να τον αφαιρέσεις.
Επίσης πολύ σημαντικό να έχεις την μπάρα της επιτάχυνσης πιασμένη στα λάστιχα επαναφοράς ώστε να μην κρέμεται από κάτω, και εδώ τσεκάρισε σε περίπτωση που την έχεις ελεύθερη αν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο χώρο απελευθέρωσης . Εάν μπαίνει φρόντισε να την βάλεις στα λάστιχα επαναφοράς για να κρατιέται πάνω.
Αυτά μπορείς να τα δεις εύκολα αν κρεμάσεις τη ζώνη κάπου και κάνεις τις παραπάνω δοκιμές, θα το δω και εγώ εν καιρό μόλις γίνω καλύτερα, αλλά δεν είναι κάποιος ιδιαίτερος έλεγχος μπορείς εύκολα να το καταλάβεις και μόνος σου.