Συντονιστής: Moderators
O_Petros έγραψε:valtasa said:
"Πώς μπορώ να μάθω αν το αίσθημα ευθύνης που έχω είναι μεγάλο ή μικρό?"
μια λύση θα ήταν να το βγάλεις όξω και να το συγκρίνεις με του Ιωακείμ που είναι μικρό..
shoutbox έγραψε:Kypourgos :
Kypourgos :
paramick : Οτι ειχα να πω .....το είπα...
paramick : Και εγώ δεν έχω λόγια Αντώνη αλλα δεν πάει έτσι η δουλειά...
Kypourgos :
paramick : Ονομαστικά και ενυπόγραφα
paramick : Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να αλλάξω το paramick σέ Αρτέμη αν συνεχίσεις έτσι....
Kypourgos : αλλά είναι και πολύ γελοίοι που ασχολούνται.
paramick : Δέν είναι έτσι τα πράγματα
paramick : Το πέρασες Λευκάδα μάλλον εδώ...
Kypourgos : πετάξω. Απο την στιγμή που δεν παρενοχλώ την εναέρια κυκλοφορίας κάνω ακριβός οτι κάνει ο καθένας με το μοτέρ του. Αν τώρα το πρόβλημα είναι ο ιος που είναι τουλάχιστον για γέλια έχω να πω οτι οι υποκριτές που πετάνε αριστερά και δεξιά οχι μόνο δεν ειναι σε θέση να με κρίνουν
jollyroger : εσύ για γίνεις σεβαστός, γνώμη μου είναι ότι οφείλεις να το δηλώσεις αυτό που δήλωσες, όχι στο shpitbox αλλά ενυπόγραφα και προς όλους διαθέσιμο
Kypourgos : Λοιπόν επειδή εγώ δεν ειμαι ΖΗΣΗΣ και επειδή πετάω αρκετές φορές στην Γλυφάδα και απλά εχθές έτυχε να δανείσω τον εξοπλισμό μου καθώς εγώ πέταγα τις προηγούμενες μέρες και θα εξακολουθώ να πετάω και τις επόμενες έχω να πω οτι απλά δεν δέχομαι κουβέντα για το που και πότε θα
valtasa : Βαγγέλη συμφωνώ με ότι έγραψες.
vagos : Αποστόλη αυτό που δεν δέχομαι είναι το να προκαλούμε τις οποίες αρχές (γενικότερα όχι λόγο covid) πετώντας στα πιο απαγορευμένα μέρη του λεκανοπεδίου της Αττικής, την στιγμή που ειδικά με PPG οι επιλογές είναι πάρα πολλές
valtasa : mpZRacing. Κάθισε μπροστά στον καθρέπτη και διάβασε το μήνυμα που έγραψες. Αν δεν αντέξεις , είσαι σε καλό δρόμο.
vagos : Ξερω καλα πλεον, οτι δεν σας νοιαζει. Καλο θα ειναι ομως πριν να μαθουμε να αντιδρουμε καταστροφικα να μαθουμε να χτιζουμε ομαδικα.
mpZRacing : που έχει όλη την ευθύνη και γνωρίζοντας όλες τις επιπτώσεις για τις συνέπειες. Για αυτό άμα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα από το σύλλογο που είμαι εγγεγραμμένος και ανήκω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
mpZRacing : Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να προκαλώ προβλήματα αλλά μάλλον προκάλεσα. Είμαι αυτός που πέταγε χθες στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζητήσεις στον κύκλο του παρά πέντε. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου απλώς εγώ το δημιούργησα εγώ είμαι και αυτός που έ
vagos : Εχετε σκεφτει τι συνεπειες θα ειχε αν μαζευονταν αλλα 10 μοτερ καθημερινα πανω απο την παραλιακη?
vagos : ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΗΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
vagos :
vagos : Μπορειτε να πετατε και σε πιο απαγορευμενα μερη των Αθηνων , οπως και κανατε. Δεν ειπαρχει κανενα θεμα με την ελευθερια της επιλογης σας αυτης.
vagos : Μπορειτε ελευθερα και να πετατε κρυφα ή φανερα σε ολα τα "νορμαλ" σποτ οπως πεταγατε/πεταγαμε παλαιοτερα
vagos : Mπορειτε να μην πετατε.
paramick : ο αντωνακης της καρδιάς μας...
Kypourgos : Ο κόσμος τελικά είναι πολύ ασυνείδητος. Όχι μόνο δεν σεβάστηκε τον ιό πού θα μας σκοτώσει όλους... Αλλά δεν σεβάστηκε ούτε την προσπάθεια των συναθλητές του να πετάνε κρυφά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΌΣ
vagos : Όταν η βλακεία (ή ο εγωκεντρισμός) παει σύννεφο απο κάποιους, μπορεί στο μέλλον να έχει συνέπειες για ολο τον χώρο μας
vagos : «link»
Wikipedia έγραψε: Η Διεθνής Σκακιστική Ομοσπονδία (γαλλικά: Fédération Internationale des Échecs, FIDE) είναι ένας διεθνής αθλητικός οργανισμός που ενώνει τις σκακιστικές ομοσπονδίες ανά τον κόσμο και λειτουργεί ως οργανισμός διοίκησης στο διεθνές σκάκι.
B6 Σύντομη μετακίνηση, κοντά στην κατοικία μου, για ατομική σωματική άσκηση (εξαιρείται οποιαδήποτε συλλογική αθλητική δραστηριότητα) ή για τις ανάγκες κατοικιδίου ζώου.
O_Petros έγραψε:με προβλημάτισε που ενώ ΜΟΝΟ αεραθλητικά υπάρχει παραπεντε στην Ελλάδα και τίποτε άλλο... αναρωτιέται ο δημοσιογράφος αν αποτελεί αθλητική δραστηριότητα και αν έστειλε ο πιλότος 6 στο 13033....
jollyroger έγραψε:περι αθλητισμου, έχω να προσθέσω :Wikipedia έγραψε: Η Διεθνής Σκακιστική Ομοσπονδία (γαλλικά: Fédération Internationale des Échecs, FIDE) είναι ένας διεθνής αθλητικός οργανισμός που ενώνει τις σκακιστικές ομοσπονδίες ανά τον κόσμο και λειτουργεί ως οργανισμός διοίκησης στο διεθνές σκάκι.
O_Petros έγραψε:Έτσι μπράβο jolly... Τώρα τοποθετήθηκε ορθά... Αφού σου αρέσει η wikipedia χτύπα άθλος ύβρις και παιδεία. Το κάθε ένα ξεχωριστά.
jollyroger έγραψε:
ιστορικης αξιας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες