Όλοι οι τοπικοί πιλότοι ( των Ιωαννίνων ) και ειδικά αυτοί των οποίων τα τηλέφωνα δώθηκαν για να επικοινωνήσεις, έχουν τουλάχιστον 10 km/h μεγαλύτερη ταχύτητα απο σένα.
Θά μπορούσες λοιπόν να πείς π.χ. ότι το τετραήμερο θα βρίσκεσαι εκεί και θα ήθελες να δεις τους ντόπιους πιλότους ''πως το κάνουν'' και να κάνεις και εσύ την τσουλήθρα σου, και να μην προκαλείς κιόλας και τα μέλη του φόρουμ.
Εγώ τουλάχιστον έτσι θα το έκανα.
Βέβαια υπήρχε και πιό εύκολος τρόπος να το κάνεις: Ας μου ζήταγες για αυτές τις μέρες να πετάξεις με την πτέρυγά μου και δε θα καταλάβαινε κανένας τίποτα.
Εκπαιδευτής? Θα μου άρεσε αλλά είναι πολύ βαριά κουβέντα. Πάντως δεν το ξέρεις αλλά είναι χόμπι μου να μαζεύω ''διπλώματα''.
Το πιλοταράς XC θα το συζητήσουμε την επόμενη σαιζόν.
Όσον αφορά για τις άκυρές μου, για απογείωση με 5 μόνο μέτρα!!! διαθέσιμα για να τρέξεις και άνεμο απο άπνοια έως 4 km/h το πολύ, πιστεύω ότι δικαιολογούνται. (μην ρωτήσεις που είναι αυτή η απογείωση)
Δεύτερον δεν γνωρίζω κανέναν που να έκανε χειρουργείο ολικής ρήξης μηνίσκου -ολικής ρήξης χιαστού με τοποθέτηση carbon μοσχεύματος, να έχει 1.5 εκατοστά αποκόλληση χόνδρου και 60 μέρες μετά το χειρουργείο να είναι στο βουνό και να απογειώνεται με τις παραπάνω συνθήκες έστω και μετά από τρείς άκυρες ή πέντε ή όσες θες. Αν ξέρεις κανέναν εσύ φέρτον να μου πεί τι κάνω λάθος.