Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 6:55 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μπράβο Ξηρέ.!

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Μπράβο Ξηρέ.!

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Κυρ Οκτ 10, 2010 12:19 am

.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο Sprayman την Τετ Μαρ 19, 2014 3:34 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Re: Μπράβο Ξηρέ.!

Δημοσίευσηαπό adreas » Δευτ Οκτ 11, 2010 1:11 am

Και που 'σαι ακόμα, η χειμερινή σεζόν τώρα ξεκινάει. Μετά το σεμινάριο του Luca Donnini μας περιμένει ο Σταυρός.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό extreme29 » Δευτ Οκτ 11, 2010 9:48 am

etsi andrea ksekina na vlalis programma gia ta savatokiriaka :D :lol:

extreme29
EN A

Δημοσ.: 26

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Δευτ Οκτ 11, 2010 11:06 am

adreas έγραψε:Και που 'σαι ακόμα, η χειμερινή σεζόν τώρα ξεκινάει. Μετά το σεμινάριο του Luca Donnini μας περιμένει ο Σταυρός.

Ναι αλλά ''ρίξε κάτι απάνω σου'' όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου στην ταινία με τα ναυτάκια, γιατί έτσι που σε βλέπω αρχίζω και παθαίνω υποθερμία. :lol:

OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 11:09 am

Μην προκαλούμε την τύχη μας !!!!!!!!!!!!!
Γιάννη, Αντρέα ξέρετε πόσο σας αγαπαω και πόσο φίλοι μου είστε αλλά έχω μια ένσταση.
Ήρθαν κάποια παιδιά εκεί για πτήση .τους ρωτήσατε πόσο καιρό πετανε η πόσες πτήσεις έχουν ?
Γιατί και στην αγία τριάδα και στην Άμφισσα δεν είναι για πολύ νέους πιλότους και πόσο δε αν ο άλλος έχει μόνο 20 πτήσεις και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα λόγο απειρίας.
Γιατί έμαθα ότι στην αγία τριάδα είχε ψιλοκαταιγιδα και στην Άμφισσα είχε ροτορες
Τώρα αν ρωτήσατε σας είπαν και στην συνέχεια σας γράψαμε και κανανε του κεφαλιού τους αυτό είναι άλλο θέμα.
Θέλω να πιστεύω ότι εσείς κάνατε και είπατε αυτό που έπρεπε σαν τοπικοί και έμπειροι πιλότοι που είστε .

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Οκτ 12, 2010 11:39 am

.

Τελευταία επεξεργασία απο Sprayman την Τετ Μαρ 19, 2014 3:35 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό Tornado » Τρί Οκτ 12, 2010 11:43 am

tsouloufis έγραψε:Μην προκαλούμε την τύχη μας !!!!!!!!!!!!!
Γιάννη, Αντρέα ξέρετε πόσο σας αγαπαω και πόσο φίλοι μου είστε αλλά έχω μια ένσταση.
Ήρθαν κάποια παιδιά εκεί για πτήση .τους ρωτήσατε πόσο καιρό πετανε η πόσες πτήσεις έχουν ?
Γιατί και στην αγία τριάδα και στην Άμφισσα δεν είναι για πολύ νέους πιλότους και πόσο δε αν ο άλλος έχει μόνο 20 πτήσεις και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα λόγο απειρίας.
Γιατί έμαθα ότι στην αγία τριάδα είχε ψιλοκαταιγιδα και στην Άμφισσα είχε ροτορες
Τώρα αν ρωτήσατε σας είπαν και στην συνέχεια σας γράψαμε και κανανε του κεφαλιού τους αυτό είναι άλλο θέμα.
Θέλω να πιστεύω ότι εσείς κάνατε και είπατε αυτό που έπρεπε σαν τοπικοί και έμπειροι πιλότοι που είστε .

όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.και φυσικά γνωρίζανε πολύ καλά το ποσο ασφαλές ήταν.και αν εξαιρέσουμε το μονο ατύχημα που είχαμε στην απογείωση με κάποιον πιλότο που τσαλαπάτησε τα σχοινάκια του ξηρού,και δεν τον πέταξε από την απογείωση χωρίς αλεξίπτωτο πάλι καλά :lol: :lol: :lol:

Tornado
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό extreme29 » Τρί Οκτ 12, 2010 11:46 am

[

όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.και φυσικά γνωρίζανε πολύ καλά το ποσο ασφαλές ήταν.και αν εξαιρέσουμε το μονο ατύχημα που είχαμε στην απογείωση με κάποιον πιλότο που τσαλαπάτησε τα σχοινάκια του ξηρού,και δεν τον πέταξε από την απογείωση χωρίς αλεξίπτωτο πάλι καλά :lol: :lol: :lol:[/quote]

Η σιωπη μου προσ απαντηση σου τρε

extreme29
EN A

Δημοσ.: 26

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Οκτ 12, 2010 11:52 am

extreme29 έγραψε:[

όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.και φυσικά γνωρίζανε πολύ καλά το ποσο ασφαλές ήταν.και αν εξαιρέσουμε το μονο ατύχημα που είχαμε στην απογείωση με κάποιον πιλότο που τσαλαπάτησε τα σχοινάκια του ξηρού,και δεν τον πέταξε από την απογείωση χωρίς αλεξίπτωτο πάλι καλά :lol: :lol: :lol:

Η σιωπη μου προσ απαντηση σου τρε[/quote]
''Αγαπητέ τρε'' :lol: :lol: :lol:

OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό Tornado » Τρί Οκτ 12, 2010 11:56 am

extreme29 έγραψε:[

Η σιωπη μου προσ απαντηση σου τρε[/quote]

δεν θα μου ξαναμιλήσεις? :evil: :evil: :evil: :evil:

Tornado
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 12:08 pm

Το ότι σας πρόσεξαν και σας είπαν τα πάντα για το μέρος και τον καιρό είναι το μόνο σίγουρο και το ξέρω πολύ καλά ότι το κανανε .
Αλλά εγώ δεν είπα αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Competition

Δημοσίευσηαπό adreas » Τρί Οκτ 12, 2010 12:37 pm

Κοίτα να δεις. Δεν ξέρω για το Γιάννη αλλά προσωπικά μισώ όλους τους παραπεντούσηδες και προσπαθώ σε κάθε ευκαιρεία να τους ξεπαστρεύω. Δυστυχώς όμως δε μου έκατσε. Το σύννεφο δεν ήταν καταιγιδοφόρο και δε ρούφαγε ιδιαίτερα. Με λίγη τύχη μπορεί κάποιος άπειρος αν έμπαινε μέσα να έχανε προσανατολισμό και να έσκαγε στο βουνό αλλά ο Γιάννης άρχισε αμέσως να τους τσιγγλάει στον ασύρματο να μην κάθονται κοντά στο βουνό μετά από κάποιο (πολύ συντηριτικό κατα τη γνώμη μου) ύψος οπότε δε μου έκατσε ούτε αυτή (πρέπει να του χαλάσω τον ασύρματο). Ρότορες στην Άμφισσα δεν ξέρω αν είχε αλλά δεν πήγε κανείς Άμφισσα οπότε έχασα άλλη μια ευκαιρεία.

Δυστυχώς η Αγία Τριάδα είναι πολύ light όταν βγεις από το λούκι της απογείωσης και τώρα που μουλιάζει ο τόπος και κουλάρουνε τα θερμικά δε με βλέπω να κάνω δουλειά. Γι αυτό τους προγγάω για Σταυρό, ειδικά ο Sprayman με τον αετό θα καλοπεράσει στην προσγείωση των Δελφών (αν και έχει λόγο να την κάνει για Χρισσό αλλά μην του το πεις, θα είναι το μυστικό μας).

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Οκτ 12, 2010 12:39 pm

.

Τελευταία επεξεργασία απο Sprayman την Τετ Μαρ 19, 2014 3:36 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Οκτ 12, 2010 12:42 pm

Γι αυτό τους προγγάω για Σταυρό, ειδικά ο Sprayman με τον αετό θα καλοπεράσει στην προσγείωση των Δελφών (αν και έχει λόγο να την κάνει για Χρισσό αλλά μην του το πεις, θα είναι το μυστικό μας).[/quote]
Δεν έχω αετό ρε c, PRO DISIGN έχω. Ο αετάκιας είναι άλλος.

Τελευταία επεξεργασία απο Sprayman την Τρί Οκτ 12, 2010 12:48 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 12:46 pm

tsouloufis έγραψε:Γιατί έμαθα ότι στην αγία τριάδα είχε ψιλοκαταιγιδα και στην Άμφισσα είχε ροτορες

Δεσφινα ηθελα να πω Αντρεα εκανα λαθος !!!

Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 12:53 pm

Sprayman έγραψε:Επειδή όμως τυχαίνει να έχω σωστό εκπαιδευτή, κουβαλάω μέσα στα αφτιά μου όπου βρεθώ συνεχώς τις πολύτιμες συμβουλές του, και προσπαθω να γίνω καλύτερος.

αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το αν μπορεις να απογειωθης απο την Δεσφινα
με το να σου λεει κατι καποιος εκπαιδευτης δεν σημενει οτι μπορεις να το κανεις παντου.
να προσπαθησεις να γινεις καλυτερος σε νορμαλ απογειωσεις οχι στο grand canyon

Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Τρί Οκτ 12, 2010 1:01 pm

όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.

Δηλαδή ποιός άλλος εκτός απο τον Ξηρό ήταν ο έμπειρος εκεί πέρα? :twisted: :twisted:

Ρε αντρέα,πώς το κατάφερες και αυτό,δεν μπορώ να το καταλάβω.Ακούς εκεί έμπειρος.Μάλλον είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου για ξεπάστρεμα των παραπεντάδων.
Έμαθα οτι θα είσαι στο σεμινάριο που θα κάνω το ΣΚ στο καλέτζι.Θα είναι μαζί μου και το παληκαράκι που μου μαζεύει το αλεξίπτωτο ο donini. :)

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Οκτ 12, 2010 1:29 pm

!:

Τελευταία επεξεργασία απο Sprayman την Τετ Μαρ 19, 2014 3:38 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό raflas » Τρί Οκτ 12, 2010 1:44 pm

:!:

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
raflas
Competition

Δημοσ.: 250

Δημοσίευσηαπό adreas » Τρί Οκτ 12, 2010 1:47 pm

Ώπα, δεν είσαι αετατζής sprayman, sorry λάθος. Μην αγχώνεσαι πάντως, κάπου θα σε τσακίσουμε και σένα, στη χειρότερη θα το κάνουμε manually.

Τσουλούφη στη Δεσφίνα δεν ήμουνα αλλά σιγά μη δεν είχε ρότορες, είναι γνωστή απογείωση με ειδικές ανάγκες. Το μεγάλο της πρόβλημα (όσον αφορά την εξόντωση των πιλότων) είναι ότι το ζόρι είναι να φέρεις το πανί ελεγχόμενα πάνω από το κεφάλι σου (ο πολύς κόσμος την πατάει επειδή δεν περιμένει πόσο απότομα μπαίνει το πανί στον καθαρό αέρα ψηλά και τρώει μπροστινό), μετά τα πράματα είναι απογοητευτικά εύκολα. Αυτό είναι κακό επειδή τρώνε την αδρεναλίνη σε ασφαλές σημείο (στη φλαταδούρα που απλά τρώνε το πανί στο κεφάλι) και μετά στον αέρα είναι τσιτωμένοι και σε εγρήγορση χωρίς να χρειάζεται. Η σωστή απογείωση εξόντωσης πρέπει να είναι ακριβώς ανάποδα, να σε κοιμίζει με το πόσο εύκολη είναι και με το που απογειώνεσαι να σε πλακώνει στα σκαμπίλια.

Γιαννάκη, τελικά εσένα βρήκανε για το σεμινάριο; Μου είχανε πει οι Πατρινοί ότι θέλανε να κάνουνε μια χιουμοριστική βραδυά με κλόουν και ζογγλέρ. Καλή πρωτοβουλία, όλο για αλεξίπτωτα θα μιλάμε, έχει καταντήσει αηδία.

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 2:53 pm

Sprayman έγραψε:
tsouloufis έγραψε:
Sprayman έγραψε:Επειδή όμως τυχαίνει να έχω σωστό εκπαιδευτή, κουβαλάω μέσα στα αφτιά μου όπου βρεθώ συνεχώς τις πολύτιμες συμβουλές του, και προσπαθω να γίνω καλύτερος.
quote]

αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το αν μπορεις να απογειωθης απο την Δεσφινα
με το να σου λεει κατι καποιος εκπαιδευτης δεν σημενει οτι μπορεις να το κανεις παντου.
να προσπαθησεις να γινεις καλυτερος σε νορμαλ απογειωσεις οχι στο grand canyon

Από ότι φάνηκε μπορώ να απογειωθώ από τη Δεσφίνα, γιατί αν δεν μπορούσα θα ήμουνα ακόμα σε εκείνα τα γκρεμηλίκια. Μάλλον έχεις ξεχάσει από που ξεκίνησες. Έχεις ξεχάσει ότι και συ κάποια στιγμή έβγαλες τα μπρατσάκια για να κολυμπήσεις στα βαθιά. Αυτό έκανα και εγώ. Τα μπρατσάκια όμως, δεν τα έβγαλα στη Δεσφίνα. Τα είχα βγάλει πολύ πιο πριν σε άλλες περιοχές. :!:

τα μπρατσακια τα εβγαλα αλλα κολυμπησα πρωτα στα ρηχα και οχι στα βαθια που λες,
αυτο ειναι το μεγαλο λαθος που κανεις αλλα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα οποτε τα ρεστα μου και πασο

Competition

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Οκτ 12, 2010 2:56 pm

Ή ρέστα ή πάσο....... :roll:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό raflas » Τρί Οκτ 12, 2010 2:58 pm

paramick έγραψε:Ή ρέστα ή πάσο....... :roll:

σωστος!

raflas
Competition

Δημοσ.: 250

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Οκτ 12, 2010 3:06 pm

ειστε γιδια και οι 2 δεν ξερετε να παιζετε

λεω τα βαζω ολα και στο καπακι παω και πασο δηλ. στα χαριζω
γιδια ε γιδια

Competition

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Οκτ 12, 2010 3:14 pm

Τα ''βλέπω''............

Δε μας είπες οτι παίζεις το διάσημο tsouloufis holdem, δική σου επινόησης.............

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Επόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες