Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:43 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

xc planner

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

xc planner

Δημοσίευσηαπό dbourazanis » Πέμ Φεβ 02, 2012 11:43 am

dbourazanis
EN A

Δημοσ.: 17

Re: xc planner

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Πέμ Φεβ 02, 2012 12:43 pm

Όντως αυτό το καινούριο είναι γαμάτο. Έπαιζα χθές 3 ώρες... Έχω Μήτσο και μια καλή για σένα, όταν αποθηκεύσω και τα θερμικά από άλλες πτήσεις που γίναν στις περιοχές που περιέχει θα στη στείλω. Είναι καμιά διακοσαριά χιλιόμετρα και πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα...

don't leave your dreams on the cemetery
lovedoctor
Competition

Δημοσ.: 252

Δημοσίευσηαπό dbourazanis » Πέμ Φεβ 02, 2012 9:41 pm

Μην τάξεις στον άγιο κερί και στον μικρό κουλούρι. :)

dbourazanis
EN A

Δημοσ.: 17

Δημοσίευσηαπό Arvanitis Spyridon » Πέμ Φεβ 02, 2012 10:08 pm

stin ellada den blepo oute ena airspace den tirounte stin ellada malon.xaxaxa :)

Arvanitis Spyridon
EN A

Δημοσ.: 27

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 4:54 pm

Μουζακι Κιθαιρώνα εεε!!!!! πονηρουλη lovedoctor :D :D

lovedoctor έγραψε:Όντως αυτό το καινούριο είναι γαμάτο. Έπαιζα χθές 3 ώρες... Έχω Μήτσο και μια καλή για σένα, όταν αποθηκεύσω και τα θερμικά από άλλες πτήσεις που γίναν στις περιοχές που περιέχει θα στη στείλω. Είναι καμιά διακοσαριά χιλιόμετρα και πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BLOW UP,NOVA PHÖNIX,UP KENDO,NOVA XENON,EDEL SECTOR,AIRWAVE TEN,AIRWAVE FR2,AIRCROSS U4,OZONE ENZO.AIRCROSS-U6 SWING-CORE 3,BOOMERANG 10FLOW-SPECTRA
RIHAS
Competition

Δημοσ.: 241

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Φεβ 03, 2012 5:43 pm

Μουζάκι - Κιθαιρώνα... πανεύκολο αρκεί να βάλεις τα κατάλληλα waypoints. Στη Λαμία ας πούμε έχει πολλές καλές ψησταριές...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 5:54 pm

ψησταριές = θερμικά εεε!! αα τώρα κατάλαβα.. ρε είστε πολλή μπροστά εσείς!!!!! :shock: :shock:

BLOW UP,NOVA PHÖNIX,UP KENDO,NOVA XENON,EDEL SECTOR,AIRWAVE TEN,AIRWAVE FR2,AIRCROSS U4,OZONE ENZO.AIRCROSS-U6 SWING-CORE 3,BOOMERANG 10FLOW-SPECTRA
RIHAS
Competition

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Παρ Φεβ 03, 2012 6:08 pm

RIHAS έγραψε:Μουζακι Κιθαιρώνα εεε!!!!! πονηρουλη lovedoctor :D :D

lovedoctor έγραψε:Όντως αυτό το καινούριο είναι γαμάτο. Έπαιζα χθές 3 ώρες... Έχω Μήτσο και μια καλή για σένα, όταν αποθηκεύσω και τα θερμικά από άλλες πτήσεις που γίναν στις περιοχές που περιέχει θα στη στείλω. Είναι καμιά διακοσαριά χιλιόμετρα και πάνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε Χάρη όταν ο lovedoctor θα στείλει πτήση στο Μπουραζάνη και ο Μήτσος του κάνει την τιμή να τη δεί πρίν τη σβήσει, θα είναι μόνο για να διαλύσει το πανελλήνιο ρεκόρ, και όταν λέω διαλύσει εννοώ να μην πηγαίνει άλλο. Γιαυτό τον τελευταίο καιρό βγάζω τα ματάκια μου μπάς και μπορέσω να τον μπριζώσω.

Αν γνωρίσω κάποια στιγμή τον Πρωιτσάκη έχω και αυτουνού να του προτείνω κάτι που πιθανόν αν του κάτσει να μαζέψει τα τελευταία 20-30 χιλιόμετρα που του χρειάζονται ώστε να μπριζώσει τον Μπουραζάνη.

Μπορεί να μην ξέρω να πετάω καλά και πολύ ακόμη, αλλά ξέρω πολύ καλά να διαβάζω-αναλύω χάρτες, αρχεία πτήσεων όλων των πιλοταράδων του λεονάρντο (ναι, ίσως είμαι ο μοναδικός που κατεβάζει αρχεία πτήσεων, τα βλέπει στο igc flight replay πολλές φορές ακόμα και σε ταχύτητα Χ1, αποθηκεύω τα ''house thermals'' διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και προσπαθώ να φαντάζομαι πτήσεις οι οποίες να είναι και εφικτό να πραγματοποιηθούν.) Δεν είμαι καλά έ?

Πάντως το Μουζάκι - Κιθαιρώνα δεν το είχα σκεφτεί...
Είχαμε μιλήσει όμως από ότι θυμαμαι το καλοκαίρι που πέρασε με το σλάβεκ, πάνω σε κάτι μπύρες που τις έπινα εγώ γιατί ο σλάβ είναι και αθλητής, για το Μουζάκι- Αμφίκλεια, κάτι που πιστεύω είναι μέσα στις δυνατότητές του. Αν καταφέρει να βρεί και μια μέρα σαν αυτή που πήγε ο Μήτσης μέχρι Δομοκό στις 27/06/2011 και μάζεψε με το ασόδυο 70 χιλιόμετρα σε 2 ωρες και ένα τέταρτο, τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ακόμα και το Μουζάκι- Κιθαιρώνας. Τα περάσματα είναι εύκολο με λίγη μελέτη να βρεθούν, τους πιλότους τους έχουμε, τη μέρα να δούμε πως θα βρούμε...

όπως λέει και ένας φίλος μου: πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.
(ερχονται οι αλκυονίδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Ελπίζω οι παραπάνω πιλότοι να μην παρεξηγηθούν με τα γραφόμενά μου. 8) 8) 8)

Απο ότι είδα συνήθως πετάς στην Κέρκυρα. ποιά πιστεύεις ότι θα ήταν η μεγαλύτερη πτήση σε πόντους (λεονάρντο) που θα μπορούσες να κάνεις στο νησί?

lovedoctor
Competition

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 6:45 pm

https://picasaweb.google.com/1071538726 ... 0933146674

με κάτι τέτοιο σίγουρα θα χαμογέλαγα :wink: :wink:
108 βαθμουλακια :D :D

RIHAS
Competition

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Παρ Φεβ 03, 2012 6:56 pm

RIHAS έγραψε:108 βαθμουλακια :D :D

Γιατί δεν την έχεις κάνει ακόμη? Τί κάθεσαι? να την κάνει ο mirmidonas και να στη λεει μετά?

lovedoctor
Competition

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 7:00 pm

lovedoctor έγραψε:Γιατί δεν την έχεις κάνει ακόμη? Τί κάθεσαι? να την κάνει ο mirmidonas και να στη λεει μετά?

χαχαχα σταμάτα σταμάτα δεν μπορώ άλλο χαχαχαχα

RIHAS
Competition

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 7:16 pm

τρίγωνο οεο

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
RIHAS
Competition

Δημοσίευσηαπό skydreamer1979 » Παρ Φεβ 03, 2012 7:21 pm

εχοθμε ενα προβληματακι το αεροδρομιο!!! :(

DHV2-3
skydreamer1979
EN A

Δημοσ.: 9

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Παρ Φεβ 03, 2012 7:33 pm

τα μαχητικά δεν δίνουν σχέδιο πτήσης και..... U6= ΜΑΧΗΤΙΚΟ :!: :!: :!: :!: ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

RIHAS
Competition

Δημοσίευσηαπό skydreamer1979 » Παρ Φεβ 03, 2012 7:39 pm

:D :D :D :D KALO

DHV2-3
skydreamer1979
EN A

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Παρ Φεβ 03, 2012 7:42 pm

Γιατί δεν ξεκινάτε με κάτι σαν αυτά τα παραδείγματα παρακάτω?

http://xcplanner.appspot.com/?l=leonard ... huC&s=25.0

http://xcplanner.appspot.com/?l=leonard ... veJ&s=20.0

είναι πιστεύω πολύ πιο εύκολα από το τρίγωνο των 108 βαθμών που πιθανόν να πατώσεις πριν το βγάλεις?

lovedoctor
Competition

Δημοσίευσηαπό skydreamer1979 » Παρ Φεβ 03, 2012 7:52 pm

ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ!!ΣΤΟ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ

DHV2-3
skydreamer1979
EN A

Δημοσίευσηαπό lovedoctor » Παρ Φεβ 03, 2012 11:42 pm

skydreamer1979 έγραψε:ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ!!ΣΤΟ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ

Είδα κάτι πτήσεις του Χάρη και τα έχει και τα δύο

lovedoctor
Competition

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης