Συντονιστής: Moderators
[/quote]condor έγραψε:Ο Πέτρος είναι ακόμα και τώρα στο στο Νοσοκομείο στην Πάτρα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα, τον Αυστριακό και τον Ρώσσο που κατέβηκαν, έναναν ένεση, βοήθησαν τόσες ώρες, συπαραστάθηκαν.
GEORGE29041 έγραψε:condor έγραψε:Ο Πέτρος είναι ακόμα και τώρα στο στο Νοσοκομείο στην Πάτρα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα, τον Αυστριακό και τον Ρώσσο που κατέβηκαν, έναναν ένεση, βοήθησαν τόσες ώρες, συπαραστάθηκαν.
Με βαζει σε σκεψεις το ποσο ρισκο πρεπει να παρει καποιος(η αν γενικοτερα πρεπει να παρει ρισκο ως προς την ασφαλεια) ωστε να εχει διακριση η μια καλη θεση στους αγωνες ,αν τελικα αξιζει τον κοπο να σακατευτεις,πιστευω οτι χωρις την πιεση του αγωνα τα ρισκα ειναι λιγοτερα.
Φυσικα εγω ειμαι απογευματινος πιλοτος χαμηλων επιδοσεων και δεν μπηκα στο τριπακι των αγωνων οποτε μιλαω εκ του ασφαλους παραταυτα λεω οτι δεν αξιζει το σπορ να μπεις σε περιπετειες ειδικα αν εχεις οικογενεια και υποχρεωσεις.
Σκεφτητε το.
GEORGE29041 έγραψε:Θα πετάξεις μαζί με πολλούς άλλους που πετάνε χαλαρά, και θα κάνεις πτησάρες.
condor έγραψε:GEORGE29041 έγραψε:Θα πετάξεις μαζί με πολλούς άλλους που πετάνε χαλαρά, και θα κάνεις πτησάρες.
Έχω την γνώμη Γιώργο οτι αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί.Αν πας στους αγώνες θα .... "μπείς στο τρυπάκι"
και αν προσπαθήσεις έντονα και συνεχόμενα για 3-4 ώρες ίσως κάνεις και το Τασκ και πάρεις την μεγάλη χαρά
sot έγραψε:...πάντως οι αγώνες δεν φταίνε σίγουρα!
dimitree έγραψε:απο δω και περα ορφανοι και ανεργοι/ρεμαλια/ανευ συμασιας ατομα/αναλωσιμοι να περνουν μερος σε αγωνες και γενικοτερα να ασχολουνται με το αθλημα γιατι οι υπολοιποι ειναι ποιο πολιτιμοι!!!!!!!
AKONTISTIS έγραψε:για σου ρε dimitree ρεμαλι...![]()
![]()
![]()
δεν ηρθα εμπεσο, αλλα ακουσα απο καποιους που πηγαν,μεταξη σοβαρου και μη οτι δεν ξαναπανε σε αγωνες γιατι ειναι ζορικα.αν το ατυχημα που εγινε στον αγωνα γινοταν μια ασχετη μερα θα ειχε βρεθει ο πηλοτος η ακομα θα τον αναζητουσαμε?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης