Συντονιστής: Moderators
adreas έγραψε:Και που 'σαι ακόμα, η χειμερινή σεζόν τώρα ξεκινάει. Μετά το σεμινάριο του Luca Donnini μας περιμένει ο Σταυρός.
tsouloufis έγραψε:Μην προκαλούμε την τύχη μας !!!!!!!!!!!!!
Γιάννη, Αντρέα ξέρετε πόσο σας αγαπαω και πόσο φίλοι μου είστε αλλά έχω μια ένσταση.
Ήρθαν κάποια παιδιά εκεί για πτήση .τους ρωτήσατε πόσο καιρό πετανε η πόσες πτήσεις έχουν ?
Γιατί και στην αγία τριάδα και στην Άμφισσα δεν είναι για πολύ νέους πιλότους και πόσο δε αν ο άλλος έχει μόνο 20 πτήσεις και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα λόγο απειρίας.
Γιατί έμαθα ότι στην αγία τριάδα είχε ψιλοκαταιγιδα και στην Άμφισσα είχε ροτορες
Τώρα αν ρωτήσατε σας είπαν και στην συνέχεια σας γράψαμε και κανανε του κεφαλιού τους αυτό είναι άλλο θέμα.
Θέλω να πιστεύω ότι εσείς κάνατε και είπατε αυτό που έπρεπε σαν τοπικοί και έμπειροι πιλότοι που είστε .
extreme29 έγραψε:[
όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.και φυσικά γνωρίζανε πολύ καλά το ποσο ασφαλές ήταν.και αν εξαιρέσουμε το μονο ατύχημα που είχαμε στην απογείωση με κάποιον πιλότο που τσαλαπάτησε τα σχοινάκια του ξηρού,και δεν τον πέταξε από την απογείωση χωρίς αλεξίπτωτο πάλι καλά![]()
![]()
extreme29 έγραψε:[
όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.και φυσικά γνωρίζανε πολύ καλά το ποσο ασφαλές ήταν.και αν εξαιρέσουμε το μονο ατύχημα που είχαμε στην απογείωση με κάποιον πιλότο που τσαλαπάτησε τα σχοινάκια του ξηρού,και δεν τον πέταξε από την απογείωση χωρίς αλεξίπτωτο πάλι καλά![]()
![]()
tsouloufis έγραψε:Γιατί έμαθα ότι στην αγία τριάδα είχε ψιλοκαταιγιδα και στην Άμφισσα είχε ροτορες
Sprayman έγραψε:Επειδή όμως τυχαίνει να έχω σωστό εκπαιδευτή, κουβαλάω μέσα στα αφτιά μου όπου βρεθώ συνεχώς τις πολύτιμες συμβουλές του, και προσπαθω να γίνω καλύτερος.
όλα ήταν υπό έλεγχο από και τους δυο έμπειρους και τοπικούς πιλότους,κατά όλη τι διάρκεια πτήσεις.
Sprayman έγραψε:tsouloufis έγραψε:Sprayman έγραψε:Επειδή όμως τυχαίνει να έχω σωστό εκπαιδευτή, κουβαλάω μέσα στα αφτιά μου όπου βρεθώ συνεχώς τις πολύτιμες συμβουλές του, και προσπαθω να γίνω καλύτερος.
quote]
αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το αν μπορεις να απογειωθης απο την Δεσφινα
με το να σου λεει κατι καποιος εκπαιδευτης δεν σημενει οτι μπορεις να το κανεις παντου.
να προσπαθησεις να γινεις καλυτερος σε νορμαλ απογειωσεις οχι στο grand canyon
Από ότι φάνηκε μπορώ να απογειωθώ από τη Δεσφίνα, γιατί αν δεν μπορούσα θα ήμουνα ακόμα σε εκείνα τα γκρεμηλίκια. Μάλλον έχεις ξεχάσει από που ξεκίνησες. Έχεις ξεχάσει ότι και συ κάποια στιγμή έβγαλες τα μπρατσάκια για να κολυμπήσεις στα βαθιά. Αυτό έκανα και εγώ. Τα μπρατσάκια όμως, δεν τα έβγαλα στη Δεσφίνα. Τα είχα βγάλει πολύ πιο πριν σε άλλες περιοχές.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες