Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 10:42 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

!!!!!!!!!

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Μαρ 19, 2008 8:33 am

Μυριανθοπουλε Ιωαννη ,,,,,,εισαι .............. κωλ %$!@%$ δος!!!!!!!!!!!

με γεια! :)

http://www.flyozone.com/paragliders/en/ ... lines/7601

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τετ Μαρ 19, 2008 11:22 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 19, 2008 11:17 am

Γιατί βάζεις περίεργους χαρακτήρες??? πέστο ξεκάθαρα: ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ. Για να καταλαβαινόμαστε...

Τι να πώ... καθόμουν ήσυχα ήσυχα στην τελετή λήξης και απολάμβανα την απονομή του βραβείου στο Χρήστο ενώ σκεφτόμουνα μια συγκεκριμένη φάτσα μόλις μάθαινε για την απονομή αυτή...

Και ξαφνικά, από το πουθενά βγαίνει μια κοπέλα, χώνει το χέρι της σε ένα σακούλι και τραβάει ένα νούμερο. Μετά κάτι θυμάμαι, σαν να άκουσα το όνομα μου, και το παραληρόν πλήθος με σήκωσε στα χέρια (με δυσκολία) και με παρέδωσε στον Jocky για το βραβείο. Ή κάπως έτσι τέλως πάντων, δεν θυμάμαι καλά, ήταν και άλλοι εκεί να σας τα πουν καλύτερα.

Πάντως ποτέ σε οποιδήποτε μορφή κλήρωσης έχω πάρει μέρος (μέχρι και τζόκερ, λαχεία κτλ) δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα. Στο παραπέντε σε 2 κληρώσεις μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο... μέχρι και sponsoring κάνω. :P

Thanx Βαγγέλη... το περιμένω με αγωνία (είναι και custom τα χρώματα). και θα γράψω εντυπώσεις.

Μην ξεχνιόμαστε... πουλάω το Buzz Z που είναι σαν καινούριο. http://www.sky.gr/viewtopic.php?t=1757

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό cleo » Τετ Μαρ 19, 2008 8:09 pm

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι...

Από το πρωί ο κος badder δεν καθόταν ήσυχα ήσυχα, αντιθέτως ρωτούσε και ξαναρωτούσε τι να παραγγείλει αν με κάποιο τρόπο ήταν αυτός ο τυχερός της κλήρωσης. Δεν θα το κρύψω... γελάσαμε και τον αποπήραμε λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ξανά αυτός ο τυχερός αφού τον είχε ανταμοίψει μια χαρά η κλήρωση του Κιθαιρώνα πριν από 2 χρόνια (με λίγα λόγια σκάσε και προχώρα...)
Αλλά αυτός εκεί... επέμενε...

(χμμμ adreas, κάτι έλεγες για κομπίνες και για την περίεργη ιδιότητα του Γιάννη, λες να είναι και τηλεπαθητικός και να "εμφύτεψε" τη σκέψη του στο δύσμοιρο κοριτσάκι, ή απλά για μια ακόμη φορά φταίει ο Τσούκας? Τρέμω στη σκέψη... :shock: )

Μέχρι που ήρθε η ώρα της κυριούλας που τράβηξε τον κλήρο και ανακοίνωσε ο Jocky τον αριθμό στο sixtyfour που είπε o ανθρωπος (οι αρ μας ήταν 64-65-66), μας έπεσαν τα μαλλιά εμένα και του λοχαγού (καλά, όρκο δεν παίρνω) και ο πανευτυχής νέος με ζητωκραυγές και αποθέωση, δέχτηκε το δώρο του...

Τι να πω...
Γιάννη, να είσαι πάντα τυχερός, σου εύχομαι, και αν για κάποιο λόγο σου περισσεύει κανένα αλεξίπτωτο ή μπορείς με τηλεκίνηση να μου έφερνες το sport4... :roll: θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως...

(καλέ μου Αη-badder, σε small παρακαλώ, το χρωματάκι δε με πειράζει..., άντε να έχει λίγο κόκκινο, να ταιριάζει και με τη φόρμα και τον Pandaλή!)

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 16 επισκέπτες