RIHAS έγραψε:Μουζακι Κιθαιρώνα εεε!!!!! πονηρουλη lovedoctor
Φίλε Χάρη όταν ο lovedoctor θα στείλει πτήση στο Μπουραζάνη και ο Μήτσος του κάνει την τιμή να τη δεί πρίν τη σβήσει, θα είναι μόνο για να διαλύσει το πανελλήνιο ρεκόρ, και όταν λέω διαλύσει εννοώ να μην πηγαίνει άλλο. Γιαυτό τον τελευταίο καιρό βγάζω τα ματάκια μου μπάς και μπορέσω να τον μπριζώσω.
Αν γνωρίσω κάποια στιγμή τον Πρωιτσάκη έχω και αυτουνού να του προτείνω κάτι που πιθανόν αν του κάτσει να μαζέψει τα τελευταία 20-30 χιλιόμετρα που του χρειάζονται ώστε να μπριζώσει τον Μπουραζάνη.
Μπορεί να μην ξέρω να πετάω καλά και πολύ ακόμη, αλλά ξέρω πολύ καλά να διαβάζω-αναλύω χάρτες, αρχεία πτήσεων όλων των πιλοταράδων του λεονάρντο (ναι, ίσως είμαι ο μοναδικός που κατεβάζει αρχεία πτήσεων, τα βλέπει στο igc flight replay πολλές φορές ακόμα και σε ταχύτητα Χ1, αποθηκεύω τα ''house thermals'' διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και προσπαθώ να φαντάζομαι πτήσεις οι οποίες να είναι και εφικτό να πραγματοποιηθούν.) Δεν είμαι καλά έ?
Πάντως το Μουζάκι - Κιθαιρώνα δεν το είχα σκεφτεί...
Είχαμε μιλήσει όμως από ότι θυμαμαι το καλοκαίρι που πέρασε με το σλάβεκ, πάνω σε κάτι μπύρες που τις έπινα εγώ γιατί ο σλάβ είναι και αθλητής, για το Μουζάκι- Αμφίκλεια, κάτι που πιστεύω είναι μέσα στις δυνατότητές του. Αν καταφέρει να βρεί και μια μέρα σαν αυτή που πήγε ο Μήτσης μέχρι Δομοκό στις 27/06/2011 και μάζεψε με το ασόδυο 70 χιλιόμετρα σε 2 ωρες και ένα τέταρτο, τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ακόμα και το Μουζάκι- Κιθαιρώνας. Τα περάσματα είναι εύκολο με λίγη μελέτη να βρεθούν, τους πιλότους τους έχουμε, τη μέρα να δούμε πως θα βρούμε...
όπως λέει και ένας φίλος μου: πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.
(ερχονται οι αλκυονίδες

)
Ελπίζω οι παραπάνω πιλότοι να μην παρεξηγηθούν με τα γραφόμενά μου.
Απο ότι είδα συνήθως πετάς στην Κέρκυρα. ποιά πιστεύεις ότι θα ήταν η μεγαλύτερη πτήση σε πόντους (λεονάρντο) που θα μπορούσες να κάνεις στο νησί?