Παλιά πέταγα και εγώ
Τελευταία είμαι παροπλισμένος, αλλά κάνω προσπάθειες να ξαναγίνω μάχιμος.
Τώρα είμαι 15 ημέρες εγχειρισμένος σε πρόσθιο χιαστό (από μηχανή το ατύχημα) και τον Νοέμβριο πιστεύω ότι θα πετάμε παρέα. Πιστεύω μερικοί παλιοί να με θυμούνται και όταν θα έρθω να βοηθήσουν στην επανένταξη (σαν τους πληγωμένους αετούς)

. Όμως αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι κάθε μέρα διαβάζω τα μηνύματα που γράφετε, τις περιγραφές κ.λ.π. και έτσι είναι σαν να είμαι κοντά σας και καμιά φορά να πετάω μαζί σας (μεγάλη πώρωση το αλεξίπτωτο).Θυμάμαι παλιές νυκτερινές πτήσεις στην Κερατέα, στις Πλαταιές , πτήσεις στην Πάτρα, στην Ιταλία, στην Γερμανία, Γιάννενα, Πάργα, με τους φίλους στην Άρτα. Βέβαια όταν αρχίσω μάλλον θα μπω στην ομάδα των νέων γιατί νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει όλα. Αποστόλη σε θυμάμαι 8 χρόνια πριν πολύ καλός πιλότος, και διαβάζω αυτά που γράφεις σήμερα και χαίρομαι που μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου. Μπράβο παιδιά για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει και με κάνει να θέλω σύντομα να είμαι και εγώ μαζί σας. Πάντως μέχρι να ανέβω στο βουνό θα είμαι στην παρέα σας κάθε μέρα μέσα από αυτό το υπέροχο σαϊτ του φίλου μου του Γιάννη