Συντονιστής: Moderators
κανονικό παραμοτερ δλδ... απλώς ηλεκτρικό και με full extra χαμηλά κρεμάσματαvagos έγραψε:ζυγιζει 26 kg
JollyRoger έγραψε:κανονικό παραμοτερ δλδ... απλώς ηλεκτρικό και με full extra χαμηλά κρεμάσματαvagos έγραψε:ζυγιζει 26 kg
στην παρουσίαση, τραβάγαν ασύμμετρα/μπροστινά με τερμα γκάζι, και προλάβαινε η προπέλα και σταμάταγε εγκαίρως και χωρίς παρατράγουδα;![]()
ή απλά το δηλώσανε;
Aris. έγραψε:
Το θέμα καρέκλας ειναι πολύ απλό και εχει ήδη λυθεί φίλε Bill.
debill έγραψε:Θαύμα![]()
![]()
Άμα προσεύχεσαι και έχεις πίστη, όλα γίνονται.![]()
Το συζητούσαμε με τον Τσούκα , αλλά σκεφτόμασταν μια μικρή τουρμπίνα , όχι για έλικα .
ΑντρέαςΖ έγραψε:Το θέμα του θορύβου είναι ένα θέμα και το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο μοτέρ μπορώ να πω πως δίνει μια ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα.
Παραμένει όμως όπως προαναφέρθηκε το θέμα της ασφάλειας, ( έχω ήδη ένα γνωστό μου- καθαρός παραμοτεράς από χρόνια - που τού 'χει φύγει πρόσφατα κομμάτι απ το χέρι όταν έκανε μια κουταμάρα και πέταξε χωρίς το στεφάνι της προπέλας, ακόμα τραβιέται).
Αλλά εκείνο που με αποθαρρύνει περισσότερο απ' όλα, ( και μιλάω σαν αρχάριος -μόνιμα- πιλότος) , είναι το θέμα προσγείωσης - απογείωσης. Το ίδιο θέμα που αντιμετώπιζα πάντα στο δίλημμα "παραμοτερ ή όχι "( εκτός του σπαστικού θορύβου):
Αν γλυστρίσω,, ή φάω καμιά τούμπα, ή έστω ξεχαστώ, αυτό πόσο εύκολα σπάει και πάμε για καινούριο? Γιατί έλεγα στο μπαμπά μου να τελειώσει εκείνη τη ρημαδοσχολή των μεγαλοβιομηχάνων κι εκείνος τίποτα...
Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες