Συντονιστής: Moderators
Το Βιολετί έχει συνδεθεί εξ αρχής με την πνευματικότητα και κατ' επέκταση, ενεργεί στο ασυνείδητο, προσδίδει την ατομική πνευματική δύναμη και προωθεί την επίγνωση και την συνειδητοποίηση.
Το βιολετί αυξάνει τα αποτελέσματα όλων των ειδών περισυλλογής και διαλογισμού και θεωρείται επίσης ως το χρώμα της έμπνευσης.
Έχει μια θετική επίδραση στη σπλήνα και προωθεί τη καλή λειτουργία του λεμφατικού συστήματος.
Εγώ, εδώ και τώρα, συμφωνώ να γίνω ένας φορέας της βιολετί φλόγας. Καλώ τη θεϊκή Ιερή φλόγα να εισχωρήσει στο φυσικό μου όχημα μέχρι τον πυρήνα του και να ενεργοποιήσει τη μνήμη της ψυχής μου για την πλήρη θεϊκή συνειδητότητα και το γνήσιο αποτύπωμα του συμπαντικού μου πεπρωμένου. Καλώ τη βιολετί φλόγα να διαποτίσει το νοητικό, το συναισθηματικό, το φυσικό και το αιθερικό μου σώμα, την ψυχή μου, το DNA μου και το RNA μου, ώστε να μεταμορφώσει αιτίες, ουσίες, καταγραφές και μνήμη κάθε παρελθούσας, παρούσας ή μελλοντικής ζωής σ’ αυτή ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα που είναι λιγότερο από άψογη, οποιαδήποτε και όλες όσες δε βρίσκονται σε συμφωνία με τη θέληση του πατέρα/Μητέρας θεού μας, για το ανώτερο καλό μου και το ανώτερο καλό όλων.
ευχάριστο αλλά να μην ξαναγίνει = ευχάριστο = δυσάρεστο = ?! βραχυκύκλωσα sorry..dim έγραψε:ευχάριστο, ανοιξιάτικο αλλά και βαρύ μυρωδάτο που λες "οκ, κάντα τώρα λίγο πιο εκεί",
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες