Συντονιστής: Moderators
sot έγραψε: το πιο πιθανό είναι ότι δεν κατάλαβαν ακόμα τι κάνουν.....
antonisk6 έγραψε:... (δεν εξετάζουμε βέβαια τις συνθήκες πχ ταχύτητα ανέμου που σκάει στην άλλη πλευρά, μορφολογία βουνού, αστάθεια ή ευστάθεια μέρας και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν το είδος και την επικυνδυνότητα του ρότορα που θα δημιουργηθεί) ...
sot έγραψε:antonisk6 έγραψε:... (δεν εξετάζουμε βέβαια τις συνθήκες πχ ταχύτητα ανέμου που σκάει στην άλλη πλευρά, μορφολογία βουνού, αστάθεια ή ευστάθεια μέρας και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν το είδος και την επικυνδυνότητα του ρότορα που θα δημιουργηθεί) ...
Δεν τις εξετάζουμε γιατί ενώ μπορεί να ήταν όντως αθώα η κατάσταση, η εικόνα που μένει σε μένα διαβάζοντας την περιγραφή σου, είναι κακή .
Sprayman έγραψε:Επίσης θα ήθελα να ξέρω τον λόγο να κάνει κάποιος μια σπειροειδή βύθιση με -25m/sec όταν οι συνθήκες δεν του το επιβάλουν.
sot έγραψε:Γιώτα συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να γράφουμε για τα λάθη μας και να σχολιάζονται ώστε να κερδίσουμε όλοι από αυτό.
Αν όμως δεν γράφουν τις εμπειρίες τους γι αυτό το λόγο αλλά για να δείξουν στους υπόλοιπους πόσο καλοί πιλότοι είναι και με τι συνθήκες μπορούν να πετάξουν, τότε συγνώμη αλλά πρέπει να φάνε κράξιμο από τους παλιούς. Πολλοί όμως σταμάτησαν να γράφουν γιατί δεν προλαβαίνουν να απαντούν τώρα τελευταία...
Αν παρουσιάζουν μια πτήση σε ρότορες σαν κάτι φυσιολογικό τότε κάνουν κακό και σε άλλους νεότερους. Αυτοί μπορεί να θέλουν να αυτοκτονήσουν αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν κατάλαβαν ακόμα τι κάνουν.....
JollyRoger έγραψε:[ img ]
Captain Nick έγραψε:. Ο "Χανιώτης" τα είδε όλα (και εμείς μαζί από το έδαφος) όταν δεν μας άκουγε από τον ασύρματο (πρώτο λάθος - ήταν αφόρτιστος) και παρά το ότι όλοι οι υπόλοιποι προσγειωνόμασταν, καθυστέρησε (δεύτερο λάθος) και η καταιγίδα άρχισε να τον ρουφάει επικίνδυνα πάνω ακριβώς από την προσγείωση. Ενώ προσπαθούσε να κατέβει "κοιτώντας" Δυτικά προς τον αέρα, τον πήγαινε πίσω. Ευτυχώς γύρισε ούριος (προς Αθήνα) και βγήκε έξω από το ρούφηγμα, έτσι προσγειώθηκε με σχετική ασφάλεια σε χωράφια περίπου 1 χμ Νοτιοανατολικά από την προσγείωση. Μετά έγινε της καταιγίδας...
yannis έγραψε: Δέν φαίνεται κάπου να έχει κολήσει και να μην τρυπάει,και πολύ παραπάνω,δεν φαίνεται πουθενά ρούφηγμα.Το +2m/sec που έχει καταγραφεί στην πτήση του δεν είναι κάν δυνατό θερμικό,και σε καμία περίπτωση ρούφηγμα.Επίσης βγαίνοντας απο το βούνο,θα παρατηρήσετε οτι κυκλώνει κιόλας για να ανέβει ακόμα ψηλότερα,πράγμα που αποδεικνύει,οτι καθόλου δεν ζοριζόταν.Ίσως απο κάτω εσείς να τρομάξατε,και αυτός να ήξερε πολύ καλά τι γινόταν.
.
yannis έγραψε:
Αντώνη,δεν υπάρχει τρόπος να πατήσεις τα συγκεκριμένα κάρβουνα και να μην καείς κάποια στιγμή(όπου κάρβουνα,βλέπε πτήση σε ρότορες).Οπότε το νού σου....
tsouloufis έγραψε:yannis έγραψε: Δέν φαίνεται κάπου να έχει κολήσει και να μην τρυπάει,και πολύ παραπάνω,δεν φαίνεται πουθενά ρούφηγμα.Το +2m/sec που έχει καταγραφεί στην πτήση του δεν είναι κάν δυνατό θερμικό,και σε καμία περίπτωση ρούφηγμα.Επίσης βγαίνοντας απο το βούνο,θα παρατηρήσετε οτι κυκλώνει κιόλας για να ανέβει ακόμα ψηλότερα,πράγμα που αποδεικνύει,οτι καθόλου δεν ζοριζόταν.Ίσως απο κάτω εσείς να τρομάξατε,και αυτός να ήξερε πολύ καλά τι γινόταν.
.
μπορείς σε παρακαλώ να μην λες μαλακίες γιατί εδώ μέσα είναι και τελείως νέοι πιλότοι.
ΌΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ
αν δεν το ξέρεις να στο πούμε να το μάθεις ...........αν είναι δυνατόν![]()
![]()
iozois έγραψε:KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.
MHN TO DOKIMASEIS GINETAI
antonisk6 έγραψε:iozois έγραψε:KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.
Εσένα τόσο σου πήρε για να το μάθεις? Άργησες μεγάλε...
iozois έγραψε:antonisk6 έγραψε:iozois έγραψε:KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.
Εσένα τόσο σου πήρε για να το μάθεις? Άργησες μεγάλε...
Βασικά μου πήρε 9 χρόνια με μια διακοπή μετά τον πρώτο χρόνο 5 μηνών ακινησίας στο νοσοκομείο και 3 μηνών αποκατάστασης γιατί νόμιζα ότι τα ξέρω όλα και ότι ήμουν καλός.
Και όταν μου την λέγαν οι άλλοι τους αγνοούσα για τους δικούς μου λόγους.
dimitree έγραψε:Μηλα ποιο ομορφα γιατι εδω εχει και τελειως νεους πιλοτους
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες