από ever-rest » Τρί Μάιος 26, 2009 5:05 pm
Γιώργο,
Οι φωτογραφίες είναι από Τζουμέρκα και λίμνη Κρεμαστών. Για την πτήση, τα σημαντικότερα θα ήταν καλό να τα πούμε από κοντά, κάποια στιγμή, με όσους ενδιαφέρονται. Αν έχω να πω τώρα κάτι είναι ότι, από δω και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα. Οι προοπτικές για μεγαλύτερες πτήσεις, ξεκινώντας από το Μιτσικέλι και με κατεύθυνση τα νότια βουνά της στερεάς Ελλάδας (Παρνασσός, Κιθαιρώνας) είναι «θολές». Θεωρώ δεδομένη και δοκιμασμένη την πτήση έως και την βόρεια πλευρά του Παναιτωλικού. Από δω και νοτιότερα υπάρχουν δύο διαδρομές: α) δυτικά από το Καρπενήσι με κατεύθυνση Οίτη, Παρνασσό, β) ορεινή Ναυπακτία, λίμνη Μόρνου, Αράχωβα. Επειδή ξέρω καλά την ορεινή Ελλάδα, μπορώ να πω ότι και οι δύο εκδοχές έχουν να κάνουν με μερικά από τα πιο δύσκολα για πτήση, ορεινά τοπία της Ελλαδας. Ειμαι όμως σίγουρος ότι με υπομονή και επιμονή οι πτήσεις αυτές είναι εφικτές. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, εδώ είμαι…
Υ.Γ.: Στην πτήση της Κυριακής ήταν νομίζω η πρώτη φορά που είδα ότι θα μπορούσα να φτάσω προς Αμφίκλεια. Ας όψεται όμως, το ότι το βράδυ θα έπρεπε να είμαι Γιάννενα και η πτήση που τελικά έκανα, έγινε με γνώμονα την περισυλλογή που θα είχα από τα παιδιά που γύριζαν από Καλέντζι.
woman always hope, that man will change, but he won´t. and man hope, that woman will never change, but she will..