Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:28 am
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Εμπεσός 2008

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Εμπεσός 2008

Δημοσίευσηαπό condor » Τρί Αύγ 26, 2008 4:04 pm

Έχω προγραμματίσει να πάω στον Εμπεσό την άλλη εβδομάδα αεροπορικώς από Σητεία στην Πρέβεζα. Μήπως υπάρχει κάποιος που θα πάει στους αγώνες από Πρέβεζα, Βόνιτσα ή Αμφιλοχία, για να πάμε παρέα μαζί ?

Μήπως κάποιος τοπικός πιλότος μπορεί να μου πει αν πηγαίνει λεωφορείο από Ακτιο Εμπεσό ?

Ευχαριστώ, Γιάννης Σ.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
condor
Competition

Δημοσ.: 254

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Αύγ 26, 2008 5:15 pm

Ρώτα τον Μπουραζάνη και τον Τσίκα έχουν έτοιμο route και μαρκαρισμένα θερμικά να σου δώσουν - θα γλυτώσεις και τα έξοδα του λεωφορείου :P

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Re: Εμπεσός 2008

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τρί Αύγ 26, 2008 5:51 pm

Δεν ξέρω αν και ποια δρομολόγια-κατευθύνσεις λεωφορείων σε βολεύουν, αλλά πια ημέρα θα είσαι στο Άκτιο διότι την Πέμπτη πριν τον αγώνα θα κατεβαίνω από Πάργα προς Εμπεσό...
Για λεωφορεία θα μάθουμε... Σίγουρα από Ακτιο έχει λεωφ. για κάπου... Πρέβεζα? Από εκεί Αμφιλοχία και από εκεί Χαλκιόπουλο... Αλλά συγκεκριμένα δρομολόγια δεν ξέρω...

Ξέρω σίγουρα και από Άρτα για Χαλκιόπουλο (Εμπεσός), αν έχει λεωφορείο Άκτιο-Άρτα (ή Γιάννενα)...

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τρί Αύγ 26, 2008 6:46 pm

Γιαννη δυστηχως δεν ειναι ευκολο με λεωφοριο απο Ακτιο για Χαλκιοπουλο μεσω Βονιτσας γιατι εχει ενα μονο δρομολογιο Αμφιλοχια -Χαλκιοπουλο καθημερινες στης 1 η ωρα ΣΑββατοκυριακο καθολου.
Τσεκαρισα τα δρομολογια των τοπικων ΚΤΕΛ, πρεπει να αλαξεις 3 λεωφορια και δεν βολευουν οι ωρες ,θα παμε οι τοπικοι της Βονιτσας Κυριακη μονο αν σε βολευει

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό condor » Τετ Αύγ 27, 2008 6:44 pm

Ευχαριστώ όλους σας και αυτούς που βοήθησαν και αυτόν που δεν βοήθησε αλλά προσπαθεί να " χώνει" την μύτη του παντου. Αλήθεια τι μύτη είναι αυτή? εκτός απο υψηλοπέτης είναι και υψηλομύτης?( μου αρέσει που κατηγορεί κάποιον οτι γράφει δήθεν πολύ. Το καϊμένο το παιδί και είναι απο ξένη χώρα). :D

Θα είμαι στο Άκτιο την Τρίτη γύρο στις 2, να δούμε και τον καιρό και αν πετάει Βόνιτσα ή κάπου κοντά καλά θα ήταν. Την επόμενη θα πρέπει να κάνω cross country μέχρι τον Εμπεσό, πλάκα θα έχει !

condor
Competition

Δημοσίευσηαπό tsikas » Τετ Αύγ 27, 2008 9:59 pm

Γιάννη θα σου έλεγα να ΄ρθης Γιάννενα να πάμε πετώντας αλλά δουλεύω. πες του Μήτσου.

tsikas
EN B

Δημοσ.: 37

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Αύγ 28, 2008 4:55 pm

Συνηθως η Βονιτσα πεταει καθημερινα με τυπικες συνθηκες αυρας, καπως αργα να κοψει λιγο,ελα με το καλο και θα ανεβουμε για πτηση να δεις το χωριο μας απο ψηλα :wink:

george29041
Competition

Δημοσίευσηαπό condor » Πέμ Αύγ 28, 2008 10:02 pm

Κώδικας: Επιλογή όλων
Συνηθως η Βονιτσα πεταει καθημερινα με τυπικες συνθηκες αυρας, καπως αργα να κοψει λιγο

Πολύ καλό μου ακούγεται, ευχαριστώ GEORGE29041. Από πέρσι στους αγώνες στον Εμπεσό που περνούσα κάθε μέρα από την Βόνιτσα μου άρεσε πολύ και η πόλη και το βουνό ανατολικά της. Το τηλέφωνό μου είναι : 6949316523, αν θες δώσε μου το δικό σου να επικοινωνήσουμε όταν έλθω.
Σου αφιερώνω την παρακάτω μαντινάδα, ελπίζοντας να σου αρέσει.

condor
Competition

Δημοσίευσηαπό george29041 » Παρ Αύγ 29, 2008 9:15 am

Η μαντιναδα σενια Γιαννη ευχαριστω, το τηλ μου 6998743726 και του Βασιλη 6974703928 ,θα τα πουμε απο κοντα.

george29041
Competition

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες