Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 4:57 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Θέματα Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

advance epsilon 5

Τεχνικά και πρακτικά θέματα - Ανακοινώσεις

Συντονιστής: Moderators

advance epsilon 5

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Πέμ Νοέμ 11, 2010 10:49 am

καλημερα σε ολους τους πιλοτους.αυτη τη φορα επανερχομαι με ερωτηση για ενα αλλο μοντελο το epsilon 5 οπως φανερωνει και ο τιτλος..θα ηθελα την εμπειρια οσων εχουν/ειχαν το πανι στην κατοχη τους η γενικα το εχουν πεταξει.γενικα βλεπω να πωλουνται πολλα,μου φαινεται να ειναι εμπορικο μοντελο..ως πρωτο αλεξιπτωτο κανει?και γενικα θα με βοηθησει να εξελιχθω?? :mrgreen:

sarropoulo
EN B

Δημοσ.: 104

Re: advance epsilon 5

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Νοέμ 11, 2010 5:12 pm

Γεια σου ικαρε, εγω εχω ενα Epsilon5 εδω και τρια χρονια.
Θεωρω οτι ειναι ενα ησυχο ασοδυο, εμενα δεν με εχει προβληματισει ποτε :D βεβαια πρεπει να αναφερω οτι δεν το εχω πεταξει ουτε σε πολυ δυνατες συνθηκες και οταν το πηρα πεταγα ηδη δυο χρονια με ενα ασοδυο παλι, το Vibe της Ozone.

Μετα το Vibe εμενα το Epsilon μου φανηκε οτι ηταν στα κυβικα μου αισθανομουν πολυ ανετα.

Τωρα λες οτι το θες για πρωτο αλεξιπτωτο, εγω θεωρω οτι κανει, αλλα οπωσδηποτε θα πρεπει να ρωτησεις τον εκπαιδευτη σου πρωτα ο οποιος ξερει πως πετας και τι σου ταιριαζει περισοτερο.

Επισης αναφερεις αν θα μπορεις να εξελιχτεις με αυτο το αλεξιπτωτο.
Οπως εγραψα και πιο πανω παντα κατα τη προσωπικη μου γνωμη ειναι ενα ησυχο πανι που δεν θα σε φοβισει ευκολα και νομιζω οτι θα σου επιτρεψει σιγα σιγα να παλαιψεις και με πιο δυσκολες συνθηκες καθως θα μαζευεις εμπειρια

Για μενα ειναι ενα πολυ καλο πανι ακομα και για πρωτο αλεξιπτωτο αλλα να εχεις υποψη οτι η Advance απο περσυ το εχει αντικαταστησει με το Epsilon6 δηλαδη ειναι κατα καποιο τροπο το παλιο της ασοδυο χωρις βεβαια να σημαινει και παρα πολλα πραγματα αυτο.
Ρωτα λοιπον πρωτα απ'ολα τον Εκπαιδευτη σου και αν συμφωνει....καλες αγορες και καλες πτησεις!!

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Παρ Νοέμ 12, 2010 2:45 pm

Το είχα και εγώ, το πήρα μόλις βγήκε και το πέταξα ~2,5 χρόνια. Πολύ ασφαλές, όχι πολύ γρήγορο-νομίζω θετικό για έναν νέο πιλότο, ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Από την άποψη της ασφάλειας, βοηθάει σε ψυχολογικό επίπεδο,σταθερό,φιλικό και εύκολο handling. Για 1ο αλεξίπτωτο (επιλογή μεταχειρισμένου) είναι μια χαρά είναι και η εταιρεία έχει φοβερή ποιότητα υλικών.
Φυσικά, καλά κάνεις και συλλέγεις απόψεις αλλά πιο σωστά θα σε συμβουλέψουν ο εκπαιδευτής σου και όσοι ξέρουν το στυλ, τον χαρακτήρα και το πως πετάς ή σκέφτεσαι. Επίσης θα σε βοηθήσουν στην αξιολόγηση της συγκεκριμένης μεταχειρισμένη πτέρυγας, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Η επιλογή πτέρυγας είναι σημαντική υπόθεση και τα κριτήρια αυστηρά ατομικά!!
Καλές πτήσεις! :D

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Παρ Νοέμ 12, 2010 9:52 pm

ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις και τις πληροφοριες ολους,καθε αλλη γνωμη ευπροσδεκτη,φυσικα και ο εκπαιδευτης μου εχει το πρωτο λογο σε τετοια θεματα,απλα και εγω το ψαχνω λιγο παραπερα συλλεγοντας πληροφοριες..

sarropoulo
EN B

Δημοσ.: 104

Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης