Συγκεκριμενα προς το παρον ενα πλανο εχει δυο τετραημερα (Τεταρτη-Σαββατο ) στο Αγρινιο και στην Αμφικλεια και ενα τριημερο ( Πεμπτη-Σαββατο) στη Παραμυθια
οφειλω να πω οτι μετα απο συζητηση που ειχα με τον γραμματεα της ΕΑΠ ,,, ο ιδιος μου ειπε οτι τιποτα δεν ειναι κατι δεδομενο ακομα ,,, το συζηταμε και βλεπουμε !
Μηπως θα ηταν καλο κυριοι τις ΕΑΠ να γινει εγκαιρα αυτο ,,,,,,,,,,,, η ακομα καλυτερα (παρτε το σαν ιδεα ) μηπως θα ηταν καλυτερα να γινει ενα δημοψηφισμα για να αφουγκραστητε και τις γνωμες των πιλοτων που πραγματικα ενδιαφερονται και θελουν να συμμετασχουν σε ολους τους αγωνες του Ελληνικου πρωταθληματος και την πιθανη διεκδηκηση αυτου ?
Ποσοι απο 'μας μπορουμε να εχουμε δυο εβδομαδες αδεια μεσα σε ενα εικοσαημερο ?
Συγχωρεστε με, αλλα το ποστ αυτο , το γραφω γιατι μετα απο συζητηση με φιλους πιλοτους ,,,ειμαι σιγουρος οτι το τρεχον πλανο θε πεταξει εξω απο την διεκδικηση του πρωταθληματος πολλους αλλους με αξιολογα αποτελεσματα συναθλητες μου
(πχ. .....Παλλα,Τσικα,Παρασκευοπουλο,Τσουκα,Μερελη,Κυριακακη,Παπακωνσταντινου, και ισως Λιοντο,Σλαβ,Βλασσοπουλο,Καραβητη ,,,,Κρητικους και καποιους Κερκυρεους)
,,,,οποτε μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε τι ειναι καλυτερο/αξιολογο/ρεαλιστικοτερο??? περισσοτερες διασπαρτες αγωνιστικες και το πρωταθλημα να διεκδικιθει απο 3-4 πιλοτους μονο ? ,,,,η λιγοτερες και πιο εφικτα τοποθετημενες, ωστε να δωθει το δικαιομα σε περισσοτερους πιλοτους να το ακολουθησουν ολοκληρο?
ειλικρινα δεν ξερω ποσο ειναι πραγματοποιησιμα τα παραπανω,,,,καλοπροαιρετα παντα,,,,, μια ιδεα

ΥΓ: κατα ποσο συμφωνητε η οχι , οι συνηθεις υποπτοι των αγωνων...... μηπως να γραφατε την αποψη σας αυτη τη φορα?
.....πιστευω οτι μια τετοια συζητηση σε καλο μπορει να βγαλει μονο!