να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και θεωρητικά και πρακτικά...
σε λίγο περισσότερα για το πως...

badder έγραψε:Μιας και προσφερθήκατε τόσο αυθόρμηταδημιουργήσαμε ειδική κατηγορία βίντεο και μοντάζ... στην οποία είστε και moderators.
badder έγραψε:Μια εύκολη λύση είναι το screen video capturing με δοκιμαστικά βίντεο και να βλέπουν πως γίνεται .
Το πιο προχώ θα ήταν live streaming με την διαδικασία. Γίνεται με τον συνδυασμό κάποιας υπηρεσίας όπως το Livestream.com , σαν διαδικτυακή εκπαιδευτική τηλεόραση δηλαδή.
tifonas έγραψε::idea: Περα απ το να γραφει καποιος μπορουμε να μιλαμε ολοι μαζι αρκη να εχεις
android κινητο και την εφαρμογη CB Radio Chat που ειναι free.
Την εχω εγκαταστησει και δουλευει καλα .Ειναι σαν να εχεις VHF και ακουγεσε παντου (Ελλαδα) εχει καμια 20σαρια καναλια περιορισμο χιλιομετρον και block αν θελεις.Προϋποθέτει internet.
Thanks
[ img ][ img ][ img ]
dim έγραψε:Αυτό είναι τo πρώτο tutorial για το Pinnacle, από την καμένη ομάδα Sirina Προντάκσιον, με τίτλο "Γνωριμία με το Pinacle - Part 1"
Είναι ανεβασμένο σε HD (high definition) 1280x720, οπότε δείτε το σε πλήρη οθόνη και υψηλή ανάλυση (τόσο μου έδωσε το capture του pc μου).
Θα έβαζα φωνη περιγραφής αντί για υπότιτλους αλλά με χαλάνε τα γιαούρτια στο πρόσωπο.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον έπεται συνέχεια....
costas_ch έγραψε:Σχτικά με το CB Radio Chat..
Το εγκατέστησα... θέλετε να ορίσουμε καποιο "default" κανάλι ώστε να μην ψαχνόμαστε?!
Που θα "βρω" τους άλλους?!![]()
Επιστροφή στην Βίντεο & Μοντάζ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες