Τι ημέρα είναι σήμερα? Α ναι, ημέρα 11 τασκ 9.
106 χιλιόμετρα, Χουακίν γκολ, εγώ «πάτωσα» στα 72χλμ.
Σήμερα υπήρχε προειδοποίηση για πιο ισχυρό wind shear (παντόφλα) μεταξύ 2800 και 3000 με βάση πάνω από 3800. Εντάξει, όταν φτάσουμε στα 2700, να θυμηθούμε να διακτινιστούμε αμέσως στα 3100 για να μη περάσουμε από τις αναταράξεις.
Σήμερα από την αρχή έκανα πτήση χαμηλού επιπέδου. Σύρσιμο, υπήνεμο θερμικό και γάτζωμα ασχέτως σχήματος αλεξιπτώτου για να μη μας φύγει, πάλι σύρσιμο, πάλι υπήνεμο κλπ μέχρι το δεύτερο turn point. Μόνο στο δεύτερο turn point έπιασα επιτέλους βάση στα 3700.
Περνώντας την λίμνη με αξιοπρεπές ύψος, απέκτησα πάλι οπτική επαφή με τους πρώτους αλλά δυστυχώς πετώντας μόνος και χωρίς μπουλούκι δεν μπορείς να ξετρυπώσεις το θερμικό οπότε προσγειώθηκα λίγο μετά το τον τρίτο πυλώνα.
Σήμερα δεν μας πονέσανε οι τένοντες. Μάλλον προσπαθήσαμε και οι δύο να βρούμε καινούργιους τρόπους να κρατάμε τα φρένα και τα καταφέραμε. Με πεθάνανε όμως οι ώμοι μου από τους ιμάντες της ζώνης. Όποτε έβρισκα ευκαιρία έβγαζα τους ιμάντες από τους ώμους για ξεκούραση. Όταν το είπα στον Χουακινίτο, γούρλωσε τα μάτια του και απάντησε: Καλά στο Μεξικό βρήκες να κάνεις τέτοιες δοκιμές?
Οπότε είπα να κλείσω και εγώ για μασάζ (βέβαια πριν το γράψω ήθελα να ειδοποιηθεί η οικογένεια αλλά δεν τα κατάφερα). Στην σειρά όμως ήταν πολλοί πιλότοι οπότε το μασάζ αναβάλετε για αύριο.
[ img ]Αυτά λοιπόν, πήγαμε τα πονεμένα μας κορμιά στο συνηθισμένο μας τραπέζι στο Ιταλικό εστιατόριο, και τώρα ύπνος (μπαράκια ούτε κατά φαντασία με τέτοια κούραση).
[ img ]Υ.Γ. Με τις δύο παραπάνω φωτό, νομίζω σας έχω δώσει αρκετά πατήματα για δημιουργικά σχόλια, μπας και ζωντανέψει η ανταπόκριση από Ελλάδα.
Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.